Header Ads Widget

Nem lehet a magyar embereket a végtelenségig megalázni, kifosztani és hazugságban tartani!!




Nem tudod, hogy mitől egyre veszedelmesebb és kilátástalanabb az a világ amiben élünk? Amíg úgy gondolod, hogy a politikusok az elsőszámú felelősek a világban zajló eseményekért, addig soha nem is fogod megtudni! Világunkat a háttérből egy elnyomó pszichopata pénzhatalmi elit irányítja, akikben nincs olyan, hogy megbánás, bűntudat, érzelem stb., akik az emberiség megnyomorításában érdekeltek, akik eladósították az egész emberiséget, akik létrehozták többek között az első, második világháborút és most éppen a harmadik világháború kirobbantásán fáradoznak. Ők a helyükön maradnak függetlenül attól, hogy négyévente éppen kit választunk a szebb és boldogabb jövő reményében. Tehát nem az a lényeg, hogy egy politikus mikor mint mond, hanem az, hogy kik állnak a háttérben, és milyen médiák futtatják. A legnagyobb veszélyt hazánkra, a külföldről finanszírozott,  globalista, nemzetgyűlölő balliberális médiák, megmondó emberek és politikusok jelentik, akik a globális pénzhatalmi elit bábjai és elkötelezett kiszolgálói. Persze választások előtt a végtelenségig tagadnak mindent, hogy átverve a szavazókat a hatalom közelébe kerüljenek!! Ezért nem volt valós rendszerváltás, ezért nem volt elszámoltatás, és ezért van az, hogy ma a hitelt, hitelből finanszírozzuk!!

A globális pénzhatalmi elit kezében van minden hatalom, akik a fedezetlen pénzükkel, zsarolással és egyéb eszközökkel, ami SOHA NEM PUBLIKUS,  képesek befolyásolni a nemzetállamokat, köztük Magyarországot is, politikai, gazdasági, oktatási, és vallási szinten egyaránt, és  még a pénz sem a miénk amit használunk. Tehát azok a politikusok, akik nem ezt a kiszolgáltatottságot akarjuk felszámolni, azok mind kivétel nélkül, brutálisan átverik az embereket, mert addig soha semmilyen pozitív változás nem LEHETSÉGES! Ha nem élünk alkotmányos kötelezettségünkkel, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian egy olyan globális pénzhatalmi elitnek, akiket nem választott meg soha senki.

Fontos megismerni, hogy ez a kiszolgáltatottság hogyan jött létre!! A jelent csak akkor érthetjük meg, és csak akkor tudunk rajta változtatni, ha a múltunkat is  megismerjük és élünk alkotmányos kötelezettségünkkel!!  Magyarországon jó volt élni egészen addig, amíg a XIX század végén a befogadott jóakaróink meg nem érkeztek, akiknek egy bizonyos csoportja hálából nem felzárkózót mint minden más békét szerető ember, hanem abban voltak érdekeltek, hogy belülről szétverjék Magyarország alkotmányos rendjét. A Szovjetunió segítségével, diktatúrával, egy illegitim rendszert hoztak létre, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek és megkezdjék pusztító tevékenységüket Magyarországon az élet minden területén.

Ezzel az illegitim rendszerrel, kitúrva a magyar vezetést, elfoglaltak minden kulcspozíciót az országban, vallási, oktatási, gazdasági, jogi, közszolgálati, kulturális, és politikai szinten egyaránt, hogy évtizedeken át hülyíthessék, megalázhassák, üldözhessék, és a végtelenségig kihasználhassák a magyar embereket. Tetteik közé tartoztak még, a kivégzések, kitelepítések, Magyarország szétdarabolását is maximális támogatták, kulcsszerepet játszottak a cigányság hergelésében a magyarság ellen, stb.., stb.. Közben meghamisították történelmünket, amivel óriási kárt okoztak nem csak a magyarságnak, hanem az egész emberiségnek!! Most ezek után az utódaiknak van bármilyen joguk arra, hogy nácinak, fasisztának, szélsőségesnek nevezzenek bárkit ebben az országban, hogy ezzel fedjék el sötét, gyalázatos bűnüket, múltjukat?

