Header Ads Widget

Karl Lauterbach azt követeli, hogy a 60 éves és idősebb polgárokat mostantól az egész EU-ban négy védőoltásra kötelezzék.


A mainstream ezt úgy adja el, mint az emberek egészségének javára tett erőfeszítést - a valóságban maga Lauterbach tárja fel, hogy az alacsony oltási hajlandóság miatt hamarosan hatalmas mennyiségű oltóanyagadagot kell megsemmisíteni az EU-ban. Ezt hivatott megakadályozni az új emlékeztető kampány. 

Annak érdekében, hogy eladja a elutasított régi vakcinákat, Németország egészségtelen minisztere még kifejezetten azt is tanácsolja, hogy ne várja meg az új vírusváltozatokhoz igazított vakcinákat. A fejlődésük egyébként is késik – őszig nem számít rájuk. Addig természetesen sok régi vakcinát még el kell fogyasztani. Azt még nem tudni, hogy hány uniós polgárt kell majd megtenni a következő lépésre... Amennyiben Németországban kötelező védőoltást vezetnek be, nyugodtan feltételezhető, hogy a szükséges adagok számát nagyon rövid időn belül növelni fogják a teljes népesség számára. A 18 éves kortól alkalmazandó általános vakcinázási kötelezettség tervezete már rendelkezik ilyen "kiigazításokról". Forrás


Szlovéniában már kihirdették a hatodik hullám kezdetét. Európa szerte nőnek a fertőzöttségi adatok... Németországban is bejelentették, hogy az enyhítések koraiak voltak. A következő hetekben komoly szigorítások jönnek Európa szerte!

Üzbegisztánban lezárultak azok a kísérletek, amik élelmiszerekben bevehető Covid oltással kapcsolatosak. A testbe kerülő élelmiszerek genetikai úton módosított megoldással antigéneket juttatnak a bélrendszerbe, ahol az immunrendszer reakciója révén létrejön a védelem a Covid ellen. Oroszországban kefirrel és tejtermékekkel, Kanadában egy tál kukoricával vehetik be az emberek - mondja a szakember. Utána a miniszter azt is elmondja, ha egy tehenet beoltanak Covid elleni vakcinával és a tejet pasztörizálás nélkül megisszuk, akkor hasonló eredményt kapunk. Mindezt nemzetközi együttműködéssel végzik.


https://vk.com/video644727407_456239496


A következő hónapokban, ami ránk vár, persze választások után, azt nem tesszük zsebre. Lesznek újabb és újabb járványok, amire lehet majd hivatkozni, hogy miért kellenek a korlátozások, a zsarolások, amelyet a háttérhatalom fog ránk kényszeríteni ugyanúgy mint eddig, csak most sokkal brutálisabbak lesznek. Erről maga Orbán Viktor is beszélt. Tehát a terv ismert!


Még 5 hónapunk van hátra?!

https://rumble.com/vy5ozp-mg-5-hnapunk-van-htra.html


Hogyan valósítja meg terveit a háttérhatalom!



https://vk.com/video644727407_456239475


A választások tétje, hogy hagyjuk-e, hogy a WHO és NATO döntsön az életünkről, és folytatódjanak a vakcinázások, a korlátozások vagy sem, az rajtunk múlik! Részletek