Header Ads Widget

Orbán Viktor erélyes válaszokat adott a hazudozó ellenzéknek, amivel már hetek óta hülyítik az embereket – Szenzációs videó!

A bal.lib banda még 1 olyan intézkedést sem tett ami a nemzet érdekeit szolgálta volna soha. EZT JOBB HA MÉLYEN BEVÉSI MINDENKI AZ AGYÁBA ÉS NEM IS FOG, MERT ALAPBÓL NEMZETGYŰLÖLŐ, ÁLSZENT, HAZAÁRULÓK. 

Az egyetlen fegyverük a személyes támadások, lejáratások, mert TELJESÍTMÉNYÜK NULLA!  Ezzel a hazugságokra épített megosztó kártevésükkel szereznek hatalmat.

Ez kell a lebutított tömegnek, hogy megbeszélhessék a nagy SEMMIT és ne a valós TETTEKRŐL és  TELJESÍTMÉNYEKRŐL keljen beszélni, hogy ismét sikerüljön lerohasztani ezt az országot mint mindig ahányszor a bal-lib banda a hatalom közelébe került. 

Orbán Viktor erélyes válaszokat adott a hazudozó ellenzéknek, amivel már hetek óta hülyítik az embereket – Szenzációs videó!







EMLÉKEZZÜNK A BAL-LIB BANDA ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGÉRE! 
Hazudtunk reggel, délben meg este, na meg loptunk és eladósítottunk mindent és mindenkit egészen addig amíg a csőd szélére nem került az ország, majd kitaláltuk hogy az "ZORBÁN" ellopta, hátha így ismét megvezetve a lebutított csordát, ezáltal ismét a feltöltött kassza közelébe kerülhetünk, MERT MI ILYENT SOSE TETTÜNK. Így ismét lenullázhassuk és ismét eladósíthassuk Magyarországot az IMF kifosztó barátainkkal karöltve, ahogyan ezt mindig is tettük.

Ja meg mivel nemzetgyalázók és hazaárulók is vagyunk, ezért nem tudunk felmutatni semmilyen a magyar nemzet érdekében tett eredményeket, ezért nem marad más eszközünk mint továbbra is megvezessünk embereket és HAZUDJUNK NEKIK ÉJJEL NAPPAL!

Elég volt a hazudozásokból, az álszentségből, a hazaárulásból, a személyes rágalmazásokból, a bohóckodásokból és az emberek becsapásából! 

Az nem megy tovább, hogy az egyik politikai elit folyamatosan kiárusít, rombol, pusztít, idegen érdekeket szolgál ki és elképesztő pusztítás után SZEMREBBENÉS NÉLKÜL TOVÁBB HAZUDOZNAK ÉJJEL, NAPPAL és félrevezetik az embereket, míg a másik valós teljesítményt produkál, visszavásárol és a nemzet érdekeit szolgálja.

Nézzük ki mit "lopott", ki hogyan "hazudik" és ki mit tett a magyar nemzetért! 
A tettek egyértelműen bebizonyítják, hogy kik a hazaárulók és kik folytatnak rendkívül kártékony tevékenységet ebben az országban.További részletek: https://napitema.blogspot.com/2019/10/eleg-volt-hazudozasokbol-szemelyes.html



Nem veszít lendületéből 
a magyar gazdaság

A bruttó hazai termék (GDP) a nyers adatok szerint 5,0 százalékkal, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint 4,8 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).