Header Ads Widget

A szétválasztás időszakát éljük, amikor elválik az ocsú a búzától!




Ha valaki még nem vette volna észre ez a szétválasztás kőkeményen zajlik. Jól érezhetők azok az energiák, amelyek egyre erőteljesebben arra késztetnek bennünket, hogy minden ember elfoglalja helyét a felfogása és tudása alapján a létezésben, mert az időnk lassan lejár. Nagyon közel vagyunk egy olyan globális változáshoz, amelyben az elnyomó, kifosztó, másokból élősködő Káin és Ábel féle életforma el lesz törölve a földbolygóról Teremtői szintről.

Ennek az életmodellnek és fertőnek az évei megvannak számlálva, mivel szembe megy minden univerzális törvénnyel. Ennek képviselői és támogatói nem vehetnek részt abban az életminőségben amit úgy hívunk hogy aranykor. Az aranykor meg nem választás kérdése az lesz vagy veled vagy nélküled!





Vannak akik alapból a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve, MERT VAN ILYEN IS. Jézus: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." MA VÉLETLEN NEM EZT A MÉRHETETLEN HAZUGSÁGOT, PUSZTÍTÁST ÉS BOHÓCKODÁSOKAT LÁTJUK?

JÉZUS: "Minden palántát, amelyet nem az én mennyei Atyám ültetett, ki fognak gyomlálni."


Az univerzális törvényekkel ellentétben áll minden olyan ember által alkotott törvény, amely nem a többség érdekeit szolgálja bolygó szinten, amely nem a tisztesség, becsület, erkölcsre épül és amely nem az élet gyarapodását szolgálja. Ilyen például az aberráció minden formája, a férfi női szerepek szétverése, megkérdőjelezése, a család és élet ellenes propagandák minden formája, stb..,stb...

Jól látható és érezhető a háttérből irányított aberrált, lelki nyomorék sátáni erők és azok kiszolgálóik, támogatóik vergődése, és az a mérhetetlen pusztítás amit tapasztalhatunk az élet minden területén erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt. Ők a fél(elem) világában élnek, félnek az igazságtól, félnek a hatalmuk elvesztésétől és félelmükben, lopnak, csalnak, hazudnak és pusztítanak bolygó szinten! 

Ha bárki azt hiszi hogy egy következmények nélküli világban él ahol bármit megtehet, és a tetteinek nincsenek következményei vagy földi törvényekkel felül írhatók az UNIVERZÁLIS TÖRVÉNYEK, az a személy óriási tudatlanságban tengeti az életét.

Ez egy TEREMTETT világ és kontroll alatt van az egész világegyetem a TEREMTŐ ÁLTAL, aki nem azonos az ószövetségi gyilkoltató Istennel. Ez a Teremtői szuper intelligens energia benne van mindenben és mindenkiben, nélkül nincs semmi és senki. Ez a szuperintelligens energia tarja össze az anyagot, különben nem létezne olyan mint anyag és nem létezne semmi és senki, EZÉRT VAN KONTROLL ALATT MINDEN ÉS MINDENKI ÉS SENKIVEL NEM TÖRTÉNIK SEMMI CSAK ÚGY VÉLETLEN. 

Teremtői szintről kapott problémák lehetnek: betegség, baleset, családi és anyagi problémák amely mind kivétel nélkül TETTEINK következménye és Teremtői szintről vannak megszervezve egyénre szabva minden embernek. SENKI NEM MENEKÜLHET!

A nem tudás nem mentesítő körülmény, és minden létező probléma és gonoszság forrása a TUDATLANSÁG.

Legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy ez a mérhetetlen pusztítás, lelki, szellemi és anyagi szinten vajon milyen ENTITÁSNAK az érdeke, kik irányítják ezt a földbolygót, és kik által van manipulálva az egész emberiség.

HA NEM ÉBREDÜNK, NEM MI LESZÜNK AZ ELSŐ civilizáció ami el lesz takarítva erről a földbolygóról sokkal hamarabb mint azt gondolnánk, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ sátáni RENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akik a pusztításra lettek teremtve, akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ez által biztosítsák saját hatalmukat. Most éppen a migrációs fajkeverő pusztítással szeretnének pusztítani.







Miért kénytelenek törölni a földbolygót Teremtői szintről, ha nem ébred az emberiség? 

Az emberiség 20%-a egy idegen hüllő faj érdekeit szolgálja anélkül, hogy tudnának róla. A jelenlegi emberiséget azért tartják tudatlanságban, hogy tele legyenek problémákkal. Ha tele vannak problémákkal, akkor tartósan rossz hangulatban élnek és alacsony rezgésszintre süllyednek, ami megegyezik a hüllők alacsony rezgésszintjével. Ez azt jelenti, hogy a hüllők az érdekeiknek megfelelően könnyen hipnotizálják a földi uralkodó osztályt, akik 40%-ban hüllő génekkel rendelkeznek és rajtuk keresztül az egész emberiséget.