Header Ads Widget

A pszichopaták által irányított világunk, egyre kiszámíthatatlanabbá és veszedelmesebbé teszik a bolygót ahol élünk.



Ahhoz, hogy eljussunk oda, ahol jelenleg tart az emberiség, lelki, szellemi szinten, ehhez először elkellett azt érni, hogy az eredendő forrástól elszakítsák az embereket és a múlandó anyagi világ rabságába taszítsák, hogy ne ismerjék meg a világ valós működését, ne ismerjék önmagukat, és ne ismerjék azt a világot ahonnan jöttek és ahová menni fognak

Így az eredendő forrástól elszakított emberiség, totálisan kiszolgáltatottá vált  az elnyomó ateista pszichopaták által irányított világunkban, akik Istent játszanak, akik az általuk kibocsájtott fedezetlen pénzükkel, az őket kiszolgáló politikusokkal karöltve kezükben tartják a bolygó, gazdasági, politikai, oktatási, vallási rendszerek befolyásolását. Még a pénz sem a miénk amit használunk!

Hogy mennyire hatékonyan tudják befolyásolni a háttérből a nemzetállamokat, erre jó példa a migrációs pusztítás, az orosz-ukrán háború, és a Covid őrület. A médiák mélyen hallgatnak a valódi felelősek kilétéről, és mivel megvett globalista politikusokkal karöltve hajtják végre pusztító terveiket, ezért csak a politikusok kerülhetnek a  nyilvánosság elé, akik mindenféle komolyabb  következmények nélkül végezhetik pusztító tevekénységüket.

Most éppen a digitalizációval, a transzhunanizmussal, és a mesterséges   intelligenciával szeretnék totális kontroll alá vonni az egész emberiséget, és végérvényesen felszámolni, a Teremtőnk és a lelkünk közötti kapcsolatot, vagyis a mindentudás lehetőségét, ami sokkal több és értékesebb mint bármi más, ami létezik a múlandó fizikai világunkban.

A lelkünknek nincs szüksége semmilyen technikára, vízre, levegőre, élelmiszerre, ruhára, szállító eszközre, nem befolyásolja sem a meleg sem a hideg, és elpusztíthatatlan mert egy a Teremtővel. Az anyagba süllyedt, ego vezérelt, állati szintre süllyesztett emberiség, mégis a múlandó anyagi világba fekteti minden energiáját és a múlandó anyagi világtól várja a biztonságot és a megoldást minden problémára, aminek a végterméke KUKA. 

A múlandó anyagi világunkban semmi és senki nem a miénk, és nem létezik senki és semmi olyan ezen a bolygón, ami előbb vagy utóbb ne okozna csalódást, boldogtalanságot vagy szenvedést, függetlenül az anyagi helyzetünktől. Minél mélyebbre süllyedünk az anyagi világ rabságában, annál több kell, annál jobb kell, és annál jobban félni és szenvedni fogunk attól, hogy előbb vagy utóbb mindent elvesztünk. A félelemben lévő ember meg a végtelenségig manipulálható, és kihasználható.

Az emberek a szenvedés hiányát boldogságnak hívják. Mindenkinek megadatik a kisebb nagyobb öröm, de a boldogság anyagi tudatban SOHA! Nincs az a gazdagság, nincs az nemi vágy kielégítés, és nincs az éppen aktuális kitűnő egészségi állapot, ami nem múlna el! Ami elmúlik az nem boldogság, csak öröm, ami ideiglenes és múlékony. Lehetünk akármilyen gazdagok, és akármilyen szépek, egy dolgot soha nem kaphatunk meg, a tartós elégedettséget és boldogságot, amíg anyagi tudatban vagyunk. Életről életre kereshetjük az anyagi világban a boldogságot, nem fogjuk megtalálni, egészen addig, amíg fel nem fogjuk, hogy elsősorban szellemlények vagyunk, és kizárólag csak lelki megvalósítással lehetünk boldogok. Ekkor fejezhetjük be végleg az újból és újból ismétlődő karmikus életünk szenvedéseit, amit az előző életeink folyamán felhalmoztunk. A szenvedéseinket, betegségeinket, félelmeinket, mind mi teremtjük meg saját magunknak, az anyagi vágyainkkal és a ragaszkodásainkkal.

