Header Ads Widget

Mi van az orosz-ukrán konfliktus mögött és miről hallgat a média?



A nyugati hazugságbirodalom a felelős az orosz-ukrán konfliktusért. Egyébként meg, nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország tolja az európai emberek nyakára a migránsokat(amit ők hoztak létre), nem Oroszország szeretné lecsökkenteni a népesség létszámát 500 millióra, nem Oroszország rohassza le a család szentségét, és nem Oroszország hozta össze az 1,2 világháborút sem. Mindezekért, a sátáni pénzhatalom  és kiszolgáló csicskái a felelősek, akik szankciók nélkül bármit megtehettek!! LEGALÁBB IS EDDID!! 

Jól látható, hogy az egész emberiséget kifosztó, eladósító, gyarmatosítók, és az őket kiszolgáló globalista élősködő politikusok, a globális médiájukkal karöltve, összefogtak, hogy megvalósíthassák sátáni tervüket nem csak Oroszország ellen, hanem az egész emberiség ellen, ami az egypólusú világrendszert, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség ellen!!! TETSZIK A PROGRAM? EZ AZ USA ÉS AZ EU PROGRAMJA! MINDEN MÁS CSAK ESZKÖZ EHHEZ A PUSZTÍTÁSHOZ! Ezek voltak globális szinten az elmúlt 2 év hazugságai a járvánnyal kapcsolatosan, az országokra rákényszerített migrációs pusztítás, a gazdasági korlátozások, a munkahelyi zsarolások, a kényszeroltások, az emberi jogok sárba tiprása, AMINEK KÖZEL SINCS VÉGE, és most az Oroszország elleni szankciók, hogy tönkretegyék Európa lakosságát, hogy olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek az emberek, hogy elfogadják az ÚJ VILÁGRENDET!!! Ennek a globális pusztító tervnek a megvalósításához, még Oroszország útban van! ERRŐL SZÓL A TÖRTÉNET! NATO = USA! Meddig is nyomultak Európában előre, a béke és a demokrácia köntösébe bújva? Egészen addig, amíg rá nem ültek az oroszok nyakára, mert ez volt a cél! Hazudtak és átverték őket, mint mindenki mást!!!! 

A nyugati hazugságbirodalom célja nem az ukrán emberek megmentéséről szólt SOHA, hanem az USA világuralmi törekvéseiről, EZT SZOLGÁLJA A JELENLEGI UKRÁN VEZETÉS IS!


“A média a legerőteljesebb dolog a világon. Ártatlanból bűnöst, a bűnösből ártatlant tud csinálni. És ez hatalom. Mert így ők kontrollálják a tömeg tudatát. A sajtó annyira erőteljes tud lenni a percepció gyártásban, hogy a bűnözőt áldozatnak és az áldozatot a bűnözőnek képes átalakítani az emberek szemében. Ha nem vagy szemfüles, a média megutáltatja veled az elnyomottakat, és megszeretteti veled azokat akik elnyomnak.” Malcolm X











Amiről hallgat a média!


A nagy tech cégek betiltották Oroszország média csatornáit, így nem tudják megosztani az igazságot sok emberrel a világon. Ezért osszátok meg ezeket az információkat, amennyire csak lehet, hogy az emberek megismerhessék a történet mindkét oldalát! https://vk.com/video644727407_456239440


Brutálisan átverték az egész világot!

Hogy megértsük a mai ukrán-orosz helyzetet, ismernünk kell a globalista erők eddigi gátlástanan, hazugságok sorozatára épülő tevékenységét. Most Oroszország a célpont!


https://vk.com/video644727407_456239447


Az orosz-ukrán konfliktus valós háttere!

https://rumble.com/vwwe3p-az-orosz-ukrn-konfliktus-vals-httere..html





----------------

A KÖVETKEZŐ VIDEÓ EGY HÁZASPÁR ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE VOLT, AKIK MARIUPOLBAN, EGY ZELENSZKIJ-ELLENŐRZŐ PONTON TÖRTÉNT MÉSZÁRLÁSSAL TALÁLKOZTAK.
Csak 18 éven felülieknek!
Valószínű őket is lelőtték, mint Ukrajnából menekülő embereket, mert az adás hirtelen megszakadt! A mészárlásokat meg rá lehet fogni az ellenfélre!






