Header Ads Widget

Dömötör Csaba újra lenullázta a büdösszájú Tordai Bencét – Videó



Nem is érdemes a büdösszájú Tordai epeömlését meghallgatni, mindenki tekerjen a videó ötödik percére, és nézze meg Dömötör Csaba válaszát! Minden benne van! Tökéletes!




Annyira tökéletesre fejlesztették a hazudozást és a valóság kiforgatását, hogy az egészen elképesztő. IGAZI KOMMUNISTA MÓDSZER. Pontosan annak az ellenkezőjét mondják mint amit csinálnak.




EZEK A TÉNYEK!





EHHEZ KÉPEST MIT MOND A  HAZUDOZÓ?








GY.F KÁRTEVŐ IS MEGKAPTA





HAZUDTUNK REGGEL DÉLBEN MEG ESTE, SEMMI NEM VÁLTOZOTT!


Az a globális háttérszervezet akik ezek mögött a hazaáruló politikusaink mögött állnak, ernyőszervezetként működnek és több kvalitatív mozgalmat uralnak, ilyen a klíma, a környezetvédelem, a tehetséggondozás, a CEU Sor.. hálózat stb..,stb... ISMERŐS?

Azt a látszatot keltik a hazaáruló politikusaikkal karöltve, hogy ők aggódnak az emberekért, tüntetéseket szerveznek, adományokat gyűjtenek stb...,stb..., BÁRMIT AMIRE A CSORDA KAPHATÓ. Valójában mindez csak álca, céljuk a feltöltött kassza kiürítése, majd az IMF bandájukat a nyakunkra hozni és a hiteleket a lakossággal megfizettetni. EZ VOLT MINDIG ÉS EZ LESZ EZUTÁN IS, HA NEM NYITOD KI A CSIPÁDAT, ja meg egy kis migráns pusztítással megtoldva.

A bal-lib bandának nincs más eszköze és SOHA NEM IS VOLT, mint gyártani az ocsmány, piti, hazugságokat, kiforgatni a tényeket és lejáratni célszemélyeket, így szereznek támogatókat és pozíciókat, ez az egyetlen fegyverük. Ők nem tudnak felmutatni semmilyen eredményt amit a nemzet érdekében tettek volna, így nem marad más mint ÁTVERNI AZ EMBEREKET és hazudni nekik éjjel nappal.

Kirúgnak kétgyermekes anyukát, aki egyedül neveli gyermekeit és nagy kuss van - de előtte ők tüntettek a "rabszolgatörvény" ellen! 

Ők tüntettek a klímavészhelyzet miatt - de előtte azért, mert melegük van a villamoson! Ők tüntettek az egészségügy miatt - most gátolják a kórházépítést! 

Ők sivalkodtak hogy a kormány lop - most többszörösére emelték a csókosok létszámát, és a fizetésüket! A pesti megvezetett proli mag beáll mögéjük és birkázza a nemzeti oldalt!

És mindezt részben azért, mert a kormány csak nézett ki a fejéből és semmit sem tett!

A szennylapok tele vannak uszító hazugságokkal - legutóbb hogy nem látják el a sérülteket, hogy 75 felett nem jár ellátás, és ki tudja még mennyi szemétséget összehordanak - és vajon hányat büntettek meg úgy, hogy meggondolja ezt kétszer is?