Header Ads Widget

VIDEÓ +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! A megkínzott ukrán nő holtestén belevágott horogkereszt. Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA????


Az orosz-ukrán konfliktus valódi borzalmai  egyáltalán nem emlékeztetnek arra a jól megkreált, de átlátszó globalista propaganda áradatra, mely során Zelenszkijt és bűnszövetkezetét hősi globalista ikonoknak akarják prezentálni, a teljesen hülyének nézett  emberek szemében. Lássuk talán kicsit a valóságot is, amit nem Zelenszkij és kormányra került filmes cimborái hamisítottak!  Megdöbbentő  videók, képek, amelyek egyértelműen megmutatják például, hogy az ukrán emberek valójában mennyire gyűlölik azt az ukrán, Azovi Gárdához tartozó  parancsnokot (és természtesen a többi neonáci terroristát) akit az orosz  haderők elfogtak és letartóztattak.


Letartóztattak az oroszok az Azovi Gárda egyik parancsnokát, a jogos népharag elől az oroszok kellett megvédjék a neonácit.


https://vk.com/video644727407_456239495


A megkínzott ukrán nő holtestén belevágott horogkereszt, egyik karja le volt szakítva. EZEKNEK A “HŐSÖKNEK” DRUKKOL EURÓPA ÉS RAKJÁK KI AZ UKRÁN ZÁSZLÓT A PROPFILKÉPEKRE????

E képkockát láttán vajon mi jut eszükbe azoknak, akik gondolkodás nélkül, bárgyú lelkesedéssel rakták ki az ukrán jelképeket a profilképükre és lihegik a hamis globalista propagandát?







A felvételeket  maguk az ukrán katonák  készítették, ily módon dokumentálva a saját háborús bűncselekményeiket.Az elmúlt nyolc évben ugyanúgy bántak a Donbassban elfogott önvédelmi harcosokkal és a civil lakossággal is.





+18 Az elfogott orosz katonákat az ukránok lelővik.


https://vk.com/video644727407_456239514


+18 Ukrán katonák az orosz hadi foglyokat lábon lövik és azután agyon verik és hagyják elvérezni.


https://vk.com/video644727407_456239492


Hadifoglyot gyilkolnak meg késsel ukrán katonák.

https://vk.com/video644727407_456239497



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Mi van az orosz-ukrán konfliktus mögött, amiről szintén hallgat a média. Részletek