Header Ads Widget

A Mi Hazánk Orbán Viktor hivatala előtt tüntetett! A választások tétje, hogy hagyjuk-e, hogy a WHO és NATO döntsön az életünkről, és folytatódjanak a vakcinázások vagy sem!


A demonstráción Dúró Dóra és Toroczkai László mellett felszólalt többek közt Szakács Árpád publicista. felszólalók beszéde, Magyarország függetlenségéről, háborúból való kimaradásáról, az emberek átveréséről, és a jövőnkről szólt. A mi hazánk, szemben a jobb és a baloldali pártokkal, az egyetlen párt, amely Magyarország valós problémáiról beszél. Az egyetlen párt, amelynek programjával, két éven belül felszámolható, az ország kiszolgáltatottsága, folyamatos kifosztása, amely ma megnyomorítja az emberek életét. Az egyetlen párt, amely valódi rendszerváltást és elszámoltatást akar. Az egyetlen párt, amely szembe megy minden korlátozással és a szabadságunkat, jogainkat sárba tipró háttérhatalmi intézkedéssel.

A jobb és baloldali pártok, évtizedeken át, azzal vezették és vezetik félre ma is az embereket, hogy pontosan azt mondják, amit hallani szeretnének, miközben pont annak az ellenkezőjét teszik, mint amit ígérnek. Egy olyan háttérhatalmi elitet szolgálnak ki, akiket nem választott meg soha, senki, akik létezésük óta az emberek kifosztásában és tönkretételében érdekeltek. Lásd végig hazudták az elmúlt 2 évet, beleértve az ellenzéket is, a médiájukkal együtt, a járvánnyal kapcsolatban, amit nem a politikusok találtak ki, hanem a háttérhatalom. Teljesen mindegy, hogy választások előtt éppen kinek, mit hazudnak, mert mindig a háttérhatalom érdekei fognak érvényesülni. Ez azt jelenti, hogy aki a bal és jobboldali pártokra szavaz, az a háttérhatalmi elit programjára szavaz, akiknek céljuk a nemzetállamok felszámolása, a totális kontroll és globális diktatúra létrehozása! Újból jönnek a korlátozások, zsarolások, vakcinázások és az emberi jogok sárba tiprása.





Még 5 hónapunk van hátra?

A választások tétje óriási! Ha most rosszul döntünk, akkor a következő hónapokban, ami ránk vár választások után, azt nem tesszük zsebre!



A globális pénzhatalmi elit kezében van minden meghatározó politikus! Az emberek többségének fogalma sincs arról, hogy valójában mitől vannak megfosztva, miért fizetik a folyamatosan emelkedő államadósságot, és ezáltal, miért van és lesz megnyomorítva az életük, ha nem lesz ébredés. Részletek