Header Ads Widget

Hamarosan minden ember életében eljön az a pillanat, amikor meg kell fogalmazza saját magának azt a kérdést, hogy hogyan tovább?


Már egyre többen érzik és tapasztalják a saját bőrükön, hogy világunk a szakadék szélén táncol. Sokan még mindig nem is sejtik, hogy egy tudatosan megtervezett pusztítás zajlik bolygószinten az élet minden területén.

Nem titok, hogy ma a globális pénzhatalmi elit kezében van minden hatalom, ők uralják a politikai és gazdasági rendszereket, a politikusokat, és még a pénz sem a miénk amit használunk. Céljuk ismert, a nemzetállamok felszámolása és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és globális diktatúra bevezetése. Ehhez azonban a gazdaság, és  az ellátórendszerek  tönkretétele szükséges. Ezt szolgálja az orosz-ukrán konfliktus, ami éppen most zajlik, amit szintén a globális pénzhatalmi elit hozott létre, az őket kiszolgáló globalista politikusokkal és médiájukkal karöltve! A minden területre kiható, megfizethetetlen energiaárak alkotják majd az alapját annak, hogy az emberek egyre nagyobb tömege elszegényedik, és nem fogja tudni kifizetni még a rezsijét sem. Ennek ára lesz a magántulajdon elvesztése!!

Az elmúlt években ízelítőt kaptunk arról, hogy a mindent uraló globális pénzhatalmi elit,  képes rákényszeríteni pusztító terveit a nemzetállamokra, ilyenek voltak a korlátozások, a vírus és oltás őrület, a maszkhordás, a munkahelyi zsarolások, a migrációs pusztítás, és az emberi jogok sárba tiprása, aminek közel sincs vége, még csak ezután jön a fekete leves, ami egy brutális népességcsökkenést eredményez!!  Azok a politikusok, akik ellenállnak, azokat megpróbálják lejáratni, zsarolni, megfenyegetni, vagy eltenni lábalól! Csak meg kell nézni a nemzetközi sajtót, kiket gyaláznak, és kiket futtatnak! Azok a politikusok, akik mindezt a globális pusztítást, országos szintre próbálják kihegyezni, azok mind, kivétel nélkül, tudatosan átverik az embereket, hogy politikai hasznot kovácsoljanak maguknak! ŐK A GLOBÁLIS PÉNZHATALMI ELIT IGAZI KISZOLGÁLÓI!! Kihasználva az emberek problémáit és tudatlanságát, a nemzetállamokat belülről verik szét, felforgatásokkal, tüntetésekkel és egyéb akciókkal, amit külföldről idegen hatalmak finanszíroznak. Lásd Ukrajna esetét!

Tehát az egyik legfontosabb kérdés, amit minden embernek meg kell fogalmazzon az elkövetkezendő hónapokban, hogy ki és hogyan fog tudni kiszabadítani a globális pénzhatalmi elit fogságából?? Milyen gazdasági és politikai rendszer képes erre? Ki az a személy, aki által mindez megvalósítható, aki nem támadható, nem zsarolható, és nem megvehető? Bármennyire is hihetetlen sokaknak, de ilyen személy és lehetőség csak 1 van a földbolygón!!! Ez a Szent Korona alkotmánya!!! A Szent Korona nem egy tárgy egy szimbólum, mint más Királyságoknál, hanem élő minőség, melynek alkotmánya, nem emberhez van kötve, ezért örökérvényű. Az alkotmány olyan alappillérekre épül, amely kizárja annak a lehetőségét, hogy a globális pénzhatalmi elit, ránk tudja kényszeríteni ember, élet és Isten ellenes tervét!!

Tehát, hogy világos legyen mindenkinek, semmilyen .....izmus, semmilyen párt, semmilyen jogrendszer és senki más a bolygón,  nem tud megszabadítani senkit, a globális pénzhatalmi elit pusztító terveitől, és minden más próbálkozással, ugyanolyan rabszolgák maradunk mint eddig, azzal a különbséggel, hogy most nagy valószínűséggel nem fogjuk túlélni azt, amit ránk akarnak kényszeríteni!!! 

