Header Ads Widget

Milyen veszélyekre figyelmeztet a biblia a globalizációval kapcsolatban és milyen jövő elé néz az emberiség-Videó




Ahogy a válságok és katasztrófák sokasodnak, az emberiség a megoldást tető alá akarja hozni, akkor is ha ez a megoldás nem hiteles megoldás és nem valóságos kezelése a bajnak amit globalizációval akarnak megoldani. 

Már többször volt lesöpörve az emberiség erről a bolygóról pontosabban 6X, azért mert Istent kezdtek játszani de semmit nem tanultunk belőle. 

Itt semmilyen ember által alkotott igazság és irányvonal, sem semmilyen, ...izmus nem ad választ semmire és senkinek csak és kizárólag a pusztulásunkat készítjük elő, bármilyen próbálkozással. Tehát nem ember fogja ezt a bolygót sem senkit megmenteni a pusztulástól, hanem egyedül kizárólag a Teremtő ha ezt megérdemeljük. 

Az időnk lassan lejár és semmilyen ember által alkotott és kitalált kezdeményezés nem lesz képes megmenteni ezt a civilizációt a pusztulástól amelynek évei megvannak számlálva.

A globalizációt támogató vallási és politikai erők azt mondják, hogy a világon egy probléma sem kezelhető helyileg, mert a világ problémái már összeérnek.

Az emberiség nem tanult az elmúlt katasztrófákból és a vallások és politikai egységétől várja a világ problémáinak a megoldását. Azt nyomják éjjel, nappal, hogy egyesülni kell és egyesült erővel majd legyőzzük az ökológiai, a katonai, a társadalmi, a gazdasági, a kulturális, a vallási problémákat.

Az igazi keresztények soha nem hihetnek a globalizmusban ezért támadják minden szinten amiről már Jézus is beszélt. Az igazi keresztények abban hisznek, amiről Jézus beszélt, amihez egy dolog kell az emberek személyes megtérése. Ha az egyes ember nem változik meg alapjában radikálisan, akkor a környezete sem fog.

Ha minden egyes ember nem fordul szembe az önzésével, akkor a sok önző ember egyesülése csak egy mégönzőbb világot fog létrehozni, ezért mondja Jézus, hogy a gonoszság megfog sokasodni.

A globalizáció nem az erkölcsök megjobbulását fogja eredményezni, hanem bekövetkezik az, amitől a biblia óv bennünket, hogy egy ilyen látszat egységgel a folyamatok egyre inkább súlyosabbá válnak, a gonoszság megsokasodik és a szeretet meghidegül.

Közben ennek a hatalmas világegységnek az útját hamis próféták hada szegélyezi és ők bátorítják az embereket és elkábítják az embereket hogy ebben hinni kell és részt kell venni, amelyet elfogadnak majd embertömegek.

Két megoldás áll szemben egymással. Az egyik megoldás amit a világ kínál vagyis a globalizmus , a másik megoldás amit Isten kínál amire a próféták felszólították az emberiséget. Amennyiben nem vesszük komolyan akkor olyan katasztrófa elé néz az egész emberiség, amilyen nem volt még soha.

Eddig minden ...izmus azt ígérte, hogy lesz jobb jövő, béke, biztonság de nem lett jobb és nem is lesz soha csak egyre inkább súlyosbodnak a problémák és a biblia nem hogy jobb jövőről beszél hanem a végső összeomlásról.

A biblia óv bennünket attól az illúziótól, hogy az emberiség megjavul miközben kizárja az életet. Óv bennünket attól, hogy az emberiségben reménykedjünk. Az emberiséget leszoktatták a gondolkodásról ma már a reklámok irányítják az életünket és sajnos a tömegekkel azt kezdenek amit éppen akarnak.

Babits Mihály: .... Tán azt hiszem, hogy sok kicsi sokra megy? Pedig a soknál mennyire több az egy, az Egy, aki Valaki, mégis, akire hallgat a föld is, ég is......

Mi kelet-európaiak átéltük már az úgynevezett nagy egységet, amikor tapsolni kellett, amikor tömegek vonultak fel, amikor látszólag minden rendben volt és aztán egyik pillanatról a másikra összeomlott. Miért? Mert hazugságon alapult.

Az emberiség nem tanul és újból és újból mindig ugyanazokba a gödrökbe esik bele. Ha egyszer hitt egy egységben, akkor most hisz egy másik egységben és nem veszi észre, hogyha a sok önző ember összefog ebből csak annál nagyobb baj lesz.