Header Ads Widget

Az emberiség vége – A Globális WEF Vezetők Tervei Szerint - A szó szoros értelmében véget akarnak vetni a természetes emberiségnek.



A világ vezetői az emberi faj robotokkal és mesterséges intelligenciával való felváltását szorgalmazzák. Emellett a maradéknak egy olyan megfigyelő és felügyeleti rendszert vezetnek be világszerte, amely életünk minden apró részletét rögzíti, még azt is, hogy mit gondolunk és mit érzünk.

A WEF globalistái által diktált új világrendben számukra az ember csak egy „meghackelhető” állat, ami csak arra való, hogy őket kiszolgálja! A klímaváltozás ürügyét felhasználva a „föld védelmében” akarják minden percünket felügyelni a szénlábnyomunk kibocsájtását figyelve és azon keresztül korlátozva és büntetve minket ha nem engedelmeskedünk nekik!

Te magad vagy a „szénlábnyom”, amit el akarnak tüntetni,- a bábkormányaik segítségével!

ITT AZ IDŐ, HOGY MILLIÁRDOK MONDJÁK KI: ELÉG VOLT! NEM KÉRÜNK BELŐLÜK TOVÁBB!

Az anyagba süllyedt lelkinyomorék pszichopaták, akik irányítják világunkat, most éppen a digitalizációval, a transzhunanizmussal, és a mesterséges  intelligenciával szeretnék totális kontroll alá vonni és rabszolgaként kezelni az  egész emberiséget. Céljuk végérvényesen felszámolni a Teremtőnk és a lelkünk közötti kapcsolatot, vagyis a mindentudás lehetőségét, ami sokkal több és értékesebb mint bármi más, ami létezik a múlandó fizikai világunkban.

pszichopata lelki nyomorékok nem tudják, hogy szemben a múlandó anyagi világunkkal, a lelkünk örök életű és nincs szüksége semmilyen technikára, vízre, levegőre, élelmiszerre, ruhára, szállító eszközre, nem befolyásolja sem a meleg sem a hideg, és elpusztíthatatlan mert egy a Teremtővel.

A világ urai beavatkoztak a teremtésbe, amihez semmilyen kozmikus felhatalmazást nem kaptak, ami a bolygónk és az emberiség pusztulásához fog vezetni. Az már csak részlet kérdése, hogy háború, vírus vagy természeti katasztrófa által. Egy félelmetes világot álmodtak nekünk, amihez asszisztál az összes bábkormány és a pártokat kiszolgáló hazug médiák, mindez az egymást eltaposó, ösztönlényként működő, totálisan lebutított szavazóknak köszönhető, akik még mindig úgy gondolják, hogy politikusok irányítják világunkat!!



Szia! Kérdezhetek valamit? Mit szólnál hozzá, ha az állam mindent rögzítene, amit gondolsz, érzel és elképzelsz? Mit szólnál hozzá ha az életed általunk, emberszabású robotok által lenne irányítva? Ha megmondanánk kivel házasodj, mit vásárolj, kire szavazz. Gondolod, hogy ez őrültség? Gondold csak át! Ez a jövőd. Alkotója a Világgazdasági Fórum. a Világgazdasági Fórum azt állítja, hogy megtervezi az emberiség jövőjét. 

Nézzük csak át, hogyan látják a jövőt. Ma bemutatom neked, az emberi faj jövőjét, ahogy valójában kifog nézni az élet. Mi valószínűleg, a Homo Szapiensz utolsó generációhoz tartozunk. Egy vagy két évszázadon belül, a Földet olyan lények fogják uralni, akik olyannyira különböznek tőlünk, mint amennyire mi különbözünk a neandervölgyiektől vagy a csimpánzoktól. Ugyanis a következő generációk idején, megtanuljuk, hogyan hozzunk létre testet, agyat és elmét. Ez lesz a 21-ik század fő terméke. Nem textíliák, járművek és fegyverek, hanem testek, agyak és elmék. Tehát hogyan fognak kinézni bolygónk mesterei? Ezt azok az emberek fogják eldönteni, akik az adatok birtokában vannak, akik az adatok felett rendelkeznek, azok irányítják a jövőt, nem csak az emberiség jövőjét, hanem az élet jövőjét is. Most átadom a szót a filmrendezőnek. Viszlát. 

Yuval Noah Harari, a Világgazdasági Fórum, az ENSZ és sok más globalista szervezet tanácsadója. Készakarva tolták be a világszínpadra, és hívták be a TED előadásokra, a CNN esti műsorba, tudományos fórumokra, mindenhol az összes helyre. Könyveit elnökök, Bill Gates, a Facebook, stb. népszerűsítik. Tiszta sor. Azt akarják, hogy a világ Harari jövőképéről halljon. Mi valószínűleg, a Homo Szapiensz utolsó generációhoz tartozunk. A Földet olyan lények fogják uralni, akik olyannyira különböznek tőlünk, mint amennyire mi különbözünk a neandervölgyiektől vagy a csimpánzoktól. Megtanuljuk, hogyan hozzunk létre testet, agyat és elmét. 

Az a szervezet, amelyik Hararit, mindenki másnál jobban nyomatja a képbe, az éppen a Világgazdasági Fórum.  A Világgazdasági Fórum WEF összegyűjti, a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb embereinek ezreit a szárnya alá. Milliárdosokat, a világ vezető politikusait, a Big Pharma, Big Media és Big Tech vezetőit. A Világgazdasági Fórum nagyobb befolyással rendelkezik a világban, mint bármilyen más szervezet. Az alapítója Klaus Schwab. Ő egyben az ötlet szerzője is, hogy olyan kiborg típust hozzon létre, amely uralkodni fog az emberiségen. A negyedik Ipari Forradalom ezt a koncepciót hirdeti. 

