Header Ads Widget

A bal-lib banda ismét megmutatta mennyire aggódnak a beteg emberekért és azt is, hogy nekik a feltöltött kassza kiürítése az első és legfontosabb feladatuk, hála a lebutított szavazóknak!




Karácsony Gergely főpolgármester úr és Dr. László Imre XI. kerületi polgármester úr részére. Tisztelt Főpolgármester úr! Tisztelt Polgármester úr! 

A Dél-pesti Centrum kórház felépítésének elutasítása miatt az ország polgárainak felháborodása fokozódik. Sajnálatunkra úgy tűnik, hogy Önök fontosabbnak tartják a pártérdekű erőfitogtatást, mint a beteg emberek sorsát.




Ismét emlékeztetni szeretnénk arra, hogy a kormány olyan pénzügyi keretet biztosított a Centrum kórházak építéséhez, amelynek országos hatása pozitív változást hozhat a magyar emberek betegellátása területén.




Önök így milliók jobb minőségű egészségügyi ellátását torpedózták meg.
Annak idején a balliberális kormányzat csak a vizit díj bevezetéséig és a betegágyak mellé kihelyezendő trezorokig jutott.

Ezt szégyellni most sem késő!

Az orvostársadalom hű a hippokratészi esküjéhez, neves professzorok és szakértők állnak értetlenül a „kórházstop” előtt. Az emberek döbbenten fogadják a közjó elvetését, és közben a kormány felé megnyilvánuló pénzügyi zsarolási kísérleteket.

A CÖF-CÖKA a „Centrum” kórház támogatására szolgáló digitális aláírási ívén eddig már több mint 11.500 érvényes aláírást regisztrált.

Talán nem késő a „kórházstopot” visszavonni és az embereknek ezzel békés karácsonyt kívánni.

CÖF-CÖKA vezetősége

Forrás: https://demokrata.hu



Nehogy elfelejtsük:
  1. A Gyurcsány-kormány 600 milliárd forintot vont ki az egészségügyből
  2. A Gyurcsány-kormány 3000-nél több iskolát zárt be.
  3. Gyurcsány Ferenc és kormánya munkanélkülivé tett több 100 ezer embert.
  4. A Gyurcsány-kormány elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat.
  5. A Gyurcsány-kormány háromszorosára emelte a gáz árát, megduplázta az élelmiszerek áfáját.
  6. 2002 és 2010 között a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok tizenötször emelték az energiaárakat...