Header Ads Widget

Miközben az orosz-ukrán eseményekkel vagyunk elfoglalva, addig a WHO átveszi csendben a hatalmat az országoktól, erre megy ki a játék!




Mára már mindenki megtapasztalhatta, hogy a média propaganda végig hazudta az elmúlt 2 évet, ez azt jelenti, hogy nem számíthatunk rájuk, sem a globalista politikusokra. A magyar nép nagyon meg van osztva, és ha nem lesz összefogás, és az emberek továbbra is olyan médiák információit osztják, amely nem őket szolgálja, hanem a háttérhatalmat, akkor az ébredés fájdalmas lesz!!!! A lényeg, hogy a WHO (globalisták) diktálta tervek szerint a Föld minden országának a jövőbeli járványok kezelésére, alá kell írnia egy megállapodást, amelyet 2024-ig kell végrehajtani. A megállapodást 2022. március 1-jén kell aláírni.

Az egyezmény, megállapodás egy nemzetközi jogi aktus, amely a nemzetközi jog szerint jogilag kötelező erejű. Az országok vezetői nemzetközileg kötelező érvényű jogi megállapodást kötnek az Egészségügyi Világszervezettel, amely végre átengedi a mi JOGAINKAT a globalistáknak. Jól olvasod! A vállalatok bezárják mögöttünk a celláink ajtaját.

Ha a törvényt elfogadják, a WHO pszichopatái vagy technokratái mindenféle drákói intézkedést diktálhatnak egy olyan globális jogi megállapodás alapján, amely a globális vészhelyzet kihirdetését használja fedősztoriként arra, hogy azt tegyenek, amit akarnak. Ez a legfontosabb dolog - olvassátok el az alábbi WHO törvényjavaslatot, és ami még fontosabb, értsétek meg és osszátok meg széles körben, és határozottan ellenezni kell.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos, mert ez előkészíti az utat egy II. fázisú "vírusos járvány" előtt, amely ugyanolyan kamu lesz, mint az I. fázis, a "következő járvány, amelyre felfigyelünk", hogy Bill Gates kifejezését használva. Ha ez átmegy, akkor a vállalatoknak a nemzetközi joggal átengedik a rendőrséget és a hadsereget, és hagyhatják, hogy fellépjenek ellenünk.

Ha ellenállás lesz, az ENSZ-erők kénytelenek lesznek beavatkozni. Bármely kormány, amely ebbe beleegyezik, árulást követett el a népe ellen, ezzel lemondott minden kormányzati jogáról. További információk 


Az új “honvédelmi törvény” háttere!


https://vk.com/video644727407_456239310







 KAPCSOLODÓ CIKKEK 


A választások tétje, hogy hagyjuk-e, hogy a WHO és NATO döntsön az életünkről, és folytatódjanak a vakcinázások, a korlátozások, az emberi jogaink sárba tiprása  vagy sem! A döntés a mi kezünkben van. Részletek