Header Ads Widget

A Szentháromság: Soros, Schwab és Bill Gates – Disztópikus múltunk, jelenünk és jövőnk építészei



Az elmúlt években Soros György, Klaus Schwab és Bill Gates nevek a befolyás és a hatalom szinonimájává váltak. Ezek a személyek a pénzügyektől és a jótékonykodástól a globális kormányzásig és a technológiai innovációig számos területen letették már magukat.

Felemelkedésük azonban nem volt vita és vizsgálat nélkül. Mivel nevük továbbra is összefonódik a globális eseményekkel és kezdeményezésekkel, kulcsfontosságú, hogy mélyebben elmélyüljünk hátterükben, kapcsolataikban és tetteik következményeiben.

Ebben a cikkben Soros, Schwab és Gates rejtélyes személyiségeit tárjuk fel, rávilágítunk ezek hatásaira, megvizsgáljuk összefüggéseiket, és kritikusan elemezzük a világra gyakorolt ​​hatásukat.

Készülj fel arra, hogy felfedd a hatalom, a viták és a lehetséges disztópikus következmények hálóját, amelyek már megtörténtek, és tetteikből fakadhatnak

Soros György: A vita alakja

Soros György, a magyar származású milliárdos befektető és filantróp pályafutása során jelentős vitákat és figyelmet váltott ki. Hedge fund menedzserként elért pénzügyi sikere, különösen az 1992-es fekete szerda devizaválság idején, a nemzetközi reflektorfénybe sodorta.

Soros jelentős politikai adományairól és liberális célok támogatásáról ismert, ami elismerést és kritikát is kiváltott. Soros gazdagságát és befolyását arra használja fel, hogy politikai tájakat alakítson ki, és előmozdítsa személyes programját. Olyan tevékenységeken keresztül, mint például politikai kampányok, aktivista csoportok és médiák finanszírozása, amelyek összhangban vannak ideológiai nézeteivel.

Soros hangoztatta, hogy ellenzi a populista mozgalmakat, a nacionalizmust és azt, amit a nyitott társadalmakra nézve fenyegetésként érzékel. Ő egy globalista.

Soros Nyílt Társadalom Alapítványa, amelyet az 1980-as években hozott létre, számos projektet finanszírozott világszerte, beleértve az oktatási, egészségügyi és a büntető igazságszolgáltatás reformját. Befolyása azonban túlmutat a jótékonykodáson, és az általa felhalmozott hatalom lehetővé tette számára, hogy beavatkozzon a szuverén nemzetek belpolitikájába.

Sorosnak az állítólagos liberális ügyek iránti támogatása és a politikai tájak alakítására tett erőfeszítései ellenségei lettek a konzervatív körökben. Pénzügyi tevékenységei és spekulatív kereskedései hozzájárultak a gazdasági instabilitáshoz és a valuta leértékeléséhez.

Emiatt több vádat is emeltek ellene piaci manipuláció és a politikai eredmények befolyásolásának kísérlete miatt. Soros György vitathatatlanul jelentős szerepet játszott a politikai és társadalmi szférában, indokolatlan befolyása és befolyása van a világ színterére.

Források:

1. A New York Times. (2021). Soros György, akit a szélsőjobb bántalmaz, a demokrácia védőszentjeként jelenik meg Kelet-Európában. Letöltve

2. Forbes. (2021). Soros György. Letöltve

3. A Washington Post. (2018). Az összeesküvés-elmélet, amely megmagyarázza, miért hisz olyan sok amerikai az álhírekben. Letöltve

4. Az őrző. (2020). Hogyan került Soros György megváltása a peremvidékről a mainstreambe. Letöltve

Klaus Schwab: A Világgazdasági Fórum építésze és a Nagy Reset

Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum (WEF) alapítója és ügyvezető elnöke kulcsszerepet játszott a globális gazdaság- és társadalompolitika alakításában. Disztópikus és globalista ötleteiről és kezdeményezéseiről ismert, amelyek célja a globális kihívások kezelése a felső 1%-ban, valamint az érdekelt felek kapitalizmusának előmozdítása.

Schwab „The Great Reset”-vel kapcsolatos víziója, amely egy ambiciózus, de disztópikus terv a gazdaságok és társadalmak világjárvány utáni átformálására, rendkívüli kritikát váltott ki azok részéről, akik tudnak róla.

Míg számtalan más személy, aki mindent elhisz, amit a BBC News-ban vagy a CNN-ben lát, tagadja, hogy a Great Reset terv egyáltalán létezik, annak ellenére, hogy az elmúlt néhány évben nyíltan megvitatták a Világgazdasági Fórumon, és felvázolták a WEF honlapján.

A The Great Reset hívei azzal érvelnek, hogy ez lehetőséget kínál egy fenntarthatóbb, befogadóbb és igazságosabb világ felépítésére.

A kritikusok ezzel szemben felülről lefelé irányuló megközelítésnek tartják, amely megszilárdítja a hatalmat és az ellenőrzést egy meg nem választott elit kezében. És joggal vetnek fel aggodalmakat az egyéni szabadságjogok esetleges eróziója és a nemzeti szuverenitásra gyakorolt ​​hatása miatt.