Tüntethetünk reggeltől estig valami ellen, és cserélgethetjük a politikusokat havonta, ettől még nem fogunk megszabadulni a globális pénzhatalmi elittől, mert a rendszer ugyanaz marad. A legnagyobb problémát a tudatlanság jelenti, hiszen az elmúlt évtizedekben, mindent megtettek azért, hogy semmit ne tudjunk a jogainkról és lehetőségeinkről!! Így jutottunk el oda, hogy sajnos a megvezetett emberek,  éppen akkora veszélyt jelentenek saját magukra, a hazánkra és a jövőnkre, mint az elmúlt 100 év vezetése amekkora kárt  okozott ennek az országnak. A megvezetett emberek a végtelenségig manipulálhatók, mivel nem rendelkeznek az élet, az ember és a világ működésének ismeretével! 

A lényeg, hogy a folyamatosan emelkedő árak és az egyre nehezebb életkörülmények, nem fogják érdekelni azokat a honfitársainkat, akik tudatosan egy illegitim rendszerrel, a Szovjetunió segítségével, szétverték Magyarország alkotmányos rendjét, hogy hatalmat szerezzenek maguknak, amivel kiszolgálták hazánkat idegen érdekeknek, meghamisították történelmünket és ezáltal tönkretették a magyar emberek életétEzek a megtörtént események jól mutatják, hogy Magyarországot nem magyar lelkületű emberek irányítják, és nem a történelmi alkotmányunk szellemében, amely hatálytalaníthatatlan!!!

Azért hoztak létre egy ideiglenes alkotmányt is Magyarországon, mert pontosan tudták, hogy alkotmányunk hatálytalaníthatatlan, mivel nem emberhez van kötve. Ez azt jelenti, hogy minden ami a magyar nép ellen történt és történik, és ami eltér a Szent Korona alkotmánytól, azt mind egy illegitim hatalom hozta létre Magyarországon, AMIÉRT FELELNI KELL, MERT EGY ILLEGITIM RENDSZER JOGOT NEM ALKOTHAT!!

Mára eljutottunk oda, hogy az országot totálisan eladósították, szétlopták, és szétprivatizálták!! A magyar emberekkel fizettetik meg mindazokat az energia forrásokat is, amelyek nem az élősködők tulajdona, hanem szintén a Szent Korona tulajdona, VÍZ, GÁZ, STB...!!

Pont a felsőház működésének hiánya teszi lehetővé azt, hogy politikusaink azt csinálhatnak az országgal amit csak akarnak. A felsőház szerepe, hogy megakadályozzon minden olyan törvényt, ami nem a magyar népet és a hazánkat szolgálja!!! A felsőház résztvevői, döntéshozói, nagyon szigorú átvilágításon esnek át, ahová nem kerülhet be, minden jött ment hazudozó ügynök, kettősállampolgár, és hazaáruló élősködő, ami garantálná, hogy minden törvény a népünket és a hazánkat szolgálja. 

Ma azonban minden hatalom a politikusok kezében van, pontosabban ma már egy kézben összpontosul. EZ NEM VÉLETLEN!! Mert ez teszi lehetővé a mindent uraló globális pénzhatalomnak, hogy zsarolással, fenyegetéssel és egyéb eszközökkel, ami soha nem publikus, rá tudják kényszeríteni pusztító terveiket az országra és az emberekre.

Tehát Magyarországnak nem az európai ügyészségre van szüksége, amely szintén a globális pénzhatalmi elitet szolgálja, és amelyet a balliberális oldal a nyakunkra szeretne hozni, hanem a felsőház működésére. Ez felszámolja és megakadályozza a korrupciót, a hazaárulást, az emberi jogok sárba tiprását, hazánk  kifosztását, a földünk, az ivóvizük, a gáz, és más energiaforrások  eladását, idegen kezekbe juttatását, és biztosítja a magyar embereknek a valódi demokráciát. Ami eddig értékesítésre került, azt mind egy illegitim rendszerrel valósították meg, mert minden a Szent Korona elidegeníthetetlen tulajdona.

Jelen körülmények között nem állampolgárok vagyunk, csak alkalmazottak egy részvénytársaságban, amelyet „ Magyarország” néven jegyeztek be New York államban. Éppen ezért itt az ideje véget vetni ennek az áldemokráciának és hazugságsorozatnak, amiben élünk.  További részletek és videók


Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is, akár e-mailben is!!