Header Ads Widget

Külföldi LMBTQ utazóknak - Mától a budapesti vendéglátóhelyek, turisztikai szolgáltatók és vállalkozások szivárványos matricával jelezhetik, hogy mindenki számára nyitva áll az ajtajuk.

Jól látható és tapasztalható az élet minden területén a háttérből irányított sátáni erők és kiszolgálóik akaratának egyre erőteljesebb térnyerése és az a mérhetetlen pusztítás amit tapasztalhatunk az élet minden területén erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt ami szöges ellentétben áll minden univerzális törvénnyel.

Az univerzális törvényekkel szemben áll minden olyan kezdeményezés és ember által alkotott törvény, amely nem a többség érdekeit szolgálja bolygó szinten, amely nem a tisztesség, becsület, erkölcsre épül és amely nem az élet gyarapodását szolgálja. Ilyen például az aberráció minden formája, a férfi női szerepek szétverése, megkérdőjelezése, a család és élet ellenes propagandák minden formája, stb..,stb.... 

HA NEM ÉBREDÜNK NEM MI LESZÜNK AZ ELSŐ civilizáció ami el lesz törölve erről a földbolygóról, atombombástól, pénzestől és vallási dogmástól együtt, ha továbbra is egy olyan MEGOSZTÓ sátáni PÉNZRENDSZERT és élősködőket tartunk hatalomban, akik a pusztításra lettek teremtve, akiknek PÉNZ LETT AZ ISTEN ÉS AZ I(GAZSÁG), akik ember és Isten közé álltak, hogy az össze vissza lopkodott, átírt, kisajátított és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ez által biztosítsák saját hatalmukat. 

Most éppen a fajkeverő pusztítással szeretnének rombolni, hogy ezzel fedjék le mindazt a mocskot, amivel évszázadokon át hazugságban tartották az egész emberiséget történelmi és vallási szinten egyaránt.

Vannak akik alapból a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve, MERT VAN ILYEN IS. Jézus: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja." MA VÉLETLEN NEM EZT A MÉRHETETLEN HAZUGSÁGOT, PUSZTÍTÁST ÉS BOHÓCKODÁSOKAT LÁTJUK?

JÉZUS: "Minden palántát, amelyet nem az én mennyei Atyám ültetett, ki fognak gyomlálni."

Vajon mi lesz a következő nagy nemzetépítő ötletük?





"Ezzel próbál segítséget nyújtani a Budapestre látogató külföldi LMBTQ utazóknak a Humen Travel Turisztikai Egyesület, melynek kampánya keretében péntektől a budapesti vendéglátóhelyek, turisztikai szolgáltatók és vállalkozások egy szivárványos matricával üzenhetnek a vendégeknek, hogy a sokszínűség és a nyitottság jegyében bárki számára nyitva állnak."


Forrás: https://welovebudapest.com