Header Ads Widget

Ahogy a média és a kormány azt állítja, hogy az Új Világrend „összeesküvés-elmélet”, addig a politikai vezetők és iparmágnások találkozókat tartanak.



Március 29-én és 30-án például Dubaiban került sor a World Government Summit 2022 -re. Az Egyesült Arab Emirátusok fővárosában arról tárgyaltak, hogyan lehetne bevezetni az Új Világrendet. A találkozó célja "a kormányok jövőjének alakítása" és "az emberiség jobb jövőjének megteremtése". A résztvevők között volt Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítója, a Nemzetközi Valutaalap ügyvezető igazgatója, Kristalina Georgieva, Antonio Guterres ENSZ-főtitkár és Tedros, a WHO vezetője. Forrás




Klaus Schwab szerint "tudjuk, hogy a 2022-es világkormányzati csúcstalálkozó mélyen érinti majd a globális energiarendszereket, az élelmiszerrendszereket és az ellátási láncokat".


https://vk.com/video644727407_456239499


KLAUS SCHWAB A KÖZÉPOSZTÁLY FELSZÁMOLÁSÁRÓL!

A WEF vezér arról beszél, hogy a  középosztály áldozata lesz a negyedik ipari forradalomnak, ami rengeteg munkahely megszűnésével jár majd.

https://vk.com/video644727407_456239401


A globalista elit, amely véget akar vetni az általunk eddig élt életmódunknak.

Totális kontroll, globális diktatúra!

https://vk.com/video644727407_456239500


Az NWO sátánisták magukat ünnepelve megkezdték csúcstalálkozójukat Dubaiban, hogy döntsenek az emberek rabszolgasorba taszításának utolsó fázisáról. Lassan mindenki számára világosnak kell lennie, hogy miről van szó és hogy ez többé nem összeesküvéselmélet. Kérdés csak: elég-e pusztán az utcára vonulni az NWO megállításához? 

https://vk.com/video644727407_456239501


Klaus Schwab gyakorlatilag áldását adja a dubai konferencián tárgyalt jogfosztásunkra, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztítására a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében.

https://vk.com/video644727407_456239502


Haladnak a tervvel Klaus Schwabék, a háború csak kifogás a gazdaság és a pénzrendszer átállítására.

https://vk.com/video644727407_456239511


Jól látható, hogy sem az USA, sem az EU, sem az őket kiszolgáló globalista politikai elit, sem a média propagandájuk, nem az embereket szolgálják semmilyen szinten, hanem a háttérhatalmat. Erre jó példa volt az elmúlt 2 év, amikor az USA és az EU vezetőink, összefogtak az egész emberiség ellen, és végig hazudták az elmúlt 2 évet a járvány ügyben, miközben, zsarolták, kényszerítették, korlátozták és semmibe vették az emberi jogokat. EZT NEM AZ ORSZÁGOK VEZETŐI TALÁLTÁK KI, HANEM A HÁTTÉRHATALOM! A HÁTTÉRHATALMAT KISZOLGÁLÓ POLITIKUSAINK MEG VÉGREHAJTOTTÁK! Tehát ebben az áldemokráciában, hiába szavazol olyanokra, akik a háttérhatalom kiszolgálói, mert mindig a háttérhatalom érdekei fognak megvalósulni, akiket nem választott meg soha senki.

A háttérhatalom célja világos mint a napKezdjetek már ébredezni! A globalista elit egyetlen tagja sem a nemzetét, szolgálja, hanem a háttérhatalmat. Ezek csupán bábok! A háttérhatalom célja pedig világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a mesterségesen előállított vírus őrületnek, járványoknak, a kényszernek, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét. 

Miközben az orosz-ukrán eseményekkel vagyunk elfoglalva, addig a WHO átveszi csendben a hatalmat az országoktól, erre megy ki a játék! Részletek 

Digitális zsarnokság: EU digitális Covid-vakcina tanúsítvány a "globális rendőrállam" bevezetéséhez. Részletek 

Lesznek újabb és újabb járványok, korlátozások és zsarolások, ugyanúgy mint eddig, csak most sokkal brutálisabbak lesznek. Erről maga Orbán Viktor is beszélt. Tehát a terv ismert!