Header Ads Widget

Oroszország március 31-re tűzte ki a rubel gázfizetési határidőt. Van otthon tárolt élelmiszere, amellyel néhány hónapig táplálhatja magát és családját?



Vlagyimir Putyin orosz elnök felhatalmazta a kormányt, a központi bankot és a Gazprombankot, hogy megtegyék a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy március 31-től az orosz földgázért folyó fizetéseket a  „barátságtalan államokról”  rubelre váltsák.

Az intézkedés „az EU-tagállamokat és más országokat célozza  meg, amelyek korlátozásokat vezettek be az Orosz Föderáció állampolgáraival és az orosz jogi személyekkel szemben” –  áll a Kreml honlapján közzétett megbízásban.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn közölte, hogy Oroszország leállítja a földgáz szállítását azoknak az országoknak, amelyek nem hajlandók rubelben elszámolni. Mivel a szerződések már nem voltak érvényesek, Oroszország úgy döntött, hogy maga alkalmaz szankciókat, és mindenkit, aki orosz gázt akart vásárolni, rubelben való fizetésre kényszerít. 

A legtöbb mérés szerint Európának ma már kevesebb, mint KÉT HÉT TARTALÉK GÁZELLÁTÁSA. Amikor a készletek elfogynak, az otthonok és a vállalkozások fűtése leáll, az elektromos termelő állomások pedig leállnak üzemanyag hiányában, hogy a vizet gőzzé melegítsék, hogy az elektromos áram termeléséhez szükséges óriási turbinákat alakítsák át.

Természetesen van még néhány atomerőmű Európában, de közel sem elég ahhoz, hogy pótolják a gázüzemű erőművek leállását. Jelenlegi állapotában Európában ténylegesen megkezdődik a fizikai leállás a MÁRCIUS 31-I HATÁRIDŐ után két héten belül.

Egy ilyen nagymértékű leállás szinte azonnal kivonja az európai gazdaságot. Napokkal az európai gazdaság összeomlása után az Egyesült Államok gazdasága is összeomlik. Aztán a világ többi része. Van otthon tárolt élelmiszere, amellyel néhány hónapig táplálhatja magát és családját? Inkább vegyél. Gyorsan! Forrás


A SZANKCIÓKKAL ISMÉT BOKÁN LÖTTÜK MAGUNKAT!

Hirtelen a rubel értéke majdnem 10%-al emelkedett, mert nincs elég rubel a forgalomban. Az államok most rubelt kellene vegyenek és ezt az orosz jegybanktól, de a szankciók miatt nem kereskedhetünk az oroszokkal. Hoppácska, akkor most mi legyen?


https://vk.com/video644727407_456239483


Az egyetlen dolog, ami Amerikát életben tartja, az a petrodollár! 

Ha a petrodollár megszűnik, az Egyesült Államok, mint szuperhatalom vele együtt szűnik meg!


https://rumble.com/vyg13t-petrodollr.html