Header Ads Widget

Még több fegyver Ukrajnának, még nagyobb nyomor, kilátástalanság és káosz teremtés! Ez az USA és az EU jelenlegi vezetés programja!!



Minden média propaganda ellenére, mára már világosan látszik, hogy az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU hozta létre, a globális pénzhatalmi elit nyomására, ami nem az ukrán emberek  megmentéséról szólt soha, hanem éppen az ellenkezőjéről, őket használják fel eszközként vagy célpontként, amit nem is titkolnak.  Az USA és CSATLÓSAI évtizedeken át orosz gyűlöletet szított Ukrajnában, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot, hogy Oroszországot kényszerhelyzetbe hozzák, majd amikor felléptek az ukrán nácik ellen, akkor rájuk tudjanak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra.

Mindez miért történik? A NATO=USA!! A NATO megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket, ami a nemzetállamok felszámolását, az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség ellen!!! EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA, aminek Oroszország még útban van! Ehhez asszisztál az összes globalista hazaáruló politikus, akik nem a saját országukat szolgálják, hanem a globális pénzhatalmi elitet. Az Oroszország elleni szankciók következményeit meg az emberekkel fizettetik meg.

Az USA védelmi minisztérium szóvivője, John Kirby nyíltan kijelenti, hogy a jelenlegi ukrán hadsereg ereje "az Egyesült Államok és szövetségesei munkája". Az USA ezennel nyíltan elismeri, hogy náci zászlóaljakat is magában foglaló hadsereget képez ki!


https://vk.com/video644727407_456239619


"Nem csak azért vagyunk háborúban, hogy az ukránokat támogassuk. Alapvetően Oroszországgal állunk háborúban, bár némileg közvetítőn keresztül, és fontos, hogy győzzünk." - mondta. - Seth Moulton kongresszusi képviselő.


https://vk.com/video644727407_456239605


A NÉMET KANCELLÁR CSÚNYÁN ELSZÓLTA MAGÁT!!

Az Oroszország elleni szankciókat jóval azelőtt eltervezték, mielőtt a háború kitört volna!!



Lindsey Graham és McKain 2016-ban az ukrán csapatokat meglátogatták és világosan elmondták, hogy kinek harcolnak."A ti háborútok a mi háborunk, 2017-ben kezdjük a támadást."

https://vk.com/video644727407_456239457


Nem érdekel, hány játékos (ukrán) hal meg. Hány nő, gyerek, civil, katona hal meg.

https://vk.com/video644727407_456239871


George Friedman megdöbbentő beszéde az USA geopolitikai stratégiájáról (2015).



UKRÁN PUCSKORMÁNY EREDMÉNYE!

Csak 18 éven felülieknek!


https://vk.com/video644727407_456239420


A HAZUGSÁG BAJNOKAI, NEM ISMERNEK HATÁROKAT!!


https://vk.com/video644727407_456239447


AKKOR MOST KIK IS TÁMADTAK MEG KIT?


Az amerikai OAN csatorna, kemény tényekkel alátámasztott videót mutatott be Ukrajnáról! Részletek


Dimitrij Medvegyev: 

Csak úgy érhet véget a háború Ukrajnában, ha a kijevi kormány önként teljesíti a „különleges katonai művelet” céljait, vagy ha katonai puccs lesz Kijevben és az új hatalom ismeri el ezeket a célokat – írja Telegram-csatornáján Dimitrij Medvegyev korábbi orosz elnök, jelenleg a nemzetbiztonsági tanács alelnöke.

Medvegyev egy Guardian-cikk nyomán ragadott billentyűzetet, amely az ukrajnai háború végkimeneteleit próbálja megjósolni. A volt orosz elnök úgy véli, a cikk túlságosan elfogult, hiszen reális kimenetelként értékeli Ukrajna és a nyugati támogatóinak győzelmét.

Medvegyev szerint valójában „egy és egy fél” forgatókönyv van, ami reális a háború végével kapcsolatosan, majd felsorol két kimeneteli lehetőséget:

  1. az első a „különleges katonai művelet” céljainak elismerése és teljesítése a jelenlegi kijevi kormány részéről,
  2. a második egy katonai puccs, amely elmozdítja a jelenlegi kormányt és teljesíti Oroszország követeléseit.

Medvegyev valószínűleg azért mondta azt, hogy "egy és egy fél" forgatókönyv van a háború végére, mert összességében mindkettő Oroszország győzelmét jelenti, neki pedig ez a fontos.