A Schwab és a WEF egyik elsődleges kritikája a vállalati érdekeknek a globális kormányzásra gyakorolt ​​észlelt hatása. A WEF multinacionális nagyvállalatokhoz fűződő szoros kapcsolatai kérdéseket vetnek fel valódi szándékairól és arról, hogy valójában kinek az érdekeit szolgálja.

Tény, hogy a Klaus Schwab és a WEF által felállított napirend a nagyvállalkozások és a felső 1% vágyaihoz igazodik, nem pedig az általános lakosság igényeihez.

A svájci davosi WEF éves találkozója a globális elitizmus és a vagyonkoncentráció szimbólumává vált. Az esemény platformként szolgál a világ gazdasági és politikai elitje számára, hogy zárt ajtók mögött, a nyilvánosság figyelmétől távol tudjon hálózatot kötni és üzleteket kötni.

Az összejövetelek során meghozott döntéseknek nincs demokratikus legitimitása, és semmit sem tesznek a szorgalmas lakosság aggodalmai és törekvései kezelésére.

Egy másik aggodalomra okot adó terület a WEF részvétele a globális kormányzás és a politika alakításában. Míg Schwab és a WEF a köz- és a magánszféra partnerségeit, valamint a kormányok és a vállalkozások közötti együttműködést támogatja, a kritikusok azzal érvelnek, hogy az ilyen megállapodások alááshatják a demokratikus folyamatokat és az elszámoltathatóságot.

Sok kérdés vetődik fel a technokraták és a nem megválasztott tisztviselők indokolatlan befolyásával kapcsolatban a milliók életét befolyásoló globális politikák alakításában.

Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum vitathatatlanul jelentős szerepet játszott a globális beszélgetésekben és kezdeményezésekben, és tevékenységük nem a világ lakosságának legjobb érdekeit szolgálja, hanem állandósítja az egyenlőtlenségeket, és kevesek kezébe koncentrálja a hatalmat.

Források:

1. Gazdasági Világfórum. (nd). Rólunk: Klaus Schwab. Letöltve

2. Az őrző. (2021). The Great Reset Conspiracy Smoothie. Letöltve

3. Jakobinus. (2021). Klaus Schwab víziója a Covid utáni világról veszélyeket rejt magában. Letöltve

4. A nemzet. (2020). A Világgazdasági Fórum rejtett fenyegetése. Letöltve

5. Al Jazeera. (2021). A WEF és davosi megnyilvánulásai elvesztették jelentőségét. Letöltve

Bill Gates: Egy műszaki tolvajból filantróp lett. Bill Gates, a Microsoft társalapítója és a világ egyik leggazdagabb egyénisége technológiai mogulból a globális jótékonyság kiemelkedő alakjává vált.

A Bill és Melinda Gates Alapítványon keresztül Gates jelentős erőforrásokat fordított a globális egészségügyi problémák kezelésére, de csak azzal a céllal, hogy hatalmas nyereséget érjen el.

Noha széles körben elismerik jótékonysági erőfeszítéseit, Gates joggal szembesült kritikával és szkepticizmussal a befolyása mértékét és valódi szándékait illetően. Gates emberbaráti munkája, különösen a globális egészségügy területén kiterjedt.

Alapítványa kulcsfontosságú szerepet játszott az olyan kezdeményezések finanszírozásában és támogatásában, mint az oltóanyagok fejlesztése és beadása, a betegségek felszámolására irányuló kampányok és az egészségügyi infrastruktúra javítása az alacsony jövedelmű országokban.

Azonban az a hatalmas befolyás, amelyet Gates gyakorol a globális egészségügyi politikákra és kezdeményezésekre, rendkívül aggasztó, ha figyelembe vesszük, hogy nem orvos és nem is tudós.

Jelentős finanszírozása indokolatlan befolyást ad számára a nemzetközi szervezetek és kormányok prioritásainak és napirendjének alakításához. Az összeférhetetlenség lehetősége és a hatalom néhány filantróp szervezet kezében való koncentrációja nyugtalanságot okoz azoknak, akik megkérdőjelezik az ilyen cselekedetek demokratikus elszámoltathatóságát.

A Gates körüli vita másik területe az olyan technológiák támogatása és befektetése, mint a genetikailag módosított szervezetek (GMO-k) és vakcinák.

Ezeken a területeken való részvétele a profitorientált menetrendet, valamint a globális élelmiszerrendszerek és a közegészségügy ellenőrzésére irányuló vágyat tükrözi. Óriási aggodalomra ad okot a GMO-k hosszú távú következményei, valamint a gyógyszergyárak által kifejlesztett vakcinák biztonságossága és hatékonysága, amelyekben Gates pénzügyi érdekeltségei vannak.

Ezen túlmenően Gates népességszabályozással kapcsolatos nézetei és olyan intézkedések támogatása, mint a családtervezés és a reproduktív egészségügyi szolgáltatások, bizonyos részekből kritikát váltottak ki.

