Header Ads Widget

Hazugság, Jobbik a neved! „Elkaptunk egy levelet”, amelyet Potocskáné jobbikos országgyűlési képviselő „osztott ki” a parlamentben siófoki képviselőtársának, Witzmann Mihálynak

Boldog karácsonyt kívánt, csak elé ezt írta: (idézzük) „Képzelje, fel akartam újítani a lakásomat… először szakembereket nem találtam hozzá, aztán az árát nem tudtam volna kifizetni, amit kértek volna érte. Lassan én is itt hagyom ezt az országot…” Szóval ez az üzenet! Ezt megosztotta a közösségi oldalán is! Csak ennek az üzenetnek a tartalmával két komoly gond van!

1. Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik országos listáról parlamentbe jutott közpénzből fizetett képviselője sem országgyűlési képviselőként, sem közpénzből fizetett siófoki alpolgármesterként egyetlen egy dolgot sem tud említeni, amit neki köszönhet a választókerület vagy Siófok, amit ő tett volna a választókerületért vagy Siófokért! Egyetlen egyet sem! Ő csak felvette az adófizetők pénzét fizetésként, de nem tett érte semmit!

2. Ezek után elvárható lenne, hogy legalább ne hazudjon folyamatosan! Az általa kiosztott képeslapon leírtak ugyanis éppen rá nem vonatkoznak! Ő és családja tud építkezni, s talált hozzá szakembereket is és hát az adófizetők pénzéből még futja is rá… Szóval még a karácsonyi üzenetével is hazudik, hazudik, hazudik, ahogy azt egy hű DK-szövetségeshez illik! Ébredj Siófok!

Forrás: https://www.facebook.com/