Header Ads Widget

Az ellenzéket és Sorosékat csak a hatalom érdekli, nem a pedagógusok – közölte a nagyobbik kormánypárt.



Emlékeztettek: azok beszélnek oktatásról és pedagógusokról, akik kormányzásuk alatt elvettek tőlük egy havi bért, megalázóan alacsony fizetésekért dolgoztatták őket, akik több száz iskolát zártak be, és az oktatástól is mindig csak elvették a pénzt.


A pedagógusdemonstrációra rátelepedő ellenzéket és a Soros-hálózatot csak a hatalom érdekli, nem a pedagógusok, valódi céljuk pedig az, hogy a bevándorlásellenes nemzeti kormány helyébe bábokat ültessenek Magyarország élére – közölte a Fidesz.
Forrás/fotó: MTI


Az oktatásügy legnagyobb problémája, hogy aki iskolába jár, annak tanulnia kell, és ezért kevesebb ideje marad az önfeledt önmegvalósításra, amit készségfejlesztésnek szeretnek becézni. 

A liberális tanárok pedig azért szítják a feszültséget, mert fájlalják, hogy a nemzeti alaptanterv miatt nem taníthatják akadálymentesen a liberális dogmákat a diákoknak. 
Az egészből végül megint egy féligazságokkal dobálózó, sértődött társadalmi igazságossági hiszti kerekedett.





A bal-lib bandának nincs teljesítmény amit feltudnának mutatni, nincs 1 olyan bal-lib a nemzet érdekében tett intézkedés, ami nem önös vagy idegen érdekeket szolgált volna, HANEM A MAGYAR NEMZETÉT. 

Így nincs más eszközük mint gyártani az ocsmány, piti, hazugságokat, kiforgatni a tényeket, lejáratni és összeugrasztani az embereket. Ezzel a módszerrel osztják meg a társadalmat, és így szereznek támogatókat majd pozíciókat, hogy újra és újra kárt tegyenek ennek a nemzetnek ott ahol csak tudnak, hála a lebutított tömegnek, na meg a nemzetünkért aggódó JOBBIKNAK.

HAZUGSÁGRA, ÁLSZENTSÉGRE, NEMZETGYŰLÖLETRE ÉS AZ EMBEREK ÁTVERÉSÉRE ÉPÜL AZ EGÉSZ LÉTEZÉSÜK.

Az a háttérszervezet akik ezeknek a hazaáruló politikusok mögött állnak, ernyőszervezetként működnek globális szinten és több kvalitatív mozgalmat uralnak, ilyen a klíma, a környezetvédelem, a tehetséggondozás, a CEU Sor.. hálózat stb..,stb... ISMERŐS? Mindez csak álca, valójában felszámolni akarják a nemzeti identitásunkat, a kultúránkat és mindent ami emberi és Isteni. Gátlástalanságuk és pofátlanságuk nem ismer határokat! Mindig lesz egy olyan társadalmi csoport, ami mellett kiállnak tüntetéseket szerveznek, de valójában mindez csak átverés. 







Nehogy elfelejtsük:
  1. A Gyurcsány-kormány 600 milliárd forintot vont ki az egészségügyből
  2. A Gyurcsány-kormány 3000-nél több iskolát zárt be.
  3. Gyurcsány Ferenc és kormánya munkanélkülivé tett több 100 ezer embert.
  4. A Gyurcsány-kormány elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat.
  5. A Gyurcsány-kormány háromszorosára emelte a gáz árát, megduplázta az élelmiszerek áfáját.
  6. 2002 és 2010 között a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok tizenötször emelték az energiaárakat...

    EMLÉKEZZÜNK A BAL-LIB BANDA ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGÉRE!

    Hazudtunk reggel, délben meg este, na meg loptunk és eladósítottunk mindent és mindenkit egészen addig amíg a csőd szélére nem került az ország, majd kitaláltuk hogy az "ZORBÁN" ellopta, hátha így ismét megvezetve a lebutított csordát, ezáltal ismét a feltöltött kassza közelébe kerülhetünk, MERT MI ILYENT SOSE TETTÜNK. Így ismét lenullázhassuk és ismét eladósíthassuk Magyarországot az IMF kifosztó barátainkkal karöltve, ahogyan ezt mindig is tettük.

    Ja meg mivel nemzetgyalázók és hazaárulók is vagyunk, ezért nem tudunk felmutatni semmilyen a magyar nemzet érdekében tett eredményeket, ezért nem marad más eszközünk mint továbbra is megvezessünk embereket és HAZUDJUNK NEKIK ÉJJEL NAPPAL!
    Ne hallgassuk el a tényeket, és ezt a korrupt, hazaáruló, felelőtlen, országunkkal hazárdírozó, bohóc hazug bandát pedig soha többé ne engedjük vissza a hatalomba!