Header Ads Widget

Nem elég csupán együtt érezni! Cselekedni kell, mert nem fognak leállni a pusztítással, és az időnk véges! Demonstráció 2021. szeptember 18 !



Az esemény a 2021. szeptember 18-án Budapesten, 12 órakor veszi kezdetét a Corvin közben, majd 13 órakor megindul a vonulás a József körúton, az Erzsébet körúton keresztül az Oktogonhoz, ahol fél órára megáll, majd tovább halad a Teréz körúton, befordul a Podmaninczky utcába, tovább halad a Kálmán Imre utcán, majd a Vértanúk terén, és a Kossuth téren át –tervezetten- 16 órakor megérkezik a Parlament és a Miniszterelnöki Hivatal között elhelyezkedő Demokrácia térre.

Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint zászlokkal, transzparensekkel, molinókkal jöjjön demonstrálni, a helyszínen tartsa be a láthatósági mellénybe öltözött biztonsági őreink kéréseit, a körúton ne lépjen be a villamos sínek területére, ne rongáljunk, ne szemeteljünk, mutassunk példát a viselkedésünkkel is, hogy pozitív, kulturált, de nagyon is eltökélt emberek vagyunk!


Szép lassan megfosztanak, a szabadságunktól, a jogainktól és mindentől!

Egy biológiai háború zajlik az emberiség ellen! 



A HÁTTÉRHATALOM MŰKÖDÉSE!


Ha eddig azt hitted mindent tudsz, és amit eddig tanultál, olvastál, néztél, az az igazságot tartalmazza, és a hatalom érted van, akkor óriási tévedésben tengeted az életed!

A hatalomban lévő politikusok csupán bábok és kiszolgálók a háttérhatalomnak, ezért minden pusztítást végre fognak hajtani amit a háttérhatalom diktál, mert eladták a lelküket és zsarolhatók! Ez azt jelenti, hogy egy áldemokráciában élünk, és hiába választunk bárkit, és hiába ígérnek nekünk bármit, mert ebben a rendszerben, ezekkel a politikusokkal, mindig a háttérhatalom érdekei fognak érvényesülni, és ezáltal olyan személyek döntenek az életünkről, a jövőnkről, akik törvények fölött állnak, akiket nem választott meg senki, és céljuk a népességcsökkentés és a totális KONTROLL!



OSSZÁTOK!!!


 NEM FOGNAK LEÁLLNI! 


A Biontech az elkövetkező hetekben szeretné kérni az 5 és11 év közötti gyermekek korona elleni védőoltásának jóváhagyását. Ezt mondta a Biontech társalapítója, Türeci a "Spiegel" -nek.

Ebből a célból egy tanulmány eredményeit világszerte bemutatnák a hatóságoknak, "itt is Európában"-mondta az orvosi igazgató és a Biontech társalapítója, Özlem Türeci, a "Spiegel". "Már készülünk a gyártásra. A vakcina ugyanaz, de kevesebb adagolású, és kevesebbet kell palackozni." A Biontech szerint a tanulmányi eredmények rendelkezésre állnak, és azokat csak az engedélyező hatóságok számára kell feldolgozni. "Jól néz ki, minden a terv szerint halad" - mondta a magazinnak Ugur Sahin, a Biontech főnöke. Az év végére várhatóak a hat hónapos és annál idősebb fiatalabb gyermekek vizsgálati adatai is.‼️

Forrás