Az elvtársak 1989-ben a valódi rendszerváltás és bocsánatkérés helyett, létrehozták a Rózsadombi paktumot a magyarság újabb kivéreztetésére, hogy mentsék a bőrüket a fentiekben felsorolt gyalázatos, fajgyűlölő, ember élet és Isten ellenes tetteik miatt és elkerüljék az elszámoltatásokat. Így mindenféle következmények nélkül át tudták menteni hatalmukat a jelenlegi népbutító, kifosztó, megosztó rendszerbe. Létrehoztak egy ideiglenes alkotmányt, mert pontosan tudták, hogy alkotmányunk, hatálytalaníthatatlan, mivel a legfelsőbb hatalom nem emberhez van kötve, aki zsarolható és megvehető, hanem a Szent Koronához!! Ezért vagyunk a Szent Korona országa a világ végezetéig!! Nálunk a Szent Koronának van országa, nemzete, királya(vezetője) és nem fordítva, mint bárhol máshol a világon!! A Szent Korona nem egy tárgy egy szimbólum, mint bárhol máshol a bolygón, hanem működő élő minőség, amely a múlandó földi világunkat szellemi és fizikai szinten köti össze a Teremtői világgal, ezért örökérvényű. Ilyen Szent Korona csak egy van a világon, aki fölött nincs hatalma egyetlen földi hatalomnak sincs!!! Ezt néhány évtizeddel korábban még mindenki tudta a bolygón, kivéve a kommunisták által lebutított és megalázott magyar társadalmat. Ez azt jelenti, hogy minden ami a magyar nép ellen történt és történik ma is, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten pusztítás, azt mind egy illegitim hatalom hozta létre Magyarországon, amiért felelni kell még akkor is, ha az nem a fizikai világunkban valósul meg!! Senki nem menekülhet gyalázatos tettei következményei elől!! Elég ha csak nyomon követjük, a magyar és nemzetgyűlölő lelkinyomorékok utolsó éveit.


Mára eljutottunk oda, hogy ezzel az illegitim rendszerrel, szétlopták, szétprivatizálták és totálisan eladósították az országot, és mindezt a mai napig elszámoltatás nélkül!! A magyar emberekkel fizettetik meg mindazokat az energia forrásokat is, amelyek nem az élősködők tulajdona, hanem szintén a Szent Korona elidegeníthetetlen tulajdona, föld, víz, gáz, és egyéb energia források!! 

A magyarságot megnyomorító kommunistákból, mára már néphülyítő demokraták lettek és rabló privatizálók. Ezek a megtörtént események jól mutatják, hogy Magyarországot a háttérből nem magyar lelkületű emberek irányítják, és nem a történeti alkotmányunk szellemében, amely hatálytalaníthatatlan!!! Ez azt jelenti, hogy illegitim minden tettük ebben az országban, mert törvénysértés jogot nem alapít.



Tegyük tisztában azt a kérdést is, hogy egyáltalán mi az, hogy magyar, amit megpróbáltak a maximálisan lejáratni, és mire épül a magyar alkotmány? A magyar az egy életminőség! A világon mindössze kétféle életmodell létezik. NINCS TÖBB!! Az egyik az egymásért élés, ez a HUNOR és MAGOR  életmodell, akár az életünk árán is, ami messze túlmutat a múlandó anyagi világon, a másik az egymásból élés, a KÁIN és ÁBEL féle életmodell, ami csak a múlandó anyagi világról szól, vagyis mások kárára élést valósítja meg, akár mások legyilkolása árán is.

Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi társadalmi modellünk erkölcsi és jogi alapja is gyilkosság. KÁIN megöli ÁBELT, ROMULUSZ megöli RÉMUSZT, vagyis a magyar társadalmi életmodell,  amelyre óriási igény lenne az egész emberiségnek, az ennek pont a szöges ellentéte és mindez gondosan el van rejtve a világ elől. Ezért veszélyes a magyar alkotmány és a történelmünk, a jelenlegi sátáni birodalomra!!!

Az egymás anyagi kifosztására, az emberek megosztására, eltaposására, hazugságban tartására, és legyilkolására épülő KÁIN és ÁBEL féle sátáni életmodell, szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami eleve a PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, hívhatják akármilyen ....izmusnak!!! Ilyenek, a kommunizmus, a kapitalizmus, a szocializmus, a nácizmus, a cionizmus, a katolicizmus, stb.. Ezek a rendszerek mind érdek alapon működnek, akár egymás legyilkolása árán is, és mind kivétel nélkül egy tőről fakadnak. Ezek a rendszerek nem az embereket szolgálták soha, hanem a globális háttérhatalmat!! Nincs az a földi hatalom ami ezeket a sátáni rendszereket megmenthetné vagy túlélhetné!!!