Az ukrán képviselőnő - Az "Új Világrendért" harcolunk!", vagyis nem Ukrajna függetlenségéért, hanem a totális kontroll és a globális diktatúra megteremtéséért!




https://vk.com/video644727407_456239430


UKRÁN PUCSKORMÁNY EREDMÉNYE

Csak 18 éven felülieknek!

https://vk.com/video644727407_456239420


George Friedman megdöbbentő beszéde az USA geopolitikai stratégiájáról (2015).



A magyarokat kutyáknak tekintik!


Ukrajnáról néhány információ!

Sajnos a világ országainak lakói nem túl informáltak a nemzetközi politika terén. Ahogy a magyarok többsége, úgy a világ lakói sem tudják, hogy Ukrajna alapvetően egy mesterséges állam. Teljes területének kisebbik hányada lengyel, nagyobbik része orosz fennhatóság alatt állt 1917-ig. A Szovjetunió megalakulásával Lenin mesterségesen hozta létre azzal a céllal, hogy a birodalomnak minél több tagköztársasága legyen. 1991-ig nem is volt probléma. Ukrajna nyelve valójában az orosz, de az évtizedek során megtanulták a saját nyelvüket, amely a lengyel és az orosz nyelv keveréke, tehát erős akcentussal oroszul beszélnek. A Szovjetunió szétesésével nagy befolyást szerzett a Nyugat, ezért lehetséges, hogy a politikai vezetők - akiket Ukrajnába importáltak - el is menekültek Ukrajnából a támadás híre hallatán. Nem véletlenül Európa legszegényebb országa, ugyanis az USA és barátai kihordták a hasznot.

A NATO-val azért akarták Oroszországot belerángatni egy háborúba, mert  Putyin-nak volt mersze felszámolnia a DOLLÁR-tól való függőséget. A legjobb dolog ami történhet egy országgal, ha már nem finanszírozza a ,, Nyugat “, hiszen ez a legnehezebb, megszabadulni az adósrabszolgaságtól. Minden országnak ugyanez a problémája, a  DOLLÁR alapú pénzrendszer jeges szorítása, és ezért minden állampolgárnak a 197 ENSZ tagországban ugyanaz a gondja. Nem is történhetett volna jobb dolog attól Oroszországgal, hogy már nincs szüksége ,,Nyugati“ finanszírozásra és ez az oka annak is, hogy Oroszország most már egy szabad és független országgá tud válni, és képes megvédeni az önállóságát és az orosz embereket. Minden országnak ez a feladata, hogy megvívja ezt a ,,háborút“, önállóvá és függetlenné kell  tenniük saját magukat, és az embereknek önmagukat. 

Vannak más rendszerek is, nem kötelező FIAT pénzeket használni, az önállóság- függetlenség, csak egy döntésen múlik, van rá lehetőség, csak egy kicsit tenni kell érte. Nyitottá kell válni arra a számtalan sok lehetőségre ami nap mint nap ajánlkozik, észre kell venni. El kell szakadni ettől a pénzrendszertől, nem könnyű, de nincs más megoldás. A rendszer  birtokolni akar, nem akarja, hogy önállóvá válj, nem akar elengedni, ezért fejleszteni kell magadon, Oroszország is csak úgy tudott tovább lépni, hogy fejlődött."




AZ ELTITKOLT IGAZSÁG AZ UKRAJNAI HÁBORÚ MÖGÖTT




ÍGY JÁRNAK AZOK AZ ORSZÁGOK, AKIK NEM FOGADJÁK EL, A HÁTTÉRHATALOM DEMOKRÁCIÁJÁT!






És van még valami, az ukrán zászlót lengető hazai társaságokról, amit érdemes tudni, hogy amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor a háttérhatalmi puccsistákat támogatták, és még mielőtt migráns simogatok lettek volna, azelőtt meg azokat a hatalmakat támogatták, akik bombázták őket Irakban, Szíriában és más országokban. 2006-ban meg a szemkilövetőket támogatták. EZ MIND UGYANAZ A TÁRSASÁG!

 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • Ukrajna 2014! Megrázó felvételek, csak 18 éven felülieknek ajánljuk!!! Részletek
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 







Oszd meg minél több emberrel!