Header Ads Widget

Az indexes tag úgy döntött, jó ötlet a pólójára festeni a Vörös Hadsereg kommunista nyugatnémet terrorszervezetnek a mottóját


„Az erőszak az egyetlen válasz az erőszakra” – szólt a terrorszervezet mottója, amivel megindokolta 32 ember lemészárlását. Úgy tűnik, hogy ez az egyik felettesét sem zavarta.

Folytatódott az indexes szappanopera: felmondott ma a lap összes szerkesztője és nagyjából 60 újságírójuk. Honnan tudjuk?Onnan, hogy minden egyes balliberális sajtóorgánumot meghívtak arra a sajtótájékoztatóra, ahol ezt élő adásban megtették, minket nem írja a 888.hu.

Feltételezem, nem örültek volna a kellemetlen kérdéseknek. Akit érdekel, megnézheti mondjuk a HVG élőzését az eseményről, itt található:

Azonban akire mi most fel szeretnénk hívni a figyelmet, az a 5:23-nál látható fiatalember, akinek a pólójára kétezres betűmérettel van felfestve, hogy

Violence is the only answer to violence!

- ami nem más, mint egy hírhedt terrorszervezetnek a mottója, amely ezzel a felkiáltással gyilkolt embereket Nyugat-Németországban a hidegháború alatt.

Nem mellesleg ez az antifasiszták egyik leggyakrabban ismételgetett jelmondata is.


A valódi kérdés itt az, hogy ha van ez a srác, és így jár dolgozni, az senkit nem zavar az egész szerkesztőségben?

Képzeljük már el, hogy ha valaki bemenne karszalaggal, vagy „Arbeit Macht Frei” feliratú pólóban dolgozni az Indexhez, vajon mennyi ideig maradhatna a szerkesztőségben?