Header Ads Widget

Digitális zsarnokság: EU digitális Covid-vakcina tanúsítvány a "globális rendőrállam" bevezetéséhez.



Egy világméretű digitális azonosító rendszer készül. A WEF és az összes központi bank célja egy olyan globális rendszer bevezetése, amelyben mindenki személyes adatait beépítik a Központi Bank Digitális Valuta (DJBP) hálózatába.

A QR-ellenőrzési kód potenciálisan előkészíti a terepet a pénzügyi intézmény által ellenőrzött "globális rendőrállam" bevezetéséhez. Ez része annak, amit a néhai David Rockefeller "a világkormány felé menetelésnek" nevezett, amely a bankárok és értelmiségiek szövetségén alapult.


KÖTELEZŐ VAKCINÁK AZ EU-BAN!

  • az Európai Tanács módosította a 2361-es határozatot, és már nem ellenzi a kötelező védőoltásokat.
  • 2022. július 1-től az EU bejelentette a kötelező EU COVID 19 tanúsítványra vonatkozó jogszabályokat, amelyek megfosztanak minden szabadságtól, ha nem rendelkezel QR covid tanúsítvánnyal. 
  • Ha a tagállamok többsége aláírja a jogszabályt, akkor bevezetik a kötelező védőoltást.
  • 2022/2023 végén digitális valuta lesz.
  • Az EU minden uniós polgárra digitális személyazonossági igazolványt fog bevezetni.
  • A közeljövőben minden ATM-et QR-kódos ATM-ekre cserélnek, Belgium már teljes gőzzel telepíti őket.
  • Ha ezeket a QR-kódos automatákat beépítik, a bankokból nem lehet többé készpénzt felvenni.
  • Az EU célja, hogy 18 hónapon belül teljesen értéktelenné tegye a készpénzt.
  • Az uniós határozat véglegesen megfoszt minden embert a testi épségétől.

Az  EU Digitális Covid Tanúsítási Keretrendszere,  a Pandémiás Szerződés és a  QR-ellenőrzési kódex legitimitása  azon a feltételezésen nyugszik, hogy az állítólagos „Covid-19 pandémia valós” , és hogy az „ mRNS Covid-19 vakcina MEGOLDÁST jelent az állítólagos Covid- 19 világjárvány.” 

A CDC megerősíti, hogy a PCR-teszt nem tesz hatékonyan különbséget a „SARS-CoV-2 és az influenzavírusok” között . 2021. december 31-én a CDC érvénytelennek nyilvánította a PCR-tesztet. Forrás




 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Klaus Schwab gyakorlatilag áldását adta a dubai konferencián tárgyalt jogfosztásunkra, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztítására a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. Részletek