Header Ads Widget

Békés demonstráció a 17 hónapja tartó korona diktatúra ellen. A nép visszavette önrendelkezési jogát!



Soha nem fog megállni az oltási program, nekünk kell ébredni, össze kell fogni mindenkinek, aki túlakarja élni a kényszert, a zsarolást, a jogaink sárbatiprását, és cselekedni kell!





Szép lassan megfosztanak mindentől, a szabadságunktól, az egészségünktől, a jogainktól, a gyülekezési és szerveződési lehetőségektől, az élettől és mindentől!

Aki a mai helyzetben tétlenül marad, elfogad minden oltási kényszert és gazdasági és társadalmi korlátokat amit diktatórikus módon ránk akarnak kényszeríteni, és nem tömörül szervezői csoportokhoz, hanem mindenkitől leválasztva továbbra is pártok támogatásában gondolkodik egyedül, az hozzásegíti a törvények fölött álló globális pénzhatalmat, és az őket kiszolgáló politikai elitet az emberiség totális megnyomorításához és pusztításához, ahogy az a nagykönyvben meg van írva és ahonnan nem lesz vissza út SENKINEK!

Jól látható és tapasztalható, hogy a politikai elit minden pusztító tervet végrehajt amit a háttérhatalom diktál, mert eladták a lelküket, és zsarolhatók! Ez azt jelenti, hogy olyan személyek döntenek az életünkről, akiket SENKI NEM VÁLASZTOTT MEG!

Jelenleg egy illegitim rendszerben élünk, ami nem a népet szolgálja, hanem a hatalmat!


Itt tudtok a Nemzetgyűléshez 

csatlakozni!!!👇👇👇

RÉSZLETEK




OSZD MEG MINÉL TÖBB EMBERREL VAGY KÜLD TOVÁBB E-MAILBEN!!