Header Ads Widget

Ébresztő!! Sem az USA, sem az EU jelenlegi vezetése, sem az őket kiszolgáló globalista politikusok, nem akarnak békét, és nincs szükségük 8 milliárd emberre!!



Az USA és az EU jelenlegi vezetést kiszolgáló globalista politikusok, a médiájukkal együtt, nem a saját országukat, és nem az európai emberek érdekeit szolgálják semmilyen szinten, hanem a globális pénzhatalmi elitet. A globális pénzhatalmi elit kezében van minden hatalom. A fedezetlen pénz előállításával, uralják a gazdasági és politikai rendszereket, céljuk világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. TETSZIK A PROGRAM? 

Kik is okozták a jelenlegi energiaválságot, és az elmúlt éveben, a globálisan zajló korlátozásokat, zsarolásokat, a vírus, a maszkhordás és oltás őrületet, az emberi jogok sárba tiprása mellett? Az USA és EU vezetőket kiszolgáló, globalista hazaáruló politikusok okozták, a hazug médiájukkal karöltve. Ha nem lennének, ma nem lenne káosz sehol a bolygón!!! EZ ENNYIRE EGYSZERŰ!! Azokat a politikusokat, akik ellenálnak ennek a sátáni tervnek, azokat zsarolják, fenyegetik, lejáratják. Csak meg kell nézni, kiket gyaláznak és kiket futtatnak a globális médiák!!

Klaus Schwab világosan beszélt és ma a szemünk láttára valósul meg minden!! "NEM LESZ SEMMID ÉS BOLDOG LESZEL". Vagyis olyanok döntenek az életünkről, a jövőnkről, akiket nem választott meg soha senki!! A megfizethetetlen energiaárak alkotják az alapját annak, hogy az emberek egyre nagyobb tömege kerül totális kilátástalanságba, és nem fogja tudni kifizetni még a rezsijét sem. Ennek ára lesz a magántulajdon elvesztése!!

Miközben a szép új világról hazudnak a nap 24 órájában, azt tudni kell minden embernek, hogy a globális pénzhatalmi elitnek nincs szüksége 8 milliárd emberre!! Az emberek  hamarosan fölöslegessé válnak a legkülönbözőbb munkaterületeken, akiket a jövőben a robotok fognak felváltani. A robotok nem kérnek fizetést, nincs szükségük élelmiszerre, nem lehet feljelenteni őket vagy pereskedni ellenük, nem érdekli őket, hogy ki milyen rasszhoz tartozik, és bármilyen feladat végrehajtására képesek lesznek, bárhol, bármikor, bárki ellen.

Sem az USA, sem az EU jelenlegi vezetés, sem az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikusok, nem akarnak békét!! Minden média propaganda ellenére, mára már világosan látszik, hogy az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU hozta létre, a globális pénzhatalmi elit nyomására, ami nem az ukrán emberek  megmentéséról szólt soha, hanem éppen az ellenkezőjéről, őket használják fel eszközként vagy célpontként, amit nem is titkolnak.  Az USA és CSATLÓSAI évtizedeken át orosz gyűlöletet szított Ukrajnában, aminek az lett az eredménye, hogy az ukránok elkezdték gyilkolni az orosz lakosságot, hogy Oroszországot kényszerhelyzetbe hozzák, majd amikor felléptek az ukrán nácik ellen, akkor rájuk tudjanak mutogatni, mint megszállókra és agresszorokra.

De nézzük csak, kik is az igazi megszállók!! NATO EGYENLŐ USA!! A NATO  megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy amennyiben sikerül őket kiiktatni, megvalósíthassák sátáni tervüket, az egy pólusú világrendszert.

A lényeg, hogy nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország hamisította meg senkinek a történelmét, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország küldi az európai emberek nyakára a migrációs pusztítást, nem Oroszország sodorta az egész emberiséget a pusztulás szélére, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten, és nem Oroszország teszi tönkre az Európai emberek életét.

Ez a globalista elit, csak kárt tesz az egész emberiségnek, rákos daganatként működnek, jelen vannak minden országban, és belülről rohasszák le a nemzetállamokat,  pusztítanak mindent és mindenkit, ahová betették a lábukat. Az egész létezésük hazugságra épül, ma ezek lettek a nagyszerű nyugati vezetőink!!

Magyarországon is a legnagyobb problémáját az okozza, hogy egy álszent, hazug, idegen érdekeket szolgáló élősködő társaság van, a médiájukkal együtt, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, akik egy teljesen illegitim rendszerrel, már több mint 100 éve élősködnek a nemzeten, elszámoltatás nélkül, eddig az elődjeikkel együtt, már 5 alkalommal rohasztották le az országot, ott tesznek kárt ahol csak tudnak, és lassan összeugrasztottak mindenkit, mindenkivel. EBBŐL ÉLNEK!! Mindenütt ott vannak ahol nem kellene, mindenkit támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, kárörvendő módon, ami kárt okoz az országnak, és a nemzetnek. 

Még mielőtt migráns simogatok lettek volna, azelőtt meg azokat a hatalmakat támogatták, akik bombázták őket Irakban, Szíriában és más országokban. Amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor a háttérhatalmi puccsistákat támogatták. EZ MIND UGYANAZ A TÁRSASÁG!!

Nem véletlen, hogy a tüntetéseket és felforgatásokat szervező globalista, balliberális oldal az egyetlen olyan ellenzék Magyarországon, akik nem az okozókat nevezik meg még most sem, hanem a globális problémákat országos szintre próbálják süllyeszteni, hogy az emberek problémáit kihasználva, felforgatásokkal és tüntetésekkel, politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak, miközben ők maguk a legnagyobb kiszolgálói ennek a globális pénzhatalmi elitnek. Vagyis falaznak azoknak, akik megnyomorították az emberek életét. 

Ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!! Arról nem is beszélve, hogy a külföldről finanszírozott pártkampányokról, ami soha nem a nemzet és az ország érdekeit szolgálják.

A balliberális médiák a nap 24 órájában hülyítik az embereket mindennel, ami értéktelen, ami erkölcstelen, ami semmibe veszi az univerzális törvényeket, ami végül tönkreteszi az emberek életét minden szinten, lelki, szellemi, és anyagi szinten egyaránt. Az egész emberiséget a pusztulás szélére sodorták!!

A megvezetett embereknek sejtelmük sincs arról, hogy miért és kitől kapják a pofonokat az életükre, ami lehet betegség, baleset, családi és midenféle egyéb problémák. Senki nem menekülhet tettei következményei elől, mert nem mi vagyunk az élet és a halál urai!! Szabad akaratból dönthetünk, kiket támogatunk, de a tetteinkért nekünk kell felelősséget vállalni, mert egyénre szabva jönnek a pofonok az életünkre.

Akik ma bármilyen szinten, ezt az ember, élet és Isten ellenes globális értéktelen és erkölcstelen, liberális életmodellt támogatják amiben élünk, azok az emberiség pusztulásában vesznek részt és ha nem ébrednek, ugyanoda fogunk jutni, ahová az előző hat emberiség, akiket a Teremtőink elsöpörtek a földszínéről.

Tehát ha nem ébredünk, nem mi leszünk az első civilizáció, ami el lesz törölve erről a bolygóról, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomba, akik a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve, akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ez által biztosítsák saját hatalmukat.

Az utolsó pillanatban vagyunk, nincs több időnk, a háttérben működő sátánista elit terve a céljához közeledik! Részletek


Csatlakozz a cenzúramentes oldalunkhoz! Hírek másképp! https://vk.com/eltitkolttudas



Civilek az összefogásért!!