Header Ads Widget

TOROCZKAI LÁSZLÓ LEVÉLBEN FORDULT ORBÁN VIKTORHOZ ÉS MÁRKI-ZAY PÉTERHEZ!


A média propagandák által megvezetett emberek többségének sejtelme  sincs arról, hogy mi zajlik a világunkban, és mivel ők vannak többségben, ők fognak dönteni a jövőnkről, a sorsunkról, az életünkről. Ezért nem maradhatsz passzív, és fontos, hogy ezeket az információkat megoszd másokkal is, mert elsősorban a megvezetett embereknek köszönhető minden pusztítás, ami eddig történt hazánkban, és ami ezután fog történni az is.


LEVÉL ORBÁN VIKTORHOZ ÉS MÁRKI-ZAY PÉTERHEZ!



A VÁLASZTÁSOK TÉTJE!

Itt most nem csak pártot és kormányt fogunk választani. Dönteni fogunk életről és halálról. Magyarország a WHO tagja jelenleg. Itt történt egy nagyon fontos változás, amiről senki sem beszél. A WHO egyezményt módosították úgy, hogy ezután a tagországok egészségügyi minisztériumaitól pandémia (tehát világ szintű egészségügyi vészhelyzet idejében) átveszi az irányítást a WHO. Ha a WHO elrendeli a teljes lakosság beoltását akár milyen készítménnyel, akkor azt minden országnak végre kell hajtani. Ez alól csak úgy lehet kibújni, ha az adott tagország minisztere egy lemondó nyilatkozatot küld a WHO felé, hogy ezt a módosítást nem fogadják el. Magyarországon ilyen lemondó nyilatkozatot az Orbán kormány nem tett meg.



KLAUS SCHWAB A KÖZÉPOSZTÁLY FELSZÁMOLÁSÁRÓL!

A WEF vezér arról beszél, hogy a  középosztály áldozata lesz a negyedik ipari forradalomnak, ami rengeteg munkahely megszűnésével jár majd.


https://vk.com/video644727407_456239401


A globalista elit, amely véget akar vetni az általunk eddig élt életmódunknak.

Totális kontroll, globális diktatúra! Ezt szolgálja minden korlátozás, zsarolás, járvány, kényszeroltás, és az emberi jogok sárba tiprása.


https://vk.com/video644727407_456239500


Világkormányzati csúcstalálkozó, Dubai 2022 Március 29-én és 30-án! A reggeli köszöntés után rögtön el is hangzik a kérdés: "Készen állunk az Új Világrendre?"

Az NWO sátánisták magukat ünnepelve megkezdték csúcstalálkozójukat Dubaiban, hogy döntsenek az emberek rabszolgasorba taszításának utolsó fázisáról. Lassan mindenki számára világosnak kell lennie, hogy miről van szó és hogy ez többé nem összeesküvéselmélet. Kérdés csak: elég-e pusztán az utcára vonulni az NWO megállításához? 

https://vk.com/video644727407_456239501


Jól látható, hogy a globális pénzhatalmi elit kezében van minden, és őket szolgálja ki a regnáló jobb és baloldali politikai elit és a média propagandájuk, akiknek nem érdeke, sem a rendszerváltás, sem az elszámoltatás. Erre a legjobb bizonyíték, hogy végig hazudták az elmúlt 2 évet is, korlátoztak, zsaroltak, semmibe vették emberi jogainkat. Ezt nem az országok vezetői találták ki és vezették be globális szinten, hanem a háttérhatalom. Ez azt jelenti, hogy politikusaink a háttérhatalom kiszolgálói, és amikor szavazol, akkor a háttérhatalom terveire szavazol, függetlenül attól, hogy melyik párt vezér, éppen kinek, mit hazudik.

Minden párt éppen az ellenfeleit akarja elszámoltatni, ami a megosztásról szól, és mindig ellenzékből, de senki nem akar valódi rendszerváltást és elszámoltatást, mert akkor nekik is véget érne a hazugságra épülő politikai karrierjük.

Tehát, sem Márki-Zay Péter, sem Jakab Péter, sem mások a balliberális oldalról, bármekkora zajt csapnak, nem akarják elszámoltatni az elmúlt évtizedek rablóit, akik szétlopták, szétprivatizálták az országot, csak az Orbán kormányt, és az elmúlt néhány évre szeretnék kihegyezni Magyarország problémáit, ezzel ismét brutálisan átverve a választókat! A baloldal most éppen Márki-Zay Pétert tolják maguk előtt, nem véletlen. A tény az, hogy a baloldal az elődjeikkel együtt már ötször vitte  csődbe az országot, elszámoltatás nélkül: 1918-1920, 1948-1956, 1957-1990, 1994-1998, 2002-2010. A rózsadombi paktumról nem is beszélve, ahol az elvtársak az ország helyett a bőrüket mentették, hogy elkerüljék az elszámoltatásokat. 


HÁBORÚ A NEMZET ELLEN!


Az Orbán kormánynak lett volna lehetősége az elszámoltatásra, de sem a Gyurcsány kormány, sem a többi baloldali kormányok, nem lettek elszámoltatva, ennek két oka van, vagy nem hagyta a háttérhatalom, vagy nem akarta. Toroczkai László ha el  akarja számoltatni az elmúlt évtizedek kártevőit, ezt sem a jobb, sem a baloldal nem fogja támogatni, és ha pártja nem tud szerezni elegendő támogatást, akkor ismét nem lesz, sem elszámoltatás, sem rendszerváltás.

A regnáló pártok közötti különbség annyi, hogy az egyik oldal kompromisszumokkal (amit szintén nem ismer senki, hogy ezért mit fizet az ország) próbál tenni a nemzet érdekében, és ezáltal lassabban vérezteti ki az országot, a másik oldal meg azonnal végrehajt mindent, amit a háttérhatalom diktál.

A lényeg, hogy a háttérhatalom célja, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a megosztás, a nemzetállamok felszámolása és a gazdaság tönkretétele, EZ ZAJLIK ÉPPEN MOST, hogy ezáltal az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy elfogadják az ÚJ VILÁGRENDET, az egypólusú világrendszert, vagyis a totális kontrollt és a globális diktatúrát.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Lesznek újabb és újabb járványok, korlátozások. Erről maga Orbán Viktor is beszélt. Tehát a terv ismert!

Miközben az orosz-ukrán eseményekkel vagyunk elfoglalva, addig a WHO átveszi csendben a hatalmat az országoktól, erre megy ki a játék! Részletek