Header Ads Widget

Több mint egymillió izraeli veszíti el a zöld igazolványát! Jelenleg 400 kovidos beteg fekszik az intenzív osztályokon súlyos kórlefolyással.



Több mint egymillió izraeli veszíti el a zöld igazolványát, miután egy irányelvi változás értelmében az első két oltás beadása után hat hónappal szükség van a COVID-19 emlékeztető oltásra.



Izraelben, a vakcinázást bemutató államban: ott jelenleg 400 kovidos beteg fekszik az intenzív osztályokon súlyos kórlefolyással és közülük 62 százalék teljesen be van oltva.

Különösen a 60 év felettiek körében a beoltottak aránya jelentősen magasabb, mint a be nem oltottaké.

Egy új rajna-vidék-pfalzi tanulmány például nyugtalanító eredményeket mutat: Az elmúlt nyolc hétben nemcsak a teljesen beoltott intenzív osztályos betegek és elhunytak aránya nőtt meg ugrásszerűen, hanem a kórházban elhunytak 29 százaléka is teljesen be volt oltva.

Ezek a "halálos oltási áttörések" a természetes halálozási görbének megfelelően egyre gyakrabban fordulnak elő 70 év feletti életkorban; mindazonáltal éppen ezek a teljesen beoltott személyek azok, akik ezért különösen védelmet érdemelnek.

Előrelátható, hogy valamikor meghalnak - de az, hogy abban a betegségben halnak meg, amelytől a védőoltás elvileg megmenti őket, felháborító - és az oltási kampány által tett megváltási ígéretek fényében botrányos".

Forrás