Header Ads Widget

‼️60.000 tudós a tömeges 0LTÁSOK megszüntetésére szólít fel!



A tudományos közösség felszólal a hatóságok egészségügyi politikája ellen: A Great Barrington (USA) nyilatkozat az mRNS tömeges befecskendezése ellen 870 000 aláírást gyűjtött össze.

Miközben a Francia Köztársaság elnöke december 6-án, hétfőn új védelmi tanácsot hív össze a Covid 19 járvány terjedése elleni küzdelem érdekében, egyre több hangot hallat a hatóságok teljesen őrült egészségügyi politikája ellen, amelynek célja a lakosság egyre nagyobb mértékű beoltása. A harmadik oltási adag után az oltást az egészségügyi útlevél visszavonásával fenyegetve adják be! Most az 5 és 11 év közötti gyermekek beoltásáról van szó. Egy olyan döntés, amely számos orvos és kutató szerint, akikről itt már beszámoltunk, nagyon súlyos lenne.

A még kísérleti stádiumban lévő, hírvivő RNS-vakcinával történő tömeges oltás régóta aggasztja a tudományos közösséget. 2020. október három vezető tudós, Martin Kulldorff professzor, a Harvard Egyetem orvosprofesszora, biostatisztikus és epidemiológus, aki a fertőző betegségek kitörésének felderítésére és nyomon követésére, valamint a vakcinák biztonságosságának értékelésére szakosodott. Dr. Sunetra Gupta, az Oxfordi Egyetem professzora, immunológiára, vakcinafejlesztésre és a fertőző betegségek matematikai modellezésére szakosodott epidemiológus. Dr. Jay Bhattacharya, a Stanford University School of Medicine professzora, orvos, epidemiológus, egészségügyi közgazdász és közegészségügyi szakpolitikai szakértő, aki a fertőző betegségekre és a veszélyeztetett népességcsoportokra specializálódott, pedig a Covid-19 alternatív megközelítését javasolta az úgynevezett Great Barrington nyilatkozatban. Ennek oka, hogy nagyon aggódnak a tömeges védőoltások népességre gyakorolt mellékhatásai miatt.

Mit támogatnak? "Célzott" védelem. Vagyis védjük az időseket, a gyengéket és a gyengéket, amennyire csak lehet, és hagyjuk a többieket normálisan élni, amíg a társadalom el nem éri a kollektív immunitást. Az mRNS-sel történő tömeges vakcinázás azonban lehetetlenné teszi ezt a kollektív immunitást.

Az egyik eredeti társszerző Dr. Simon Thornley, az Aucklandi Egyetem epidemiológusa és biostatisztikusa volt. A Great Barringtoni Nyilatkozatot mára 60 000 orvos és tudós írta alá, és világszerte egyre nagyobb elismerésnek örvend. Egy petíció eddig 870 000 támogató aláírást gyűjtött össze.


Forrás