Jól látható, hogy a sátáni birodalom és az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikusok a pusztulás mellett döntöttek, mert eladták a lelküket. Nekik kell a migráció, a fajkeverés, a háborúk, és minden más amivel pusztíthatnak és amivel gyökértelenné tehetik a bolygónk lakosságát. Ez a sátáni pszichopata pénzhatalmi elit a hazugságra és a gyilkolásra lettek teremtve, akik ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott törvényekkel, a fedezetlen pénzükkel, a globális médiájukkal, napiszinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat!!  

Tehát a jelenlegi világunk egy teljesen alvilági irányítás alatt áll, amelynek működése, a hazugságra és a gyilkolásra épül!!! BIZTOS, HOGY KELL EZ NEKÜNK?

János 8:44

Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.

Ma ezt a sátáni irányítást és pusztítást láthatjuk bolygószinten!!


Lehet választani! Most a végidőket éljük és a lelkekért megy a harc!!!  Vagy tovább szolgáljuk ezt a sátáni birodalmat, amely a fedezetlen pénzen, és az őket kiszolgáló politikusokon keresztül a kezükben tartják a vallási, gazdasági, oktatási és politikai rendszereket és rajtuk keresztül manipulálni tudják az egész emberiséget, ami az emberiség és a bolygónk pusztulásához fog vezetni, vagy a Teremtőinket szolgáljuk, hogy egy magasabb létformába segítsük az emberiséget. EGYSZERRE KÉT URAT NEM LEHET SZOLGÁLNI!!

Ennek az emberiségnek ezzel az életformával amiben él, az ideje lejárt!! Amennyiben tovább szolgáljuk a sátáni birodalmat, akkor ennek a bolygónak és ennek az emberiségnek az évei megvannak számlálva, mert Teremtőink eltörlik ezt a bolygót az emberiséggel együtt az alvilági lények miatt. Mi vagyunk a hetedik emberiség!! Most a kegyelem időszakát éljük!! Nincs olyan elnyomó sátáni pszichopata elit a bolygón, ami ezt a folyamatot megtudja akadályozni, mert nem ők az élet és a halál urai!

A JELENÉSEK KÖNYVE 21. fejezet: 

És láttam új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt, és a tenger sincs többé.

Sürget az idő, hogy tegyünk valamit, mert a globális pénzhatalmi elit célja, a nemzetállamok felszámolása és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és globális diktatúra bevezetése. Ehhez azonban a gazdaság, és  az ellátórendszerek  tönkretétele szükséges, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, amikor rájuk tudják kényszeríteni az új világrendszert. Ezt a folyamatot szolgálja a migrációs pusztítás és az orosz-ukrán konfliktus is, ami éppen most zajlik, amit szintén a globális pénzhatalmi elit hozott létre, az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikusokkal és médiájukkal karöltve! 

A kérdés már csak az, hogy hány ország szeretne célpont lenni egy olyan sátáni hatalomért, amely lerabolta, eladósította és a pusztulás szélére sodorta az egész emberiséget, erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt.

A minden területre kiható, megfizethetetlen energiaárak alkotják majd az alapját annak, hogy az emberek egyre nagyobb tömege elszegényedik, és nem fogják tudni kifizetni még a rezsijüket sem. Ennek ára lesz a magántulajdon elvesztése!! Vagyis a globális pénzhatalmi elit programja a szemünk előtt valósul meg. "Nem lesz semmid és boldog leszel".

Tehát, attól mert tüntetünk valami ellen, vagy politikusokat cserélgetünk, ettől még nem fog változni semmi, mert ez a rendszer amiben élünk, továbbra is a globális pénzhatalmi elit, és az őket kiszolgáló politikusok fogják irányítani, ezáltal továbbra is zsarolhatnak, fosztogathatnak és bármit ránk tudnak kényszeríteni!! 

Az elmúlt években ízelítőt kaptunk arról, hogy a mindent uraló globális pénzhatalmi elit,  képes rákényszeríteni pusztító terveit a nemzetállamokra, ilyenek voltak a korlátozások, a vírus és oltás őrület, a maszkhordás, a munkahelyi zsarolások, a migrációs pusztítás, és az emberi jogok sárba tiprása, aminek közel sincs vége!!  Azok a politikusok, akik ellenállnak, azokat megpróbálják lejáratni, zsarolni, megfenyegetni, vagy eltenni lábalól! Csak meg kell nézni a globális pénzhatalmi elit irányítása alatt álló nemzetközi médiákat, hogy kiket gyaláznak, és kiket futtatnak! 

