Header Ads Widget

Mi a tétje a jelenlegi választásoknak? Ha most rosszul döntünk, akkor a következő hónapokban, ami ránk vár választások után, azt nem tesszük zsebre!



A média propagandák által megvezetett emberek többségének sejtelme  sincs arról, hogy mi zajlik Magyarországon, és mivel ők vannak többségben, ők fognak dönteni a jövőnkről, a sorsunkról, az életünkről. Elsősorban a megvezetett embereknek köszönhető minden pusztítás, ami eddig történt hazánkban, és ami ezután fog történni az is.

Ahhoz, hogy pontosan megértsük, hogy már évtizedek óta, mi zajlik Magyarországon, ehhez vissza kell mennünk időben az alapokhoz, a problémák gyökeréhez! Ígérgetni, hazudozni és az embereket folyamatosan becsapni, ez a legkönnyebb.

Mindenek előtt tisztázni kell azt a tényt, hogy Magyarország nem szabad, és nem egy független ország, mert egy idegen érdekeket kiszolgáló zsarnoki rendszer van érvényben, amely kiszivattyúzza a pénzt az országból. Kiknek is tartozunk, és miért is fizetjük folyamatosan, amikor a legitim hatalom Magyarországon soha, senkitől nem vett fel 1 Ft hitelt sem? Ez itt a legfontosabb kérdés! Hogy a mai napig fizetjük a hiteleket és egyre többet, ez annak köszönhető, hogy hazug volt a 1989-es  rendszerváltás és a mai napig nem volt elszámoltatás. 1989-ben meg volt rá a lehetőség, a jogrendszerünk helyreállítására, csak ez nem történt meg, hogy az elvtársak mentsék a bőrüket az ország kárára (rózsadombi paktum). Így sem elszámoltatás, sem valós rendszerváltás nem történt, sőt az elvtársak újból hatalmi pozíciókba kerülhettek, és szétlopták és szétprivatizálták az országot.

A problémák ott kezdődtek, amikor diktatúrával, orosz segédlettel, egy illegitim rendszert hoztak létre Magyarországon, ami lehetővé tette, hogy a mai hazaáruló élősködők elődjei, hatalmat szerezhessenek, akik szétverték Magyarország alkotmányos rendjét, meghamisították történelmünket, tönkretettek mindent, ami a népünkhöz köthető, elszámoltatás nélkül. Mivel ezek a pusztítások egy illegitim rendszerrel történtek, így simán elszámoltathatók ma is, mert ma is illegitim minden tettük, hiszen illegitim politikai elit, jogot nem alkothat.

Jól látható, hogy a globális pénzhatalmi elit kezében van minden irányítás, és őket szolgálja ki a jelenlegi jobb és baloldali politikai elit, a média propagandájukkal együtt, akiknek nem érdeke, sem a rendszerváltás, sem az elszámoltatás, vagyis hazugságokra épül az egész létezésük. Erre a legjobb bizonyíték, hogy végig hazudták az elmúlt 2 évet is a járvánnyal kapcsolatban, korlátoztak, zsaroltak, semmibe vették emberi jogokat. Az áldozatokról nem is beszélve! Ezt nem az országok vezetői találták ki és vezették be globális szinten, hanem a háttérhatalom! Ez azt jelenti, hogy politikusaink a háttérhatalom kiszolgálói. A regnáló politikai elit, nem tud megszabadulni a háttérhatalom karmai közül, mert meg vannak fogva, eladták a lelküket és zsarolhatók, ami SOHA NEM PUBLIKUS. A titkosításokról nem is beszélve! Ha valaki ki akar lépni ebből az áldemokrácia rendszeréből, azt lejáratják és tönkreteszik. Tehát, hogy világos legyen, amikor szavazol, akkor a háttérhatalom terveire szavazol, függetlenül attól, hogy melyik regnáló párt vezér, éppen kinek mit hazudik.

Minden politikus éppen az ellenfeleit akarja elszámoltatni, és mindig ellenzékből, de senki nem akar valódi rendszerváltást és elszámoltatást, mert akkor nekik is véget érne a hazugságra épülő politikai karrierjük.

Tehát sem Márki-Zay Péter, sem Jakab Péter, sem mások a balliberális oldalról, bármekkora zajt csapnak, nem akarják elszámoltatni az elmúlt évtizedek rablóit, akik szétlopták és szétprivatizálták az országot, csak az Orbán kormányt akarják elszámoltatni, és az elmúlt néhány évre szeretnék kihegyezni Magyarország problémáit, ezzel ismét brutálisan átverve a választókat! A baloldal most éppen Márki-Zay Pétert tolják maguk előtt, nem véletlen. A tény az, hogy a baloldal az elődjeikkel együtt már ötször vitte  csődbe az országot: 1918-1920, 1948-1956, 1957-1990, 1994-1998, 2002-2010. Az Orbán kormánynak lett volna lehetősége az elszámoltatásra, de sem a Gyurcsány kormány, sem a többi baloldali kormányok, nem lettek elszámoltatva, ennek két oka van, vagy nem hagyta a háttérhatalom, vagy nem akarta. Ez az egész egy cirkusz, ami az emberek megosztásáról szól! Toroczkai László ha el  akarja számoltatni az elmúlt évtizedek kártevőit, ezt sem a jobb, sem a baloldal nem fogja támogatni, és ha pártja nem tud szerezni elegendő támogatást, akkor ismét nem lesz, sem elszámoltatás, sem rendszerváltás.

