Header Ads Widget

Tegyünk a balliberális hírhamisítás ellen! Nézzük létezik-e kormányzati médiafölény, mert ebben is hazudnak?




A bal-lib bandának nincs más eszköze és SOHA NEM IS VOLT, mint gyártani az ocsmány, piti, hazugságokat, kiforgatni a tényeket és lejáratni célszemélyeket, így szereznek támogatókat és pozíciókat, ez az egyetlen fegyverük. Ők nem tudnak felmutatni semmilyen eredményt amit a nemzet érdekében tettek volna, ami nem önös vagy nem idegen érdekeket szolgált volna, így nem marad más mint ÁTVERNI AZ EMBEREKET és hazudni éjjel nappal.

Ellenzéki újságok:
Napilap: Népszava, Magyar Nemzet
Hetilap: 168 Óra, HVG, Élet és Irodalom, Magyar Narancs, Heti Válasz, Vasárnapi Hírek
Kereskedelmi televíziók: RTL Klub, ATV, HírTV
Rádiók: Klubrádió, Tilos Rádió, Civil Rádió (csak Budapest), Lánchíd Rádió (Budapest, Dunántúl, Szeged)
Internetes oldalak: index.hu, 444.hu, merce.hu, 24.hu, zoom.hu, portfolio.hu, napi.hu (a nyomtatott sajtó online kiadásait/variánsait nem soroljuk)

Kormányközeli újságok:
Napilap: Magyar Hírlap, Magyar Idők
Hetilap: Demokrata, Figyelő
Kereskedelmi televíziók: tv2, ECHO TV
Rádió: Karc FM (csak Budapest)
Internetes oldalak: origo.hu, pestisracok.hu, 888.hu (a nyomtatott sajtó online kiadásait/variánsait nem soroljuk)

(Megj.: a bulvár- és a nem egyértelműen vagy kimutathatóan elkötelezett sajtót figyelmen kívül hagytuk)

MOST ÉPPEN AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁSSAL KAPCSOLATOSAN MEGY AZ AGYMOSÁS.

Ideje lenne szembenézni a tényekkel, mert nincs INGYEN semmi és senki nem dolgozik INGYEN. Nálunk AKKOR IS VOLT ELLÁTÁS HA NEM FIZETTE VALAKI A TB-T. A kérdés az, hogy ez az állapot meddig lesz fenntartható, amikor egyre kevesebb a befizető és egyre több az aki igénybeveszi? Ugyan ez van a nyugdíjrendszernél is kevesebb a befizető mint amennyit ki kell fizetni. Ezeket ki fogja és miből finanszírozni?


Ettől függetlenül ennyi pénzt nem öltek bele az egészségügyben soha az elmúlt 20 évben mint most. Kik is zárattak be kórházakat és szüntettek meg betegágyakat? Kik vontak ki pénzt az egészségügyből? ÉPPEN MOST KIK NEM TÁMOGATJÁK A SZUPERKÓRHÁZAKAKAT? Esetleg a vizitdíjról is hallottatok?

„Mi az igazság?

Az új szabályozás alapján – úgy, mint eddig – teljes körű természetbeni egészségügyi ellátásra jogosult minden kiskorú, minden tanuló, minden nyugdíjas és minden biztosított munkavállaló”
– írta az államfő. A hatályos törvények ma is biztosítják a szociálisan rászorultak, hajléktalanok egészségügyi ellátását. Ezen a most elfogadott törvény nem változtatott. A törvénymódosítás nem érinti a sürgősségi ellátást és a mentést. Erre továbbra is – úgy, mint eddig – mindenki jogosult marad.

„Miért indokolt a törvénymódosítás?” – teszi fel a kérdést Áder János. – „Az elmúlt időben jelentősen nőtt azoknak a száma, akik – közülük nem kevesen szándékosan – nem fizettek egészségügyi szolgáltatási járulékot, de az egészségügyi szolgáltatást igénybe vették. Ez igazságtalan és méltatlan a járulékot becsületesen fizető honfitársainkkal szemben” – fogalmazott.

Ezért az új törvény úgy rendelkezik, hogy azok a személyek – és csak azok –, akik a jövőben szándékosan nem fizetnek egészségügyi szolgáltatási járulékot, az egészségügyi szolgáltatást csak akkor vehetik igénybe, ha tartozásukat rendezték. Ugyanakkor a sürgősségi ellátásra a tartozásukat még ki nem fizető polgárok is jogosultak.

„Néhányan azt mondták a törvényről, hogy szégyenteljes. A törvény alapos áttanulmányozása után kijelenthetem, hogy nem a törvény szégyenteljes, hanem azok magatartása, akik – különösen advent idején – indokolatlanul keltenek félelmet az emberekben” – fogalmaz az államfő, aki közleményét úgy zárta: „mindezekre tekintettel a mai napon elrendeltem a törvény kihirdetését”.


Minden létező probléma, gonoszság, hazugság, pusztítás, szegénység, szenvedés, nélkülözés gyökere a TUDATLANSÁG! https://napitema.blogspot.com/2019/12/minden-letezo-problema-gonoszsag.html