Header Ads Widget

Kik a felelősek az orosz-ukrán konfliktusért? Kik nem akarnak békét és miért? És kik akarnak még nagyobb nyomort, káosz és pusztítást teremteni?



Minden média propaganda ellenére, mára már világosan látszik, hogy az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU hozta létre, a pszichopata globális pénzhatalmi elit nyomására, ami nem az ukrán emberek  megmentéséról szólt soha, hanem éppen az ellenkezőjéről, őket használják fel eszközként vagy célpontként, amit nem is titkolnak.  Az USA és CSATLÓSAI évtizedeken át orosz gyűlöletet szított Ukrajnában, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot, hogy Oroszországot kényszerhelyzetbe hozzák, majd amikor felléptek az ukrán nácik ellen, akkor rájuk tudjanak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra.

A NATO=USA!! A NATO létezése óta csak kárt tesz, és megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket, ami a nemzetállamok felszámolását, az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség ellen!!! EZ AZ USA ÉS AZ EU JELENLEGI VEZETÉS PROGRAMJA, aminek Oroszország még útban van! Ehhez asszisztál az összes globalista hazaáruló politikus, akik nem a saját országukat szolgálják, hanem a globális pénzhatalmi elitet. Az Oroszország elleni szankciók következményeit meg az emberekkel fizettetik meg.

Az USA védelmi minisztérium szóvivője, John Kirby nyíltan kijelenti, hogy a jelenlegi ukrán hadsereg ereje "az Egyesült Államok és szövetségesei munkája". Az USA ezennel nyíltan elismeri, hogy náci zászlóaljakat is magában foglaló hadsereget képez ki!


https://vk.com/video644727407_456239619


"Nem csak azért vagyunk háborúban, hogy az ukránokat támogassuk. Alapvetően Oroszországgal állunk háborúban, bár némileg közvetítőn keresztül, és fontos, hogy győzzünk." - mondta. - Seth Moulton kongresszusi képviselő.


https://vk.com/video644727407_456239605


A NÉMET KANCELLÁR CSÚNYÁN ELSZÓLTA MAGÁT!!

Az Oroszország elleni szankciókat jóval azelőtt eltervezték, mielőtt a háború kitört volna!!



Lindsey Graham és McKain 2016-ban az ukrán csapatokat meglátogatták és világosan elmondták, hogy kinek harcolnak."A ti háborútok a mi háborunk, 2017-ben kezdjük a támadást."

https://vk.com/video644727407_456239457


Nem érdekel, hány játékos (ukrán) hal meg. Hány nő, gyerek, civil, katona hal meg.

https://vk.com/video644727407_456239871


George Friedman megdöbbentő beszéde az USA geopolitikai stratégiájáról (2015).



UKRÁN PUCSKORMÁNY EREDMÉNYE!

Csak 18 éven felülieknek!


https://vk.com/video644727407_456239420


AKKOR MOST KIK IS TÁMADTAK MEG KIT?

Minden háború mögött ami volt és ami lesz, a globális pszichopata pénzhatalmi elit áll.

A kérdés csupán az, hogy hány ország szeretné kivéreztetni és célponttá tenni a saját népét és országát, egy olyan pénzhatalmi elitért, akik lerabolták és eladósították az egész emberiséget, és akik az emberiség totális megnyomorításán fáradoznak? Hány ország szeretné támogatni a korrupt ukrán náci rezsimet, akik lepaktáltak a globális pénzhatalmi elittel, majd kiárusították és totálisan eladósították Ukrajnát, és a pusztulás szélére sodorták az egész emberiséget? Most meg velünk szeretnék megfizettetni a háború árát. És miközben ukránok százezrei, milliói menekülnek a háború és a besorolások elől, addig helyettük minket szeretnének háborúba küldeni és feláldozni, hogy megmentsük a sátáni pszichopaták zsákmányát és az ukránul beszélő náci rezsimet. 

Nem Oroszországtól kell félni! Nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország küldi az európai emberek nyakára a migrációs pusztítást, nem Oroszország sodorta az egész emberiséget a pusztulás szélére, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten, és nem Oroszország teszi tönkre az Európai gazdaságot és az emberek életét, hanem ezek a sátáni fajzatok és kiszolgáló politikusaik, akik a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve.

Az amerikai OAN csatorna, kemény tényekkel alátámasztott videót mutatott be Ukrán náci rezsimről! Részletek


Ukrajnáról néhány információ!

Sajnos a világ országainak lakói nem túl informáltak a nemzetközi politika terén. Ahogy a magyarok többsége, úgy a világ lakói sem tudják, hogy Ukrajna alapvetően egy mesterséges állam. Teljes területének kisebbik hányada lengyel, nagyobbik része orosz fennhatóság alatt állt 1917-ig. A Szovjetunió megalakulásával Lenin mesterségesen hozta létre azzal a céllal, hogy a birodalomnak minél több tagköztársasága legyen. 1991-ig nem is volt probléma. Ukrajna nyelve valójában az orosz, de az évtizedek során megtanulták a saját nyelvüket, amely a lengyel és az orosz nyelv keveréke, tehát erős akcentussal oroszul beszélnek. A Szovjetunió szétesésével nagy befolyást szerzett a Nyugat, ezért lehetséges, hogy a politikai vezetők - akiket Ukrajnába importáltak - el is menekültek Ukrajnából a támadás híre hallatán. Nem véletlenül Európa legszegényebb országa, ugyanis az USA és barátai kihordták a hasznot.

A NATO-val azért akarták Oroszországot belerángatni egy háborúba, mert  Putyin-nak volt mersze felszámolnia a DOLLÁR-tól való függőséget. A legjobb dolog ami történhet egy országgal, ha már nem finanszírozza a ,, Nyugat “, hiszen ez a legnehezebb, megszabadulni az adósrabszolgaságtól. Minden országnak ugyanez a problémája, a  DOLLÁR alapú pénzrendszer jeges szorítása, és ezért minden állampolgárnak a 197 ENSZ tagországban ugyanaz a gondja. Nem is történhetett volna jobb dolog attól Oroszországgal, hogy már nincs szüksége ,,Nyugati“ finanszírozásra és ez az oka annak is, hogy Oroszország most már egy szabad és független országgá tud válni, és képes megvédeni az önállóságát és az orosz embereket. Minden országnak ez a feladata, hogy megvívja ezt a ,,háborút“, önállóvá és függetlenné kell  tenniük saját magukat, és az embereknek önmagukat. 

Vannak más rendszerek is, nem kötelező FIAT pénzeket használni, az önállóság- függetlenség, csak egy döntésen múlik, van rá lehetőség, csak egy kicsit tenni kell érte. Nyitottá kell válni arra a számtalan sok lehetőségre ami nap mint nap ajánlkozik, észre kell venni. El kell szakadni ettől a pénzrendszertől, nem könnyű, de nincs más megoldás. A rendszer  birtokolni akar, nem akarja, hogy önállóvá válj, nem akar elengedni, ezért fejleszteni kell magadon, Oroszország is csak úgy tudott tovább lépni, hogy fejlődött."