Header Ads Widget

Bill Gates tervei szerint kötelező lesz a digitális azonosító - megvesztegeti a kormányokat, pandémiás próféta, minden orvosok főnöke, a hamis hús atyja..



Bill Gates tervei szerint kötelező lesz a digitális azonosító a társadalomban való részvételhez, és ugyanezt akarja végrehajtani az ENSZ is 2030-ig. A magyar kormány is újabb lépést tesz ebbe az irányba, ugyanis egyre több, az életünket meghatározó eljárást ültet digitális térbe, hogy aztán majd kötelezővé tegye azt - ugyanezt láttuk az oltásoknál. A Mi Hazánk ezzel szemben megvédené a készpénzt is, amely az emberi szabadság egyik utolsó bástyája.

Dúró Dóra Országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese, hívja fel a figyelmet Bill Gates világmegmentő terveiről:


Bill Gates-a bűnöző világdiktátor - Ebben a videóban ennek az embernek egy teljesen más arcát ismerheti meg. Bill Gates megvesztegeti a kormányokat, pandémiás próféta, minden orvosok főnöke, farmerpusztító, az összes médium főszerkesztője, egészségügyi kontroller, a hamis hús atyja, a génmanipulátor, a biofegyverek gyártója, és még sok minden más is.



A Szentháromság: Soros, Schwab és Bill Gates – Disztópikus múltunk, jelenünk és jövőnk építészei.




https://www.napitema.com/2023/07/a-szentharomsag-soros-schwab-es-bill.html