Header Ads Widget

Az első bioháború a gyermekek ellen, ahol minden gyermeket a frontra küldünk, önként, csendesen, odaadóan, könyörtelenül.


Az emberi történelemben még soha nem fordult elő, hogy egy egész generációt ilyen átfogóan megfosszanak minden jogától és szükségletétől.

Egy új totalitarizmus foglyai vagyunk (az egészségügy, a "védelem" stb. nevében). Az emberi történelem első nagy bioháborújában vagyunk, amelyet katonai beavatkozás nélkül folytatunk. És: ez az első olyan háború az emberiség történetében, amelyben sok, elsősorban nyugati országban (majdnem) minden gyermeket a frontra küldünk. - Önként, csendesen, odaadóan, könyörtelenül...

MINDEN TOTALITÁRIUS RENDSZERT Európában - a nemzetiszocializmust, a sztálinizmust, az olasz fasizmust, Franco diktatúráját Spanyolországban és így tovább - NEM A HATALMON LÉVŐK, NEM A VEZETŐK ÉS A PARANCSNOKOK TETTÉK LEHETŐVÉ, HANEM KIVÉTEL NÉLKÜL és újra és újra a TŰRŐ VAGY CSENDES TÖBBSÉG, A FELJELENTŐK, de AZ ELKESEREDETTEK ÉS FÉLTŐK, A JAVAIKÉRT AGGÓDÓK is. Végül azonban szinte mindenki mindent elvesztett: vagyont, becsületet és emberi méltóságot.

Forrás