Header Ads Widget

Az USA kormánya "mRNS koronavírus vakcina jelölteket" küldött egyetemi kutatóknak hetekkel a kínai "COVID" járvány kitörése előtt! Honnan tudták... Hacsak nem ők okozták?



Bizalmas dokumentumok kerültek felszínre az Egyesült Államok Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézete (NIAID) és a Moderna közötti titoktartási megállapodásban, amely szerint "potenciális koronavírus vakcina jelölteket" adtak át az Észak-Karolinai Egyetemnek, 2019. december 12-én.

... ami tizenkilenc (19) nappal az új koronavírus kínai kitörése előtt történt!

Honnan tudhatták, hogy a járvány kitörése ELŐTT szükségük lesz egy koronavírus-vakcinára, hacsak nem tudtak a járvány kitöréséről?

Ez felveti a kérdést: Ők okozták a járvány kitörését?

Fent látható a titoktartási megállapodás 105. oldalának fejléc része. Ez a Chapel Hill-i Észak-Karolinai Egyetemnek küldött "mRNS koronavírus vakcina jelöltek" tényleges fizikai átadásáról szól.

Itt a cikk felsorolja kik és mikor írták alá a dokumentumot: Ralph Baric, PhD, a Chapel Hill-i Észak-Karolinai Egyetemről; Barney Graham MD PhD, NIAD kutató; vakcina ellátó részéről Amy F.; Petrik, a NIAD technológiatranszfer-szakértője; és Sunny Himansu Phd, a Moderna kutatója.

Mindezek az aláírások azelőtt történtek, hogy egy új coronavírus Kínából való megjelenése említésre került volna. Az aláíró személyek mindegyike tudta, hogy azért írta alá, hogy "mRNS coronavírus vakcina jelöltként" kutatandó mintákat kapjon.

Honnan tudta volna bármelyikük is, hogy szükség van egy mRNS-vakcinára egy koronavírus ellen, ha még nem jött volna ki a hír - SEHOL - bármilyen új koronavírus kitöréséről Kínában? Ez a hír december 31-ig nem jelent meg.

Az alábbiakban az Egészségügyi Világszervezet honlapjáról származó képernyőkép mutatja a Kínában, Wuhanban kezdődő új koronavírus kitörés idővonalát. A WHO honlapja egyértelműen mutatja, hogy a WHO először december 31-én szerzett tudomást egy új "vírusos tüdőgyulladásról" Wuhanban.

Néhányan azon tűnődnek, hogy vajon ezek az emberek december 12-én tudták-e, hogy egy új mRNS koronavírus vakcinára lesz szükség, mert ők voltak azok, akik a járvány kitörését előidézték?

Talán itt az ideje, hogy a bűnüldöző szervek elkezdjék megvizsgálni ezt a tényszerű bizonyítékot?

Talán a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézeteivel kellene kezdeniük, amelyet történetesen... Dr. Anthony Fauci működtet.


Forrás:


https://twitter.com/nszrt/status/1417217456330915840?s=20