Header Ads Widget

Hiába acsarkodsz és elégedetlenkedsz, mert minden létező probléma ami veled történik, azt te teremtetted meg saját magadnak, nem a kormány és nem a szomszéd akár tetszik akár nem!



A legnagyobb problémát azok az emberek jelentik a társadalmunkra, akik másokra mutogatnak a saját maguk által teremtett problémákért és képtelenek szembe nézni saját magukkal, mert úgy gondolják ŐK AZ OKOSAK! Nem is sejtik, hogy ez a hatalmas EGÓ lesz a saját maguk sírásója. 

Annyira okosak, hogy a magyar és nemzetgyűlölő portálokról szerzik az információkat, ahol pont azt mondják nekik amit amit éppen hallani akarnak, nem is sejtik hogy át vannak verve. Így ők azok akik újból és újból a nyakunkra hozzák, hazánk és nemzetünk kártevőit.

Ezeket az embereket a gyűlölködés, az irigység, a rosszindulat és az acsarkodás vezérli. A saját maguk által teremtett nyomor alapján szavaznak, ez alapján ítélnek meg mindent és mindenkit. 

Acsarkodni, elégedetlenkedni, másokat hibáztatni nagyon könnyű, de nézzük szép sorban ki is a felelős a különböző élethelyzetekben:


  • Jelentkezzen az, akit a kormány arra kényszerített hogy hitelt vegyen fel.
  • Jelentkezzen az, aki azért nem kapott fizetést vagy nyugdíjat mert a kormány ellopta.
  • Jelentkezzen az is, aki azért nem tudott tanulni, dolgozni, vállalkozni, mert a kormány nem engedte.
  • A másik nagy duma a kivándorlás! Ki az az elmebeteg aki úgy gondolja, hogy a volt kommunista országok bármelyikéből nem mennek nyugatra legalább ennyien mint Magyarországról vagy még ennél is sokkal de sokkal többen? 
  • A nyugatra vándorlás másik OKA pedig az, hogy azok a személyek akik eladósították saját magukat és családjukat már nem tudnak itthon dolgozni bejelentett munkahelyeken, hiszen a bank leszedi a fizetésükből a tartozást és ezért kénytelenek elmenni dolgozni nyugatra. Ezért ki is a felelős? A bank? A kormány? Netán az egyén?
  • Arról már kevesen beszélnek, hogy a kivándorlók többsége kint is, kiszolgáltatott rabszolga.
  • Mekkora tudatlanságra utal az is, amikor nyugati színvonallal próbálják összehasonlítani a magyar gazdaságot vagy nyugati fizetésekkel. NEM EGYSZERRE INDULTUNK, MIVEL NÁLUNK A KOMMUNIZMUS URALKODOTT, aminek a mai napig isszuk a levét. Most az emberek jelentős része ebből a felállásból akar nyugati jövedelmeket követelni. EZ EGY TUDATLAN, AGYMOSOTT TÁRSADALOM.
  • Akik elmennek nyugatra, azoknak a programját hajtsák végre, akiknek szükségük van a földünkre és a vízkészleteinkre. Menjünk el mindannyian nyugatra a fedezetlen semmiért, mert többet lehet keresni? Nyugatról jót ne várjon senki! Ezt az élethelyzeted tudatosan generálják, hogy a sok nagy "OKOS" elmenjen.


Egyébként meg illene tudni minimum azt, hogy nem a kormányok adják a melót, hanem a piac és ma nincs hiány senkiből és semmiből és ha elfogadtuk a kényelmet, akkor számolnunk kell azzal is, hogy egy robotizált világban élünk és a jövőben egyre kevesebb emberi munkaerőre lesz szükség, miközben egyre többen leszünk.

  • Ki tehet arról, hogy egyre többen vagyunk?
  • Ki tehet arról, hogy nincs hiány senkiből és semmiből?
  • Ki tehet arról, hogy egy robotizált világban élünk, ahol egyre kevesebb emberi munkaerőre lesz szükség a jövőben?