Header Ads Widget

Eurovíziós Dalfesztivál, más szemszögből.

Az eredmény röviden = A sátáni hatalom által finanszírozott demokráciának nevezett, nép fosztogató, történelem hamisító , erkölcs romboló, nemzetpusztító, vallási dogmákat és médiát finanszírozó, hazudozó banda végterméke. Azért mert ez így van, ettől még nem kell elutasítani, vagy megítélni más emberek beállítottságát, gondolkodását, stb..., mert nem erről van szó.

Részletesebben kibontva = Itt nem csupán a pénzhatalmi rendszer végtermékével, irányvonalával állunk szemben amivel hülyítik az egész emberiséget, hanem megkerülhetetlenül szembe kell néznünk a vallási dogmákkal is. Nem beszélve arról, hogy minden hatalom a megosztásra, a gyűlöletkeltésre épül. Különben nem léteznének!



Sokan fel sem fogják, hogy nem bohócoknak és rabszolgáknak lettünk teremtve, hanem a teremtésre. A vallás és a politikai hatalom ember és Isten közé állva, ezt a tudást vette el és pusztította el és ezzel együtt az univerzum törvényének minden formáját. Ezért tartunk ott ahol tartunk! Saját dogmájuknak megfelelően többszörösen át írták a bibliát, körbe gyilkolták az egész földbolygót (Jézus nevében amit ő soha nem tanított, sőt ennek az ellenkezőjét tanította), kivették Jézus tanításainak nagyon nagy részét és adtak egy pusztító Istent, akit 541- ben összemostak Jézus apjával, amihez semmi közünk sem nekünk, sem Jézusnak. Nem véletlen voltunk a világon egyedülálló nemzetként Magyar Apostoli Királyság, egészen addig amíg a Vatikán be nem darálta nemzetünket a csorda szellem világába és le nem cseréltük Isten anyánkat! A szent korona, ezért nem"mici sapka", mert a létünk nem  70 évről szól.

Ez a demokráciának nevezett akármi, ami nem másra épül  mint az egymás anyagi kifosztására, ennek eredményeként a pénzért eladtuk a lelkünket és egy testbe zárt Isteni fényből, ez a rendszer sátán imádókat  termelt ki  és a csőd szélére sodorta az egész emberiséget.

"Zsoltárok könyve 82:6: Mindannyian Istenek vagytok a fenségesnek fiai mindahányan.", "Nem lakozik Isten kézzel csinált templomokba bennetek van.", "Ne építsetek templomokat az én atyámnak....stb". Akkor miért kerestetik? Miért nem erről beszélnek?

Több mint 2000 éve hülyítik az emberiséget! Ezt a sátánt imádtatják a birka csordával, hogy bűntudatba tarthassanak, kifoszthassanak és uralkodhassanak rajtuk. A mai kereszténység pontosan Mózes Istenét követi a 10 parancsolatával, amiről Jézus világosan beszélt, hiszen Mózes le jött a hegyről és azonnal legyilkolt egy jó pár ezret, vegyük már észre. Milyen Isten parancsát teljesítette? Milyen Jézust követ a mai kereszténység, akik körbe gyilkolták az egész földbolygót? Mi közünk nekünk ehhez a sátáni dogmákhoz? Az ég világon semmi!

Jézus egyértelműen utal arra, hogy az ő Istene egészen más: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."

A gyilkolás és a félrevezetés kezdődött a kánaánitákkal, ugyanis a mézzel folyó kánaán az egy lakott terület volt és ennek elfoglalása előtt le kellett gyilkolni  az ott élőket. Ez a a folyamat folytatódik egészen napjainkig, mert semmi nem az amit láttatnak.

Máté 23: 15. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál. Mi történik ma?

Itt az ember által kreált Isteni törvényeknek beállított dogmákról beszél:"JÉZUS: Eltörlök minden törvényt, szeressétek egymást", "döntsük már el rabbi én vagyok a szombatért vagy a szombat van én értem, én vagyok a világért vagy a világ van én értem...", stb,stb..."ezt azért mondta mert tudta, hogy a teremtő, szerető Istennek nincsenek törvényei, mert a szeretetet nem lehet törvényekkel szabályozni, viszont van karma amiről kussol a vallási és a politikai hatalom, mert nem tudnának embereket felfűzni a saját maguk által gyártott dogmákra.

Ki az az elmebeteg aki saját magát legyilkolná? Jézus:"aki fegyvert fog fegyver által fog elvészni, amit megteszel másokkal azt velem teszed, amit nem azt velem nem teszed, és te is azt fogod megélni, ne ítélj hogy ne ítéltessék   stb...." ha nem ebben az életedben akkor a következőben, ez nem hit kérdése ez az univerzum törvénye, akár tetszik akár nem, lehet hazudozni, félrevezetni emberek milliárdjait, ettől ez még igaz, Jézus nem volt hazudozó.
A teremtő szerető Istennek nem kell letérdelni, nem kell gyónni, mert egy vagyunk vele. Jézus:"Én és az Isten egyek vagyunk" ,  nem váltott meg senkit és nem is mondott ilyent soha, mindenki saját magát kell megváltsa.  Jézus: Elmegyek, hogy helyet készítsek azok keveseknek, akik megértették azt amit én. Ha követsz engem ugyan oda eljuthatsz ahová én, azaz te is egy vagy vele stb..., stb...Ha megváltotta volna a világot ma nem lenne beteg, bűntudatban és nyomorban élő depressziós ember a földön!

És kik az ő követői? Jézus: "Az én követőim arról lesznek híresek, hogy betegeket gyógyítanak és ördögöket űznek", a vallási dogmák, pont ezeket irtották ki és ezt a tudást pusztították el a politikai hatalommal karöltve, beleértve a teremtés tudását is. Ha a vallási vezetők képesek lennének erre, más lenne a világszemléletünk és más lenne az életünk.

Jézus nem a vak hitről és vak követésről tanított, hanem a hitről, a tudásról és az eggyé válásról.