Header Ads Widget

Nem Putyin számolta el magát, hanem Biden és bandája, akiknek nem jött össze többek között a kényszeroltás és az emberek totális megnyomorítása!


Vlagyimir Putyin orosz elnök hat nappal ezelőtt a szabad világ alapjait próbálta megingatni, de „csúnyán elszámolta magát”, ugyanis olyan falba ütközött, amelyre nem számított, találkozott az ukrán néppel – jelentette ki Joe Biden amerikai elnök a kongresszus két háza előtt, helyi idő szerint kedd este az unió állapotáról elmondott évértékelő beszédében.

Szabad világ? És ezt még vannak emberek akik elhiszik? Nem Putyin számolta el magát, hanem a Biden és bandája, akiknek nem jött össze többek között a kényszeroltás és az emberek totális megnyomorítása, kontroll alá helyezése mint az állatokat, legalábbis egyelőre. Az, hogy a totálisan megvezetett emberek mennyit értenek meg a világ működéséről, ez egy másik kérdés. 


Az USA elnöke éppen megfenyegette az oltatlanokat! Ez lenne a szabad világ?

https://vk.com/video644727407_456239072


Putyin-nak volt mersze felszámolnia a DOLLÁR-tól való függőséget, mert a legjobb dolog ami történhet egy országgal, ha már nem finanszírozza a ,, Nyugat “, hiszen ez a legnehezebb, megszabadulni az adósrabszolgaságtól. Mi ebben élünk! Ez nem szabad világ, hanem egy kizsákmányoló zsarnokság, aminek az igazi pusztítása még csak ezután jön! Az USA és barátai kihordták a hasznot Ukrajnából is, mert beépítették oda is azokat az embereket különböző hatalmi pozíciókba, akik az "ÚJ VILÁGRENDET" szolgálják és nem a népüket. 


Az ukrán képviselőnő - Az "Új Világrendért" harcolunk!", vagyis a totális kontroll és a globális diktatúra megteremtéséért!

https://vk.com/video644727407_456239430


Nem beszélve arról, hogy UKRAJNÁBAN gőzerővel zajlik, minden más náció gyűlölete, ennek ellenére ez a sátáni hatalom az európai közösséghez szeretné csatlakoztatni őket. 

Putyin pont ezt a fasiszta bandát akarja felszámolni!

https://vk.com/video644727407_456239429


Gondolkodjon el mindenki azon a tényen, hogy az USA, az EU, és politikai csatlósai, a mindent elsöprő globális médiájukkal együtt, összhangban, egyidőben, végig hazudták az elmúlt 2 évet globális szinten, korlátozták, zsarolták, kényszerítették és semmibe vették az emberi jogokat, a halálesetekről és a megnyomorított emberekről nem is beszélve, akiknek céljuk a totális kontroll vagyis a globális diktatúra és a világkormány létrehozása, ezeknek még mit lehet elhinni? Ezek az embereket szolgálják, vagy a zsarnoki rendszerük fennmaradását? Ha még mindig azt hiszed, hogy téged, és véget ért az elmúlt évek korlátozásai, zsarolásai, akkor óriási tévedésben tengeted az életed, mert még csak ezután kezdődik a java. 

A sátáni háttérhatalom és csicskái éppen az emberiség pusztítását készíti elő, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Egy biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen, és dollár milliárdokat öltek bele a vakcina bizniszbe azok, akik azért aggódnak, mert túl sokan vagyunk. Putyin helyett, inkább ettől a sátáni háttérhatalomtól retteghetünk, akik létrehozták az 1,2 világháborút, és most éppen a 3-ik világháború kikényszerítésén fáradoznak. Retteghetünk a háttérhatalmat kiszolgáló Európai Uniótól, az ebben részvevő globalista, hazaáruló politikusoktól és a globális média propagandájuktól. Ma a megvezetett emberek, akik semmit nem tanultak az elmúlt években történtekből, ismét a hazugság bajnokaitól várják a védelmet és a megoldást. Úgy látszik, nem kaptak elegendő háborút, zsarolást, kényszert, vakcinát és parancsra működő járványt a nyakukra.


