Header Ads Widget

A hazugság bajnokai, felelősségre vonás nélkül, tovább rombolhatják és mérgezhetik a világbékére irányuló törekvéseket!



Hogy megértsük a mai ukrán-orosz helyzetet, ismernünk kell a globalista erők eddigi gátlástanan, hazugságok sorozatára épülő tevékenységét. Most Oroszország a célpont!


Brutálisan félrevezették az egész világot!

https://vk.com/video644727407_456239447


Sehol 1 hang nincs azokról, akik 2 éve zsarolták, korlátozták és semmibe vették az emberi jogokat, az áldozatokról nem is beszélve, amit okoztak. Van helyettük egy ZELENSKY nevezetű szentlélek akit futtatnak, most már éjjel, nappal. Ami a világunkban történik az egészen felháborító, és a megvezetett emberek, még mindig képtelen felfogni, hogy a hatalom az nem értük van, és hogy sem az USA, sem az EU, sem a NATO vezetés, sem az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikai elit, sem a média propaganda, nem az embereket szolgálja semmilyen szinten, és különösen nem a békét, hanem a gyarmatosító, kifosztó, sátáni háttérhatalmat, akiknek céljuk a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a megosztás, a nemzetállamok felszámolása és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és a globális diktatúra az egész emberiség ellen, és ez TETSZIK AZ EMBEREKNEK, SŐT EZEK MELLETT TÜNTETNEK. Ennek a sátáni tervnek a megvalósításában, még Oroszország útban van. Most minden médiából, ömlik az Oroszország elleni támadások sorozata. Pontosan lehet látni, milyen politikusok és melyik médiák a háttérhatalom csicskái. Ennek a gátlástalan hatalomi elitnek, még kellene az orosz nyersanyag is, csak ezzel lesz egy kis gond, mert akkor mindannyian megyünk a levesbe velük együtt!


Az orosz-ukrán konfliktus valós háttere!

https://rumble.com/vwwe3p-az-orosz-ukrn-konfliktus-vals-httere..html

A háborúban mindkét oldalon van propaganda - de csak az orosz oldalt kell elhallgattatni. Ausztriában nyilvánvalóan kritikátlan, egyoldalú tudósításokat akarnak előírni. Az EU betiltotta az RT orosz állami műsorszolgáltató műsorainak sugárzását. Aki terjeszti a tartalmát, annak akár 50 ezer euró közigazgatási bírságot is meg kell fizetnie Ausztriában a jövőben. Ez a sajtószabadság elleni hadüzenet, és elsősorban az alternatív médiára irányul. Forrás



Megrendezett halálesetek! Akkor hogy is van ez?! A statiszta éppen levegőt vesz!


https://vk.com/video644727407_456239449


A napokban felkapott hír volt, hogy Mariuopolban a "gaz náci oroszok" lebombáztak egy kórházat, ahol 17 terhes nő, ápolók, orvosok sérültek meg. Kiderült, hogy kamu, mert a kórház már hetek óta zárva van, csak fotózkodtak  az Azov terorristákkal kicsit. 

Nos, mára az is kiderült, ki is az az egyetlen terhes nő, aki többféle ruhában, maszkban lett fotózva,  mintha több nőről lenne szó! Modell és szépségblogger lett Mariupolban. A neve Marianna Podgurskaya. Kicsi smink és máris véres arcú, sajnálatra méltó hadi sebesült lett belűle a bezárt és utána lebombázott korháznál!!!







Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint az egész világot manipulálják az orosz hadsereg által elkövetett rémtettekről szóló hamis hírekkel. Lavrov csütörtök délelőtt a Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszterrel folytatott törökországi megbeszélése után mondta azt újságíróknak, hogy hamisak azok az állítások, amelyek szerint az orosz hadsereg szerdán szülészetre mért volna csapásokat Mariupolban.





ÍGY JÁRNAK AZOK AZ ORSZÁGOK, AKIK NEM FOGADJÁK EL, A HÁTTÉRHATALOM DEMOKRÁCIÁJÁT!








Miről hallgat a média? Részletek: https://www.napitema.com/2022/03/mi-van-az-orosz-ukran-konfliktus-mogott.html