Header Ads Widget

Dr. Horkovics-Kováts János - Egy fejjel lefelé fordított rendszerben élünk, egy fejjel lefelé fordított demokráciában, amelyben csak a hatalom, az érdek, és a profit számít.



Elegünk van abból, hogy korrupt politikusok elárulhatják saját népüket, és akár a pusztulásunkhoz is hozzájárulnak. Lásd a Covid erőszakot.

Végre be kell látnunk, hogy ezt a társadalmi rendszert nem lehet megreformálni és csak az empátián, a szakértelmen és szereteten alapuló társadalomnak van létjogosultsága.

Politikusaink az adóforintjainkat saját bevételként kezelik, melyekkel intézik a zűrzavaros  üzleteiket. Fel kell ismernünk, hogy az európai politikusoknak nincs lelkiismeretük, nincs empátiájuk, nincs becsületük,  de szakértelmük sincs. Sőt szűk látókörrel rendelkeznek, mivel megteremtik Európában a polgárháború alapjait.

Közben fű alatt zajlik hazánkban is egy lakósságcsere! Fiataljaink százezreinek az elüldözésével, családok tizezreinek a kilakoltatásával és az 500,000 filippínó betelepítés szándékával.

A népírtást korházaink ellehetetlenítésével, és a covid oltások emberpusztító hatásaival tetőzték. Persze ellenségeinknek ez mindig nem volt elég..... Egy fejjel lefelé fordított rendszerben élünk, egy fejjel lefelé fordított demokráciában, amelyben csak a hatalom, az érdek, és a profit számít. Az emberi élet és minden lehetséges érték kiszűrődik a társadalmi rendszerből.

Egy neomarxista, cionista társulat  vette célul az emberiség kipusztítását, ehhez megragadva a WHO-t, olyan törvények bevezetésén fáradozik, amely a műjárványok és  ezek elleni erőszakkal beadandó mérgező  oltások segítségével akarják elérni céljukat. A cél pedig az emberiség létszámát hét milliárddal csökkenteni. Sajnos nem csak hazánk, hanem a világ népei is csipkerózsika álomban szunnyadnak nem is sejtve a ránk zúduló veszélyt. A mi politikusaink pedig lelkesen támogatják az intézkedések menetét, pedig ez a veszély őket is befogja darálni, de ehhez túl buták, hogy ezt felismerjék.  

Jövő év májusában fogják véglegesen ratifikálni az emberiség kiirtásának szándékát a WHO égisze alatt.....  Alig valamivel több mint egy fél év van hátra, és a giotin elkezd működni.