A lényeg, hogy minden amit tapasztalhatunk a bolygón, ember, élet és Isten ellenes tevékenységet, azt mind kivétel nélkül a nemzetek és törvények fölött álló bolygónkat irányító pszichopatáknak köszönhető, akik ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott törvényekkel, a fedezetlen pénzükkel, a médiájukkal, az őket kiszolgáló politikusokkal karöltve, hazugságban tartsák, megosszák és felhasználhassák az embereket egymás ellen, akár egymás legyilkolására is, hogy ezáltal biztosítsák hatalmukat.

Vajon hányan mennének el egymást legyilkolni, ha tudnák azt az emberek, hogy ezzel egy olyan karmát hoznak létre, amit ebben az életben nem tudnak rendezni és a következő életükben ők maguk is valamilyen erőszak áldozatává fognak válni? Valószínű, hogy senki nem vállalná be ezt a kockázatot és béke lenne ezen a bolygón, de úgy látszik, hogy valakiknek egyáltalán nem érdeke az igazság, a béke és az emberek sem jelentenek többet számukra mint puszta számokat. Senki emberi lény nem menekülhet tettei következményei elől, akár tettes, akár résztvevő, akár támogató, akár falazó, mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai.

A jelenlegi társadalmi modellünk erkölcsi és jogi alapja is gyilkosság. KÁIN megöli ÁBELT, ROMULUSZ megöli RÉMUSZT!!!

Az egymás anyagi kifosztására, az emberek megosztására, eltaposására, hazugságban tartására, és legyilkolására épülő KÁIN és ÁBEL féle sátáni életmodell, szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami eleve a PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, hívhatják akármilyen ....izmusnak!!! Ilyenek, a kommunizmus, a kapitalizmus, a szocializmus, a nácizmus, a cionizmus, a katolicizmus, stb.. Ezek a rendszerek mind érdek alapon működnek, és mind kivétel nélkül egy tőről fakadnak. Ezek a rendszerek nem az embereket szolgálták soha, hanem a globális háttérhatalmat!! Nincs az a földi hatalom ami ezeket a sátáni rendszereket megmenthetné vagy túlélhetné!!!

Jól látható, hogy a sátáni birodalom és az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikusok, a pusztulás mellett döntöttek, mert eladták a lelküket. Nekik kell a migráció, a fajkeverés, a háborúk, és minden más amivel pusztíthatnak. Ez az alvilági lények által irányított sátáni pénzhatalmi elit a hazugságra és a gyilkolásra lettek teremtve!!  

Tehát a jelenlegi világunk egy teljesen alvilági irányítás alatt áll, amelynek működése, a hazugságra és a gyilkolásra épül!!! 

János 8:44

Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.

Ma ezt a sátáni irányítást és pusztítást láthatjuk bolygószinten!!

Lehet választani! Most a végidőket éljük és a lelkekért megy a harc!!!

Amíg egymás eltaposásával vagyunk elfoglalva, és azoktól a globalista hazaáruló politikusoktól várjuk a megoldás a világ problémáira, akik ennek a sátáni pénzhatalmi elitnek a kiszolgálói és leplezői, addig a háttérből ez a pszichopata pénzhatalmi elit azt csinálhatnak az egész emberiséggel amit csak akarnak. A pszichopaták nem ismernek olyant, hogy együttérzés, megbánás vagy bűntudat. Így nem meglepő, hogy évről évre azt tapasztalhatjuk, hogy egyre gonoszabb, pusztítóbb, kilátástalanabb, veszélyesebb és kiszámíthatatlanabb az a világ ahol élünk.

Julius Andan - Világ a színfalak mögött - A háttérhatalom működése!

A világunkat uraló sátáni háttérhatalom mellet, az olyan hírességek mint Sztálin, Hitler, és a többi név a pszichopaták közül, csupán bábok voltak.


Civilek az összefogásért - Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!  Kövess minket a Google Hírek oldalunkon