UKRÁN PUCSKORMÁNY EREDMÉNYE

Csak 18 éven felülieknek!


https://vk.com/video644727407_456239420


Videó az 1943-as Volini mészárlásról Csak erős idegzetűeknek!

https://vk.com/video644727407_456239422


George Friedman megdöbbentő beszéde az USA geopolitikai stratégiájáról (2015).



Ukrajnáról néhány információ!

Sajnos a világ országainak lakói nem túl informáltak a nemzetközi politika terén. Ahogy a magyarok többsége, úgy a világ lakói sem tudják, hogy Ukrajna alapvetően egy mesterséges állam. Teljes területének kisebbik hányada lengyel, nagyobbik része orosz fennhatóság alatt állt 1917-ig. A Szovjetunió megalakulásával Lenin mesterségesen hozta létre azzal a céllal, hogy a birodalomnak minél több tagköztársasága legyen. 1991-ig nem is volt probléma. Ukrajna nyelve valójában az orosz, de az évtizedek során megtanulták a saját nyelvüket, amely a lengyel és az orosz nyelv keveréke, tehát erős akcentussal oroszul beszélnek. A Szovjetunió szétesésével nagy befolyást szerzett a Nyugat, ezért lehetséges, hogy a politikai vezetők - akiket Ukrajnába importáltak - el is menekültek Ukrajnából a támadás híre hallatán. Nem véletlenül Európa legszegényebb országa, ugyanis az USA és barátai kihordták a hasznot.

A NATO-val azért akarták Oroszországot belerángatni egy háborúba, mert  Putyin-nak volt mersze felszámolnia a DOLLÁR-tól való függőséget. A legjobb dolog ami történhet egy országgal, ha már nem finanszírozza a ,, Nyugat “, hiszen ez a legnehezebb, megszabadulni az adósrabszolgaságtól. Minden országnak ugyanez a problémája, a  DOLLÁR alapú pénzrendszer jeges szorítása, és ezért minden állampolgárnak a 197 ENSZ tagországban ugyanaz a gondja. Nem is történhetett volna jobb dolog attól Oroszországgal, hogy már nincs szüksége ,,Nyugati“ finanszírozásra és ez az oka annak is, hogy Oroszország most már egy szabad és független országgá tud válni, és képes megvédeni az önállóságát és az orosz embereket. Minden országnak ez a feladata, hogy megvívja ezt a ,,háborút“, önállóvá és függetlenné kell  tenniük saját magukat, és az embereknek önmagukat. 

Vannak más rendszerek is, nem kötelező FIAT pénzeket használni, az önállóság- függetlenség, csak egy döntésen múlik, van rá lehetőség, csak egy kicsit tenni kell érte. Nyitottá kell válni arra a számtalan sok lehetőségre ami nap mint nap ajánlkozik, észre kell venni. El kell szakadni ettől a pénzrendszertől, nem könnyű, de nincs más megoldás. A rendszer  birtokolni akar, nem akarja, hogy önállóvá válj, nem akar elengedni, ezért fejleszteni kell magadon, Oroszország is csak úgy tudott tovább lépni, hogy fejlődött."



(Borítókép: Joe Biden 2022. március 1-jén. Fotó: Saul Loeb / AFP)


A HAZUG MÉDIA PROPAGANDA NEM ISMER HATÁROKAT!




Mi van az orosz-ukrán konfliktus mögött, amiről hallgat a média!



https://vk.com/video644727407_456239440


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Vlagyimir Putyin megtiltotta Rothschildnak és bankár kartellcsaládjának, hogy orosz területre lépjenek. Ez nagy csapás a világuralomra vonatkozó terveikre. Részletek: https://www.napitema.com/2022/02/vlagyimir-putyin-megtiltotta.html

A háttérhatalmat kiszolgáló Európai Unió és a globális média propaganda, nagyon veszélyes játékba kezdtek, Oroszországgal szemben! Ébresztő, amíg nem lesz késő. Részletek: https://www.napitema.com/2022/02/a-hatterhatalmat-kiszolgalo-globalis.html






Te is sokat segíthetsz másoknak egy megosztással!