Header Ads Widget

A Krisna-tudatú Hívők ebédosztást szerveztek december 25-én Budapesten és máris az emberek nyomorát kihasználva beindultak a mellébeszélések.






Bármennyire is fájdalmas de ez arra jó hogy kitolják az emberek nyomorát, és ne a lényegről keljen beszélni. A megoldás nem a kaja osztogatás és különösen nem az, ha hazudozó pártok ezt kihasználva a valós tényeket kiforgatva ígérgetnek és hazudoznak az embereknek bármit is. Minden létező probléma szenvedés és pusztítás a tudatlanságból fakad.

Senki ne gondolja azt, hogy egy ilyen osztogatásnál csak a valóban rászorulók vesznek részt vannak olyanok is akiknek mégtöbb kell és olyanok is akik ezekből élnek. Ettől függetlenül minden ember saját maga hozza össze saját magának a nyomort és a szenvedést senki más. Ezt segíti elő az a kommunista beidegződés, aminek a mai napig isszuk a levét, amikor az emberek készen megkaptak mindent. Sajnos már nem emlékeznek arra, hogy ez a "jólét" kártyavárként dőlt össze a felvásárló piacaival együtt óriási pusztítást hagyva maga után. 

Ennek ellenére újból és újból bedőlnek az emberek ennek a pusztító kommunista lózugoknak és  jól hangzó politikai ígérgetéseknek, pontosan annak a balliberális utódpártnak akiknek köszönhető Magyarország szétrablása. Lásd a GY.F és bandája mekkora kárt csinált 2010 előtt ennek az országnak. Eladtak mindent amit csak lehetett és eladósítottak mindent és mindenkit.

Mekkora tudatlanságra utal az is, amikor nyugati színvonallal próbálják összehasonlítani a magyar gazdaságot vagy nyugati fizetésekkel. NEM EGYSZERRE INDULTUNK, MERT NÁLUNK A KOMMUNIZMUS URALKODOTT, amit nem megszüntettek hanem csődbe ment. Most az emberek jelentős része ebből a felállásból akar nyugati jövedelmeket követelni. EZ EGY TUDATLAN, AGYMOSOTT TÁRSADALOM, nem beszélve arról hogy pontosan azokat tolvajozzák akik 10 ezer számban adnak ma munkát ebben az országban. 

Ma nem elég termelni, gyártani és dolgozni reggeltől estig, mert ez még nagyon messze áll a bevételtől, mert ma nincs hiány senkiből és semmiből. KI TEHET ERRŐL? SENKI, HISZEN ELFOGADTUK A KÉNYELMET ÉS EGY ROBOTIZÁLT VILÁGBAN ÉLÜNK, AHOL EGYRE KEVESEBB EMBERI MUNKAERŐRE VAN SZÜKSÉG MIKÖZBEN EGYRE TÖBBEN LESZÜNK.

Lehet acsarkodni, elégedetlenkedni, követelőzni a kérdés csak az, hogy ki fogja finanszírozni azokat az embereket, akik a saját maguk által teremtett nyomorért másokat hibáztatnak és képtelenek semmilyen lehetőséggel élni és képtelenek szembenézni önmagukkal? SENKI!

Ki fogja megtanítani azokat az embereket, hogy kezdjenek valamit az életükkel, akik másoktól várják a melót, az ellátást és minden mást, mint a kommunista rendszerben, mert képtelenek kihasználni a piacgazdaság előnyeit, hogy önálló önellátó életet élhessenek? SENKI!

Akkor mit lehet ezekkel az emberekkel kezdeni, hát semmit! Ezeknek az embereknek tökmindegy milyenek a gazdasági mutatók, mert nem tudják kihasználni a lehetőségeket. A gazdasági növekedés nem jelenti azt hogy mindenkinek automatikusan javulni fog az életszínvonala, mert ezért TENNI IS KELL VALAMIT, ÉS NEM MINDEGY HOGY MIT.

Ezt a nyomort használja ki a politikai elit különösen azok, akik még soha semmit nem tettek a nemzet érdekében ami nem önös vagy nem idegen érdekeket szolgált volna viszont ők is szeretnének élősködni ezen a nemzeten. 

Az állati szintre süllyesztett emberek nem tudnak különbségeket tenni politikai teljesítmények között sem. Nem emlékeznek a BOKROS, GYURCSÁNY, BAJNAI MEGSZORÍTÓ CSOMAGOKRA valamint az IMF 6000 MILLIÁRDOS kölcsönökre, amit ki fizetett vissza? Hát a egyedül a FIDESZ. És ki küldte haza az IMF kifosztó bandát hogy ne szívják az emberek vérét, hát egyedül a FIDESZ. A munkahelyteremtésekről nem is beszélve, mert ma munkaerő hiány van. És kit támad az agymosott tömeg hát a FIDESZT!

Az emberek a saját maguk által teremtett nyomort veszik alapul, ebből indulnak ki, ez alapján ítélnek és szavaznak. Azt várják el, hogy mások oldják meg a tudatlanságukból fakadó problémáikat. Ehhez nem kell más mint egy hazug politikai elit akik ígérgetések sorozatát ömlesztik az emberekre. Lásd a legutóbbi választásokat.

Ezeknek a megvezetett embereknek köszönhető, hogy újra és újra a nyakunkra hozzák azokat a nyilvánvaló hazug, nemzetpusztító, idegen érdekeket szolgáló hazaáruló politikusokat, akiknek egyetlen céljuk van, felszámolni a nemzeti identitásunkat, a kultúránkat és mindent mást ami emberi és Isteni.

Ennek a hazaáruló bandának nincs más dolga mint a feltöltött kassza kiürítése, majd pénzhiányra hivatkozva az IMF bandájukat a nyakunkra hozni és a hiteleket a lakossággal megfizettetni. EZ VOLT MINDIG ÉS EZ LESZ EZUTÁN IS, HA NEM ÉBREDÜNK, megtoldva egy kis migráns pusztítással.

Hallott valaki az elmúlt 9 évben megszorító csomagokról? NEM! NA EZEK A TÉNYEK, a többi mind hazugság amivel napi szinten etetitek és átveritek az embereket! 

A bal-lib bandának nincs más eszköze és SOHA NEM IS VOLT, mint gyártani az ocsmány, piti, hazugságokat, kiforgatni a tényeket és lejáratni célszemélyeket, így szereznek támogatókat és pozíciókat, ez az egyetlen fegyverük. Ők nem tudnak felmutatni semmilyen eredményt amit a nemzet érdekében tettek volna, így nem marad más mint ÁTVERNI AZ EMBEREKET és hazudni nekik éjjel nappal.

Nézzük ki mit "lopott", ki hogyan "hazudik" és ki mit tett a magyar nemzetért és kik folytatnak rendkívül kártékony tevékenységet ebben az országban.További részletek: https://napitema.blogspot.com/2019/10/eleg-volt-hazudozasokbol-szemelyes.html