Header Ads Widget

A Blahán beindult az ételosztás és ezzel együtt beindultak a megosztó, gyűlöletkeltő, érdekcsoportok is.


Az alamizsna osztogatás KEVÉS, mellette arról is tájékoztatni kellene az embereket, hogy Magyarországon egy illegitim rendszer van érvényben illegitim élősködőkkel, akik váltva egymást játszanak velük, akik kifejezetten történelmünk igazsága és jogrendszerűnk ellen tevékenykednek, akik nem felzárkóztak hanem úgy gondolják, hogy  egy illegitim rendszerrel a végtelenségig lehet, hazudni, lopni, csalni és élősködni ezen a nemzeten.

Továbbá a megosztó, gyűlöletkeltő hazugságok helyett, ideje lenne ébredezni, mert nem a magyar jogrendszer tette tönkre ezt az országot, sem erkölcsi, sem anyagi, sem oktatási, sem egészségügyi területen, hanem pont az az illegitim rendszer aminek éppen tolják a szekerét.

Ez a másokon való élősködő, megosztó, gyűlöletkeltő, pusztító, gyilkoló Káin és Ábel életmodell amiben élünk, AMI SZÖGES ELLENTÉTE A MAGYAR JOGRENDSZERNEK,  szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami ELEVE PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, NINCS OLYAN .......IZMUS (kommunizmus, nácizmus, liberalizmus, globalizmus, cionizmus stb..) AMI EZT A MOCSKOT MEGMENTI. Erre a pusztulásra épül az oktatás, a vallás és minden intézmény.






Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendszere, ami nem az egymás eltaposására, kifosztására épül, hanem az UNIVERZÁLIS TÖRVÉNYEKRE, ami nem évül el, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség, ami megállítja a korrupciót, az ingyen élősködést, a hazaárulást, a kifosztást, ami nem állatcsordát nevel, hanem ember társadalmat, ami nem a rohadó pusztulásra épül, hanem a TEREMTŐ ISTENT képviseli, ami fölött nincs hatalma egyetlen EURO-LIBERÓ élősködőnek sincs, ami megvédi a nemzeti vagyont, és ami alanyi jogon járó jövedelmet biztosít.

Nem utolsó sorban, Magyarországnak nincs szüksége semmilyen ...izmusra, sem a fedezetlen pénzükre, sem a gyilkoltató ószövetségi Istenükre, és EURÓPA közepén nem nekünk kell felzárkózni semmilyen EURÓ sátáni szervezethez.

Három szóval megállítható minden végrehajtási eljárás, mert az alaptörvény érvénytelen! Részletek: http://napitema.blogspot.hu/2016/12/harom-szoval-megallithato-minden.html