Ne legyenek illúzióink, hogy majd jön a balliberális oldal, és majd megoldja a jelenleg zajló globális problémákat!!! Már most ellenzékből hazudnak, és brutálisan becsapják az embereket. Ugyanis nem a problémák okait akarják felszámolni, hanem a globálisan zajló problémákat, országos szintre próbálják kihegyezni, hogy megosztva az embereket, ebből politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak. Ők nem változást akarnak, hanem továbbra is kiszolgálni azt a rendszert, amit a globális pénzhatalmi elit irányít, akik most éppen az emberiség megnyomorításán fáradoznak!! ŐK A GLOBÁLIS PÉNZHATALMI ELIT LEGNAGYOBB KISZOLGÁLÓI!! Kihasználva az emberek problémáit és tudatlanságát, a nemzetállamokat belülről verik szét, felforgatásokkal, tüntetésekkel és egyéb akciókkal ma is, amit külföldről idegen hatalmak finanszíroznak. Tehát ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!!

Az egyik legfontosabb kérdés, amit minden embernek meg kell fogalmazzon az elkövetkezendő hónapokban, hogy ki és hogyan fog tudni kiszabadítani minket a globális pénzhatalmi elit fogságából?? Milyen gazdasági és politikai rendszer képes erre? Ki az a személy, aki által mindez megvalósítható, aki nem támadható, nem zsarolható, és nem megvehető? Bármennyire is hihetetlen még sokaknak, de ilyen személy és lehetőség csak egy van a földbolygón!!! Ez a Szent Korona alkotmánya!!! Az alkotmány olyan alappillérekre épül, amely kizárja annak a lehetőségét, hogy a globális pénzhatalmi elit, ránk tudja kényszeríteni ember, élet, és Isten ellenes terveit!!

Hogy világos legyen mindenkinek, semmilyen .....izmus, semmilyen alkotmány tákolmány, és senki más a bolygón,  nem tud megszabadítani minket, a globális pénzhatalmi elit pusztító terveitől, és minden más próbálkozással, ugyanolyan rabszolgák maradunk mint eddig, ami csak egyre súlyosabb lesz!!!

A felsőház működésének hiánya teszi lehetővé a mindent uraló globális pénzhatalomi elitnek, hogy zsarolással és egyéb eszközökkel, ami soha nem publikus, rá tudják kényszeríteni pusztító terveiket a nemzetállamokra!!! Pont a felsőház működésének hiánya teszi lehetővé azt, hogy politikusaink azt csinálhatnak az országgal amit csak akarnak. A felsőház szerepe, hogy megakadályozzon minden olyan törvényt, ami nem a magyar népet és hazánkat szolgálja!!! A felsőház résztvevői, döntéshozói, nagyon szigorú átvilágításon esnek át, ahová eleve nem kerülhet be, minden jött ment hazudozó, ügynök, kettősállampolgár, és hazaáruló magyarul beszélő élősködő, ami garantálja, hogy minden törvény a népünket és a hazánkat szolgálja. 

Tehát Magyarországnak nem az európai ügyészségre van szüksége, amely szintén a globális pénzhatalmi elit kezében van, és amelyet a balliberális oldal az emberek tudatlanságát kihasználva a nyakunkra szeretne hozni, hogy mégjobban kiszolgáltassák hazánkat idegen érdekeknek, hanem a felsőház működésére. A felsőház az egyetlen garancia arra, hogy felszámolja és megakadályozza a korrupciót, a hazaárulást, az emberi jogok sárba tiprását, hazánk  kifosztását, a földünk, az ivóvizük, a gáz, és más energiaforrások, idegen kezekbe juttatását, és biztosítja a valódi népakaratot. Ami eddig értékesítésre került, azt mind egy illegitim rendszerrel valósították meg, mert minden a Szent Korona elidegeníthetetlen tulajdonát képezi. 

Az egyre nehezebb életkörülmények, nem érdeklik azokat az élősködőket, akik a magyarság megnyomorításán degeszre szedték magukat.

Amit most tehetünk, hogy minél több emberhez eljuttassuk ezeket az információkat és feliratkozz hírlevelünkre, hogy összetudjuk kapcsolni és egységbe tömöríteni mindazokat a csoportokat, civil szervezeteket, magánszemélyeket, akik hazánkért tevékenykednek. További részletek.



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Hogyan védi jogainkat és tulajdonunkat a Szent Korona? Részletek 

Ősnyelvünk és a lehazudott történelmünk! Részletek 

Rózsadombi paktum a magyarság ellen! Részletek



Civilek az összefogásért!