Header Ads Widget

Orbán Viktor miniszterelnök kedden megbeszélést folytatott Donald Trump korábbi amerikai elnökkel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan.


A találkozóra a volt elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán került sor.
A megbeszélésen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke valamint Susie Wiles, a Save America igazgatója, Brian Jack tanácsadó és Taylor Budowich, a Save America kommunikációs igazgatója.


A magyar-amerikai politikai kapcsolatok akkor voltak a csúcspontjukon, amikor Donald Trump volt az Egyesült Államok elnöke. Reméljük, hogy fognak még ugyanezen magasságban járni a kapcsolataink!

– írta ki Facebook-oldalára a találkozóról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, majd egy rövid videót is megosztott.




 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Az egyesült államok nem a saját akaratát követi, mert felvásárolta a nemzetközi pénzhatalmi világelit!!


Hazánk is egy részvénytársaságként működik, amit „ Magyarország” néven jegyeztek be New York államban. Ez azt jelenti, hogy olyanok döntenek az életünkről a jövőnkről, akiket nem választott meg soha, senki!! Vagyis egy áldemokráciában élünk!! A világ urai mondják azt, hogy uralják a bolygó gazdasági és politikai rendszerét és azt is, hogy az emberiség többsége, nem kívánatos lény lett a bolygón!! Ha nem ébredünk, akkor óriási bajba fogunk kerülni.