Header Ads Widget

A világ urai mondják azt, hogy uralják a bolygó gazdasági és politikai rendszerét és azt is, hogy az emberiség többsége, nem kívánatos lény lett a bolygón!!



ÉBRESZTŐ! Akik eddig abban a tévhitben éltek, hogy a megválasztott politikusaink fölött nincs egy mindent uraló globális pénzhatalmi világelit, azok most betekintést nyerhetnek a világ valós működéséről. Megismerhetik kik irányítják a világot, és mi a tervük az egész emberiséggel. A világ urai mondják azt, hogy uralják a bolygó gazdasági és politikai rendszerét!! Ez azt jelenti, hogy olyanok döntenek az életünkről a jövőnkről, akiket nem választott meg soha, senki!! Vagyis egy áldemokráciában élünk!!

Ők mondják azt is, hogy az emberiség többsége nem kívánatos lény lett a bolygón!! Ebben az a félelmetes, hogy ezt még emberek milliárdjai meg is tapsolják!


PÉNZÜGYI RENDSZEREINKET, TOLVAJOK NEMZEDÉKE FOSZTOGATJA!


Emberek milliárdjaitól, dollár billiókat rabolnak el évente! Egyre többet dolgozol, egyre kevesebbet érő pénzért. Mindannyiunkat virtuális rabszolgává tesznek.

https://vk.com/video644727407_456239578


Rockefeller 1991-es, kiszivárgott beszéde. Mindig is az volt a céljuk, hogy létrehozzanak egy magánkézben lévő pénzügyi irányítású világrendszert, amely képes uralni az egyes országok politikai rendszerét és a világ egészének gazdaságát.

https://vk.com/video644727407_456239814


Professzor Dennis Meadows egy, a WEF-nek dolgozó szakember beszél a népességcsökkentésről.

Professzor Dennis Meadows egy, a WEF-nek dolgozó szakember arról beszél, hogy hogyan kellene a föld lakosságát csökkenteni civilizált módon. Véleménye szerint, ha az emberek szabadságot és magas életszínvonalat szeretnének, akkor a jelenlegi 7 milliárd helyett 1 milliárdra kell csökkenteni a populációt. Ha létezne egy  "jó" diktatúra, akkor viszont ez a szám 8-9 milliárd is lehetne.


https://vk.com/video644727407_456239621


Jane Goodall a WEF-en azt sugallta, hogy a Föld népességét 90%-kal kellene csökkenteni!

https://vk.com/video644727407_456239817


Népességcsökkentés - eugenetika!

Egy gazdasági és biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!! Klaus Schwab világosan beszélt!!!! "NEM LESZ SEMMID ÉS BOLDOG LESZEL!!!" Tehát Klaus Schwab és kiszolgálói már döntöttek a megélhetésünk, az energiaellátásunk, és az élelmiszerellátásunk elpusztításáról a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. Ezt szolgálja, minden korlátozás, minden zsarolás, minden oltás, minden vírus, minden robotizáció, minden klíma hisztéria, és most az orosz-ukrán konfliktus is!! 


https://vk.com/video644727407_456239042


A New York Times 1969. november 4-i, Gladwin Hill által írt cikke arra szólított fel, hogy az élelmiszer-ellátáshoz sterilizáló vegyi anyagokat kell hozzáadni az emberi népesség csökkentésére irányuló globalista célok elérése érdekében. A cikket, amelynek címe "Sterilitásra utaló anyagok az élelmiszerekben", a következő mondat kísérte: "Biológus hangsúlyozza a népességnövekedés megfékezésének szükségességét".

Dr. Barry Commoner, a St. Louis-i Washington Egyetem munkatársa elmondta:

Nem tudnánk kitalálni, hogyan lehetne a népességnövekedés mértékét nullára csökkenteni? Az emberi intézményeknek - az iskolának, az egyetemnek, az egyháznak, a családnak, a kormánynak és az olyan nemzetközi szervezeteknek, mint az UNESCO - ezt kell elsődleges feladatukká tenniük.

Forrás


KIK RAKJÁK ELÉNK A VEZETŐ POLITIKUSOKAT?!

Minden meghatározó politikus a pénzhatalmi elit kezében van. Azok a politikusok, akik országos vezetők lesznek és nem a háttérhatalmi elitet szolgálják, azt lejáratják, tönkreteszik!! Csak meg kell nézni, kiket futtatnak és kiket gyaláznak folyamatosan a globális médiák!

https://vk.com/video644727407_456239061

A politikai pártok között az a különbség, hogy az egyik kompromisszumokkal lassabban vérezteti ki az országot és az embereket, a másik meg azonnal végrehajt minden utasítást!! A lényeg, hogy minden úgy alakul, ahogyan azt a háttérhatalom megtervezte!!


ELŐRE ELTERVEZTEK MINDENT!!







Az egyesült államok sem a saját akaratát követi, mert felvásárolta a nemzetközi pénzhatalmi világelit!!


A háttérhatami elitnek nincs szüksége 8 milliárd emberre!! Az emberek  hamarosan fölöslegessé válnak a legkülönbözőbb munkaterületeken, akiket a jövőben a robotok fognak felváltani. A robotok nem kérnek fizetést, nincs szükségük élelmiszerre, nem lehet feljelenteni őket vagy pereskedni ellenük, nem érdekli őket, hogy ki milyen rasszhoz tartozik, és bármilyen feladat végrehajtására képesek lesznek, bárhol, bármikor, bárki ellen.


CSATLAKOZZ!!

Csatlakozz a cenzúramentes oldalunkhoz: https://vk.com/eltitkolttudas




Civilek az összefogásért - Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is, akár e-mailben is!!