A szó szoros értelmében véget akarnak vetni a természetes emberiségnek és a kiborgok új korszakának születését kezdeményezik. A Világgazdasági Fórum WEF weboldala bemutatja, hogy még mi minden mást is próbálnak keresztülvinni. Globális kormányzást láthattunk, ami azt jelenti, hogy létre akarják hozni, a totális kontrollt minden fölött, ami az egész világon történik. Az internet kormányzását is létre akarják hozni, ami azt jelenti, hogy ők akarnak lenni azok, akik meghatározzák, mely információt engedjenek be a hálózatba, és mit cenzúrázzanak.  Továbbá világszerte digitális azonosítót akarnak bevezetni, amit hozzákapcsolnak az oltásigazolványhoz, szociális kreditpontokhoz, és egy gúzsbakötő megfigyelő rendszerhez, ami teljesen fel fog számolni minden személyes szabadságot, és be fog vezetni egy disztópikus ellenőrző rendszert, ami kizárja mindenki számára a menekülést, mert mindenütt az lesz érvényben.

Az egyik bejegyzésben a Forbes.com weboldalán, a Világgazdasági Fórum hivatalosan közzé tett egy közleményt, hogy mindenkinek, aki nagyvárosban él, még a gondolatai, érzései és képzeletvilága is rögzítve lesz. Ilyen messzire akarnak elmenni a világméretű megfigyelő társadalmunkkal. Ezt a cikket Ida Auken írta, a Világgazdasági Fórum egy fiatal vezetője. Stratégiailag állították pozícióba, mint környezetvédelmi minisztert Dánia kormányában. Most tehát agresszíven nyomatja az intelligens városok fejlesztését, ahol az mindenre kiterjedő megfigyelési technológia lesz megvalósítva, ahol mindenki képzelete, érzései és gondolatai állandóan rögzítve lesznek. Tehát hogyan fognak pontosan kinézni a bolygó jövőbeli mesterei? 

Ezt azok az emberek fogják eldönteni, akik az adatok birtokában vannak. Akik az adatokkal rendelkeznek, azok rendelkeznek a jövővel, nem csak az emberiséggel, hanem magával  az élet jövőjével is. Chile volt elnöke nyilvános nyilatkozatott tett, hogy az 5G nemcsak olvasni tudja gondolatainkat, hanem be is tudja helyezni azokat mindenkibe érzelmekkel együtt. Amikor disztópikus rémállomról beszélünk, azt a lehetőséget értjük, hogy a gépek képesek lesznek olvasni a gondolatainkat és belénk helyezni gondolatokat és érzelmeket. Az 5G jobban megfogja változtatni az életünket, mint minden eddigi technológia ezen a területen. De nem az 5G az egyetlen technológia, amit használni fognak gondolataink és érzelmeink olvasására. Hivatalosan népszerűsített tervük szerint minden természetes emberi lényt kiborggá alakítanak. Ember és gépközötti szimbiózist hoznak létre. Azt állítják, hogy ez javítani fogja az életünket és még ember feletti képességeket is ad nekünk. Egy bizonyos mértékig ez valóban így is lehet. Amit azonban ők természetesen nem említenek, az az hogy ha egyszer  be lettél kötve a felhőbe, és a mesterséges intelligencia ellenőrzése alatt állsz, minden függetlenséged, autonómiád és szabadságod elveszíted. Akkor szó szerint rabszolgájává válsz egy totalitárius megfigyelő hálózatnak, ami az egész világot átfogja. 

Onnan nincs menekvés, mert ha egyszer a testedbe lett helyezve, a technológiai implantátum, még könnyebb lesz számukra ellenőrizni. Tehát akárhová mész, és mindenféle parancsot bele illeszthetnek a testedbe, ami ellenőrizni fog Téged anélkül, hogy tudnál róla. Észre sem fogod venni. Elérkeztünk a ponthoz, ahol meghekkelhetjük nemcsak a számítógépeket, hanem az embereket és más élőlényeket is. Nos, az emberek meghekkelhető állatok! 

Ennek az egész felépítménynek, hogy az embereknek saját lelke vagy értelme vagy szabad akarata van, és senki sem tudja, hogy mi megy végbe a bensejében, tehát bármit választ, legyen szó választásokról, szupermarketről, az mind a szabad döntése, na ennek vége. Fölfod, hogy mit mond ez az ember valójában? Csak tartsd észbe, hogy őt nyomják a rivaldafényben az egész világon, a közösségi médián, a Facebook -on keresztül, Bill Gates, Obama, a CNN, tudományos fórumok, a pénzügyi világ stb.. által. Ragaszkodnak ahhoz, hogy a világ erre az emberre figyeljen. Végül is 10,20, 30 éven belül az ilyen algoritmusok azt is megmondhatják, hogy mit tanulj a főiskolán és hol dolgozz és, hogy kivel házasodj, sőt még azt is, hogy kire szavazz. Tehát Harari szerint, többé nem kell a szívünkre, a megérzésünkre, a tapasztalatainkra, vagy a saját érzékszerveinkre hallgatni. Ehelyett át kell adnunk a döntést a mesterséges intelligenciának, hogy kivel házasodjunk és kire szavazzunk. Ez azt jelenti, hogy teljesen átveszik az ember lelkét, szellemét és elméjét, a mi teljes életünket a robotok. Évezredek óta az emberek voltak a világ urai, ezután a tekintély és a hatalom az emberektől a számitógépekre lesz átruházva. Már most szemtanúi lehetünk, egy új embercsoport létrehozásának a haszontalan embercsoportnak........


A pszichopaták által irányított világunk, egyre kiszámíthatatlanabbá és veszedelmesebbé teszik a bolygót ahol élünk. Részletek




 Oszd meg másokkal is!!