Header Ads Widget

Nem kell tüntetni csupán ébredni mert nem a magyar jogrendszer tette tönkre hazánkat!

Állítsuk meg a megosztó, nemzetgyalázó, gyűlöletkeltő kettős mércére épülő áldemokrácia szekértolóit, mert nem a magyar jogrend tette tönkre hazánkat, sem anyagi, sem erkölcsi, sem egészségügyi, sem oktatási szempontból! 

Magyarország nem a nemzetgyalázó, idegen érdekeket szolgáló élősködők tulajdona, hanem a Szent Korona tulajdona, még akkor is ha egy illegitim rendszerrel legitimitást szereztek maguknak olyan személyek, akik a lábukat nem tehetnék be a parlamentbe, akik nem felzárkóztak hanem úgy gondolják a végtelenségig lehet hazudni, zsarolni és élősködni az emberek nyakán. 

Továbbá a Szent Koronának van jogrendje ami örök érvényű, ami eleve kizárja a nemzetgyalázó élősködőket, és a hazaáruló kettős állampolgárokat, a törvényhozásból.

A Szent Korona nem egy tárgy egy szimbólum mint más földi királyságoknál, hanem egy működő szakrális erő, amely földi szinten a teremtő Istent képviseli, egy szakrális királysággal amiből csak 1 van az egész földbolygón. A teremtő Isten meg nem azonos az ószövetségi gyilkoltató, gyarmatosító, félelemben tartó Istennel. SEMMI KÖZÜNK HOZZÁ!

Az az Isten, amelyik gyilkoltat, kiválaszt, gyarmatosításra buzdít, mások fölé emel, az maga a sátán, akiről Jézus világosan beszélt. "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." EZ VAN MA, ETTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG!

Tehát a Szent korona fölött nincs hatalma egyetlen földi hatalomnak sincs beleértve a PÁPÁNAK sincs, ezt néhány száz éve még pontosan tudta mindenki. Pontos leírás van a Szent Korona működéséről több nyelven, amelyről a VATIKÁN és a többi sátáni szervezet mélyen hallgat.

Vajon melyek azok a vallási és politikai sátáni dogmarendszerek, amelyek szembe mennek a teremtő Isten által ránk ruházott univerzális égi törvényekkel, akik gyalázzák nemzetünket csak azért hogy ember és Isten közé állva a saját maguk által kreált és Isteni törvényeknek beállított dogmarendszerekkel és a kettős mércére épülő áldemokráciájukkal félelemben tartsák és élősködhessenek az egész emberiségen? 

Mire épül a Szent Korona tan? Ugye fogalmad sincs, hogy tetteid következményeire, honnan kapod a belső pofonokat? Ilyen a bűntudat, félelem, depresszió, szorongás és minden betegség, mert minden betegség lelki eredetű és tetteid következményei és nem az amivel szétmosták az agyadat. Az univerzális törvényeket meg nem lehet lehazudni, lefizetni senkinek, akár tetszik, akár nem, akár érted, akár nem. Ezeket a problémákat addig kapod amíg vagy megérted az élet értelmét, vagy lehúzhatod magad a WC-n. Egyébként meg minden tudás és energia fentről jön és nem a gyarmatosítók találmánya. Azok voltak az őseink akik az éggel kommunikáltak, ezért vagyunk szakrális királyság a világ végezetéig.

Tehát egy szakrális királysággal, amiből szintén csak 1 van az egész világon, nem nekünk kell felzárkózni senkihez, semmilyen sátáni hatalmat kiszolgáló....izmushoz, semmilyen földi királysághoz és semmilyen fedezetlen pénzrendszerhez. UGYE VÁGOD, MIÉRT HAZUDJÁK LE TÖRTÉNELMÜNKET ?  ÉRTED MIÉRT VAN ENNYI ELMEBETEG, FÉLELEMBEN ÉS BŰNTUDATBAN ÉLŐ EMBER EZEN A FÖLDBOLYGÓN?

Magyarországnak nincs szüksége semmilyen sátáni rendszerre sem a fedezetlen pénzükre, és nem kell nélkülöznie senkinek ebben az országban, ha ébredünk élünk örök érvényű jogainkkal és nem a hazugságokat terjesztjük.


Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendje, ami nem évül el, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség és mi azzal szórakozunk, hogy a hazaáruló, álszent, magyar és nemzet ellenes, megosztó, gyűlöletkeltő, élősködők EGY ILLEGITIM rendszerben, éppen milyen nemzet ellenes törvényt nyomnak le a torkunkon és hogyan gyalázzák nemzetünket. ELÉG VOLT!