Header Ads Widget

Európa elvesztette az energiaháborút!



Egy évtizednyi pénzügyi megszorítás után Európa most az energiatakarékosság új korszakának küszöbén áll? Hannover városa a közelmúltban  szigorú energiatakarékossági szabályokat vezetett be, amelyek magukban foglalják a melegvíz elzárását középületekben, uszodákban, sportcsarnokokban és edzőtermekben, betiltják a mobil klímaberendezéseket, ventilátoros fűtőtesteket vagy radiátorokat, kikapcsolják a nyilvános szökőkutakat, és leállítják a főbb világítást. épületek, például a városháza éjszaka.

Eközben Európa- szerte több ország fontolgatja  a közvilágítás elsötétítését  vagy  lekapcsolását , sőt az  „energetikai kijárási tilalmat” is bevezeti , korai bezárással pedig a vállalkozásokat és a közhivatalokat. És még drasztikusabb intézkedéseket is fontolgatnak –  ideértve  az energiaigényes iparágak, például az acélipar és a mezőgazdaság gázszabályozását.

Ezek az intézkedések az egész EU-ra kiterjedő  gázigény- csökkentési terv részét képezik, amelynek baljós elnevezése: „  Takarékoskodjon a gázzal a biztonságos télért” célja, hogy jövő tavaszig 15%-kal csökkentse a gázfelhasználást Európában. A javaslatok között szerepel egy olyan rendelkezés is, amely szerint a brüsszeli tisztviselők pénzbírságot szabnak ki a be nem tartásért, ha úgy ítélik meg, hogy a válság veszélyesen eszkalálódik. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Magyarországon elsősorban nem az energia hiány a legnagyobb probléma, hanem az, hogy idegenek dönthetnek a jövőnkről és az életünkről, ami ellen csak 1 jó megoldás létezik!!!! Ha ezt nem alkalmazzuk, és nem ébredünk, akkor óriási bajba fogunk kerülni.