Header Ads Widget

Tanárhiány – Hová tűntek a tanárok? Mikor és ki tette tönkre a magyar közoktatást? Ki a felelős érte?






A tanárok, pedagógusok nem teremnek fán, nem lehet őket klónozni és nem lehet megvásárolni sem. Évek, évtizedek munkája egy pedagógus generáció kialakulása és pillanatok műve az oktatást szétverni és térdre kényszeríteni. 

A baloldal 2 év alatt (2007-2008) több, mint 14.000 tanárt tett utcára, és több, mint 100 iskolát (intézményt) zárt be. További 748 iskolát szüntettek meg, azokat beolvasztották más intézményekbe. Ezzel 1000 településen szűnt meg a helyi iskola. Ezzel egy időben csökkentették a diákok utazási kedvezményét 17,7%-al és 28 vasúti mellékvonalat zártak be 942 km. hosszan. Az iskolába jutást járatritkítással és járatmegszüntetéssel is "támogatták"

Ami miatt ma nincs elegendő tanár, annak okait kerestük, és meg is találtuk.

Újságcikkek 2010 előtt:

"Nehéz helyzetben a pedagógusok"
"Több ezer tanár retteg az elbocsátástól"
"A 2007–2008-as tanév elbocsátásokkal indul"

Baloldali újságcikkek ma:

"Romokban az oktatás"
"Ez még csak a kezdet: ennél csak súlyosabb lesz a tanárhiány"
"Akkora a tanárhiány, hogy bármilyen szakos tanárt keresnek"
"Itt a tanév vége, több mint 2300 pedagógus hiányzik"

Sok ember nem tudja, nem is ismeri a közelmúlt eseményeit. A mi dolgunk a tények terjesztése és az álhírekkel való hatékony harc.

Az adatok forrása a KSH, és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet tanulmánya (Jelentés a magyar közoktatásról 2010) és a Pedagógusok Lapja 2007.10.08-i száma.


ADD TOVÁBB

https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_zoi010a.html
https://ofi.hu/sites/default/files/attachments/jelentes_2010_1004_vegleges.pdf
https://pedagogusok.hu/userfiles/letoltheto_szamok/PL-2007-10.pdf


A ballib oldalnak nincs más eszköze és SOHA NEM IS VOLT, mint gyártani az ocsmány, piti, hazugságokat, kiforgatni a tényeket és lejáratni célszemélyeket. Ők ebből élnek, így szereznek támogatókat és pozíciókat, ez az egyetlen fegyverük. Ők nem tudnak felmutatni semmilyen eredményt amit a nemzet érdekében tettek volna, ami nem önös és nem idegen érdekeket szolgált volna, így nem marad más mint újból és újból ÁTVERNI AZ EMBEREKET és hazudni nekik éjjel nappal.


"Hazudtunk reggel, délben meg este"



Önkormányzati választások után!