Header Ads Widget

A rendszerváltó csoport, demonstrációt szervez, 2022.03.12.-én, Budapesten, Vajdahunyad várnál, 10-órai kezdéssel!




MIRŐL SZÓL A DEMONSTRÁCIÓ? ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGI ÉRVÉNYTELENSÉGÉNEK KINYILVÁNÍTÁSA, A NÉP ÖNRENDELKEZÉSI JOGÁNAK VISSZAVÉTELE, AZ ALKOTMÁNYOS REND HELYREÁLLÍTÁSA! EZ MINDEN LÉTEZŐ PROBLÉMÁNKRA A MEGOLDÁS!

Miért van szükség rád is?

Csak és kizárólag közösen, összefogással, egyszerre, egyidőben történő kiállással  tudunk, egy szebb és boldogabb jövőt biztosítani önmagunk és családunk számára  azáltal, hogy élünk alkotmányos jogainkkal és véget vetünk a jelenlegi zsarnoki, kifosztó rendszernek, amely a hatalmat szolgálja! Ezt helyettünk nem fogja megtenni senki, mert ez a hatalomnak nem érdeke! A jelen körülmények között mi nem állampolgárok vagyunk, csak alkalmazottak egy olyan részvénytársaságban, amelyet „ Magyarország” néven jegyeztek be New York államban. A Te gyermeked ebben a rendszerben közgazdasági értelemben, de jogi értelemben is valóban közjószágnak minősül, hiszen Ő ebben a rendszerben a részvénytársaság élő erő -munkaerő- utánpótlása csak. Részletek 



Miért van szükség rendszerváltásra? Ha nem lesz rendszerváltás, akkor rabszolgái és áldozatai leszünk egy olyan pénzhatalmi elitnek, háttérhatalomnak, akiket nem választott meg soha senki. Egy áldemokráciában élünk, és akikre szavazunk, azok nem minket szolgálnak, hanem a háttérhatalmat! A politikusok csupán bábok, végrehajtók! Tehát sem az EU vezetés, sem az őket kiszolgáló politikusok, sem a médiájuk, nem az embereket szolgálják, hanem a háttérhatalmat. Lásd végig hazudták az elmúlt 2 évet is a járvánnyal kapcsolatban, és a korlátozásokkal, zsarolásokkal, óriási károkat okoztak az egész emberiségnek, semmilyen következmények nélkül. Ezt a káoszt, nem az országok vezetői találták ki és szervezték meg bolygószinten, hanem a háttérhatalom, amit a politikusok végrehajtottak az emberi jogok figyelembevétele nélkül, szintén következmények nélkül. Ez azt jelenti, hogy az áldemokrácia amiben élünk, nem véd meg senkit, semmitől, és a regnáló politikai elit a háttérhatalom kezében van.

A  háttérhatalom célja pedig világos! A nemzetállamok felszámolása, és az egypólusú világrendszer létrehozása, vagyis a totális kontroll és globális diktatúra. Tervük megvalósításához, szükség van a gazdaság tönkretételére, hogy az emberek egy soha nem látott kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy elfogadják az ÚJ VILÁGRENDET! Ez a folyamat zajlik éppen most!

Amíg az orosz-ukrán konfliktussal voltunk elfoglalva, addig a WHO az országoktól szeretné átvenni a hatalmat. Ez azt jelenti, ha nem állunk ellen, akkor a sorsunk megpecsételődött. Részletek

Az egyetlen megoldás a valódi rendszerváltás, az alkotmányos rend helyreállítása, amely kizárja  a háttérhatalmat kiszolgáló elitet, minden hatalomból és amely valóban az országért és az emberekért van! Most már érted miért nem volt valódi rendszerváltás? Miért nem volt elszámoltatás? Miért van az, hogy ma a hitelt, hitelből finanszírozzuk? És miért nem lesz változás, ha nem lesz rendszerváltás?


A rendszerváltás célja:


  1. Teljes rendszerváltás,
  2. Szakértői kormány felállítása,
  3. Mindenkori hatalom felelősségre vonása,
  4. Vagyonok zárolása,
  5. Titkosítások feloldása,
  6. Az országunk újjáépítése,
  7. Felvilágosítás a hazai közéleti és jogi helyzetről, civil szemszögből.



Magyarországon a második világháború óta egyetlen egy szavazás nem volt becsületes!



ÉBREDJ MAGYAR!



A demonstráció szervező, Bertalan Attila a rendszerváltó csoport vezetőjeTovábbi részletek: https://rendszervaltok.hu/




MEGOSZTÁS