Header Ads Widget

Trump nyomást gyakorol Putyinra, hogy adjon ki információkat Biden fiáról.


Donald Trump már kampányolt azzal a váddal, hogy Joe Biden fia, Hunter illegális üzleti ügyletekbe keveredett. Mindig elmulasztotta a bizonyítást. Az exelnök most Vlagyimir Putyin támogatásában reménykedik.

A Real America's Voice konzervatív amerikai platform által kedden sugárzott interjúrészletben Trump azt állította, hogy a volt moszkvai polgármester felesége 3,5 millió dollárt adott Hunter Bidennek. Trump azt mondta: "Azt hiszem, Putyin tudni fogja a választ. Szerintem el kellene engednie." 

Trump tájékoztatást kért Hunter Biden ukrán oligarchához, Nyikolaj Szlovevszkijhez fűződő kapcsolatáról is, aki a Burisma ukrán gázipari vállalat tulajdonosa, amelynek igazgatótanácsában Hunter Biden egy ideig ült, amikor apja amerikai alelnök volt. Forrás


Sokáig tagadták az amerikaiak a Hunter Bidennel kapcsolatos híreket. Nagy problémák vannak a média mai rendszerével. Nem mondhatom a Pokolra, hogy Pokol stb. 

A mai emberek Istenről nem akarnak hallani, mert az új vallás a COVID. A gyerekeid nevelését is át akarják venni az ideológiaformáló erők. Az amerikai társadalom többsége el van veszve. Az ő Bibliájuk a CNN. Jobban hisznek abban, mint Istenben. Nem lehet velük beszélni. Az emberek egy börtönben vannak Rónai Péter szerint. Tömeghipnózisban élnek. Szó esett Bajnai Gordonék amerikai kapcsolatairól is.


https://vk.com/video644727407_456239498