Header Ads Widget

Az emberek kora a Föld bolygón a végéhez közeledik, és a globalisták egy többrétegű tervet indítottak el, hogy "megtisztítsák" a bolygót minden emberi lénytől.



Az EMBERI HORDA tömeges selejtezése már folyamatban van. A globalisták az emberiséget marhának (vagy birkának) tekintik, amelyet addig kell kizsákmányolni, amíg szükséges, majd amikor már nem hasznosak, lecsapolni, mint egy marhacsordát. Ahogy Yuval Harari globalista tanácsadó most azt mondja (parafrazálva), az emberek kora a Föld bolygón a végéhez közeledik, és a globalisták egy többrétegű tervet indítottak el, hogy "megtisztítsák" a bolygót minden emberi lénytől.

Ha valakinek beteges, torz vágya támadt, hogy megöljön egy marhacsordát, egyszerűen elzárhatta a vizet és az etetést. A halál napokon vagy legfeljebb heteken belül bekövetkezne. Ugyanez történik most is az emberekkel.

A Geoengineering elvágja a vízellátást, ami világszerte aszályokat és széles körű terméskiesést okoz. Egész városokat, például Los Angelest és Los Vegast fenyegeti az a veszély, hogy az elkövetkező években megszűnik a vízellátásuk.

Az élelmiszerellátást megtizedeli a műtrágyaellátás megzavarása és a gázolaj árának felhajtása, miközben a mezőgazdasági berendezések alkatrészeinek szállítási láncát is megtámadja.

Az eredmény? Mind a víz-, mind az élelmiszerellátás megszakadt. Az emberi állományt ugyanúgy kiirtják, mint egy szarvasmarha-csordát.

A vakcinák a globális elnéptelenedés egy újabb gyilkos eszközei. Mivel az oltások önkéntesek, egyszerűen a hiszékeny tömegek kiirtására tervezték őket, akik annyira rosszul informáltak, hogy valóban elhiszik, hogy a nagy kormány és a nagy gyógyszeripar meg akarja menteni az életüket. A valóságban persze a vakcinák biológiai fegyverek, amelyek célja a meddőség és a népességfogyás. Az oltóanyagot már beadottak nagy százaléka - a végleges számot még nem tudjuk - meg fog halni az önmagukból összeálló rögök miatt, amelyekről most már tudjuk, hogy nagy koncentrációban tartalmaznak olyan vezető elemeket, mint az alumínium, az ón és a nátrium. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Hamarosan minden ember életében eljön az a pillanat, amikor meg kell fogalmazza saját magának azt a kérdést, hogy hogyan tovább? Ha nem ébredünk és nem cselekszünk sürgősen, akkor hamarosan a globális pénzhatalmi elit rabszolgái és áldozatai leszünk mindannyian. Részletek

Egy tudatosan megtervezett gazdasági és biológiai háború zajlik, amit már nem lehet a szőnyeg alá söpörni. Részletek