A kritikusok azzal érvelnek, hogy ezek a nézetek felülről lefelé irányuló megközelítést tükröznek, amely sérti az egyéni szabadságjogokat, és etikai kérdéseket vet fel a gazdagság és a hatalom szerepével kapcsolatban a globális népesedési politikák meghatározásában.

Egyesek számára úgy tűnik, hogy határozottan támogatja az elnéptelenedést, és megvan a pénze és a befolyása is ennek megvalósításához.

Források:

1. Bill & Melinda Gates Alapítvány. (nd). Rólunk. Letöltve

2. Az őrző. (2020). Hogyan váltja ki a Gates Alapítvány a tudomány iránti bizalmatlanságot. Letöltve

3. A nemzet. (2020). Bill Gates, Klímaharcos: Kritikus vizsgálat. Letöltve

4. Az Új Köztársaság. (2020). Az új meg nem választott uralkodók. Letöltve

5. Hang. (2021). Bill Gatesnek van egy mesterterve az éghajlatváltozás és a COVID-19 elleni küzdelemre. Letöltve

Az összefüggések feltárása

Bár ezek az egyének mindegyike jelentős mértékben hozzájárult a saját területén, vannak olyan baljós kapcsolatok, amelyek a spekulációkat szították, és több szemöldököt is felhúztak.

Íme néhány figyelemre méltó kapcsolat Soros György, Klaus Schwab és Bill Gates között:

1. Jótékonysági együttműködések: Mindhárom személy részt vett jótékonysági erőfeszítésekben, gyakran átfedésben olyan területeken, mint a globális egészségügy, az oktatás és a társadalmi igazságosság. Alapítványaik különböző kezdeményezésekben működtek együtt, erőforrásokat egyesítve a közös célok elérése érdekében. De a nap végén mindig az volt a kérdés, hogy mennyi profitot tudnak termelni abból, amit befektetnek.

2. Globális befolyás: Soros, Schwab és Gates nemzetközi szervezetekben, agytrösztökben és érdekképviseleti csoportokban való részvételük révén gyakorolt ​​befolyást a globális színtérre. Platformjaikat arra használták, hogy népszerűsítsék saját elképzeléseiket az új világrendről.

3. Közös érdeklődés a globális kihívások iránt : Soros, Schwab és Gates közös érdeke az olyan sürgető globális kihívások kezelése, mint a megkérdőjelezhető klímaváltozási menetrend, az egészségügy és az egyenlőtlenség. Kezdeményezéseik gyakran nyereséges megoldások keresésére és az általuk befolyásolható érdekelt felek közötti együttműködés ösztönzésére irányulnak.

Következtetés

Összefoglalva, elengedhetetlen, hogy alaposan megfontoltan és kritikai gondolkodással közelítsünk Soros György, Klaus Schwab és Bill Gates kapcsolataihoz és befolyásához.

A jelentős vagyonnal és befolyással rendelkező egyének, mint például Soros, Schwab és Gates, képesek a globális diskurzus alakítására és különböző szektorokra hatással lenni. És pontosan ezt csinálják évtizedek óta.

Sok olyan eset volt, amikor útjaik keresztezték egymást a globalizáció és az elnéptelenedés terén fennálló közös érdekeik miatt.

A hatalom néhány személy vagy szervezet kezében való koncentrációja komoly aggályokat vet fel a demokratikus folyamatokkal és az erőforrások igazságos elosztásával kapcsolatban.

Ezenkívül ezeknek az egyéneknek a befolyása számos negatív következménnyel járt, és sajnos továbbra is negatív következményekkel jár.

Bár részt vettek olyan emberbaráti erőfeszítésekben és kezdeményezésekben, amelyek úgy tűnik, hogy globális kihívásokat kezelnek, kulcsfontosságú, hogy kritikusan értékeljék tetteik következményeit és valódi okait.

A lehetséges disztópikus következmények között már szerepelnek olyan kérdések, mint a globális politikák feletti aránytalan kontroll, a magánéletet és az egyéni szabadságjogokat sértő technológiai fejlődés, valamint a társadalmi narratívák manipulálása.

Kritikus gondolkodókként és tájékozott egyénekként a mi felelősségünk, hogy alaposan megvizsgáljuk a hatalmas figurák, köztük Soros, Schwab és Gates tetteit és befolyását.

Aktívan részt kell vennünk a párbeszédben, sokféle perspektívát kell keresnünk, és elszámoltatnunk kell a hatalmi pozíciókban lévőket.

Ezzel hozzájárulhatunk egy kiegyensúlyozottabb és méltányosabb globális társadalom kialakításához, ahol a döntések az emberiség egészének legjobb érdekeit szolgálják. De gyorsan kifutunk az időből erre.

Források:

1. Nyílt Társadalom Alapítványok. (nd). Rólunk. Letöltve

2. Gazdasági Világfórum. (nd). Rólunk. Letöltve

3. Bill & Melinda Gates Alapítvány. (nd). Rólunk. Letöltve