A regnáló pártok közötti különbség annyi, hogy az egyik oldal kompromisszumokkal (amit szintén nem ismer senki, hogy ezért mit fizet az ország) próbál tenni a nemzet érdekében, és ezáltal lassabban vérezteti ki az országot, a másik oldal meg azonnal végrehajt mindent, amit a háttérhatalom diktál. Vagyis az egyetlen megoldás, az a valódi rendszerváltás és elszámoltatás, minden más próbálkozás kudarcra van ítélve és nem vezet sehová, mert a kormányok továbbra is végre fogják hajtani mindazt a pusztítást, amit a háttérhatalom diktál.

A lényeg, hogy a háttérhatalom célja, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a megosztás, a nemzetállamok felszámolása és a gazdaság tönkretétele, EZ ZAJLIK ÉPPEN MOST, hogy ezáltal az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy elfogadják az ÚJ VILÁGRENDET, az egypólusú világrendszert, vagyis a totális kontrollt és a globális diktatúrát, és azt tapasztalhatjuk, hogy ez TETSZIK A MEGVEZETETT TÖMEGNEK, MERT EZEK MELLETT TÜNTETNEK. Ugyanez a sátáni háttérhatalom hozta létre az 1, 2 világháborút, és most éppen a 3-ik világháború létrehozásán fáradoznak. Ugyanez a banda rabolta le az egész emberiséget, és ugyanez a banda vakcináztatta le, korlátozta, és zsarolta az egész emberiséget az elmúlt 2 évben, az emberi jogok sárba tiprása mellett.

Ennek a sátáni tervnek a megvalósításában, még Oroszország útban van! Most minden médiából, ömlik az Oroszország elleni támadások sorozata. Pontosan lehet látni, milyen politikusok és melyik médiák a háttérhatalom csicskái. A gátlástalan háttérhatalomi elitnek, még kellene az orosz nyersanyag is, csak ezzel lesz egy kis gond, mert akkor mindannyiunknak befellegzett!

Tehát sem az USA, sem az EU, sem a NATO vezetés, sem az őket kiszolgáló globalista hazaáruló politikai elit, sem a média propagandájuk, nem az embereket szolgálja semmilyen szinten, és különösen nem a békét, hanem a háttérhatalmat és a pusztítást. 

És van még valami! Amit az ukrán zászlót lengető társaságokról tudni érdemes, hogy amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor a háttérhatalmi puccsistákat támogatták, és még mielőtt migráns simogatok lettek volna, azelőtt meg azokat a hatalmakat támogatták, akik bombázták őket Irakban, Szíriában és más országokban. 2006-ban meg a szemkilövetőket támogatták. EZ MIND UGYANAZ A BANDA! Mindenütt ott vannak, ahol nem kellene, és sehol ahol kellene!

A következő hónapokban, ami ránk vár, persze választások után, azt nem tesszük zsebre. Lesznek újabb és újabb járványok, korlátozások és zsarolások, ugyanúgy mint eddig, csak most sokkal brutálisabbak lesznek. Erről maga Orbán Viktor is beszélt. Tehát a terv ismert! További aggodalomra ad okot, az új honvédelmi törvény és a WHO nemzetek fölötti tervei. Részletek


Azt hitted, hogy ebben az áldemokráciában amiben élünk, a politikusok téged szolgálnak és nem a háttérhatalmat?


https://vk.com/video644727407_456239061


KLAUS SCHWAB A KÖZÉPOSZTÁLY FELSZÁMOLÁSÁRÓL!

A WEF vezér arról beszél, hogy a  középosztály áldozata lesz a negyedik ipari forradalomnak, ami rengeteg munkahely megszűnésével jár majd.


https://vk.com/video644727407_456239401


A globalista elit, amely véget akar vetni az általunk eddig élt életmódunknak.

Totális kontroll, globális diktatúra! Ezt szolgálja minden korlátozás, zsarolás, járvány, kényszeroltás, és az emberi jogok sárba tiprása.


https://vk.com/video644727407_456239500


Világkormányzati csúcstalálkozó, Dubai 2022 Március 29-én és 30-án! A reggeli köszöntés után rögtön el is hangzik a kérdés: "Készen állunk az Új Világrendre?"

Az NWO sátánisták magukat ünnepelve megkezdték csúcstalálkozójukat Dubaiban, hogy döntsenek az emberek rabszolgasorba taszításának utolsó fázisáról. Lassan mindenki számára világosnak kell lennie, hogy miről van szó és hogy ez többé nem összeesküvéselmélet. Kérdés csak: elég-e pusztán az utcára vonulni az NWO megállításához? 

https://vk.com/video644727407_456239501


HÁBORÚ A NEMZET ELLEN!


Dr.Bencze Izabella (tavaly elhunyt 72 éves korában) - Magyarország kifosztása - privatizáció!


https://vk.com/video644727407_456239474



Mi az egyetlen megoldás? Az, hogy élünk alkotmányos jogainkkal és kötelességünkkel és rendszert váltuk, mert jelenleg az alaptörvényünk közjogilag érvénytelen.