Header Ads Widget

A kommunizmus öröksége ma is kísért és sokan még mindig nem fogták fel, hogy ma piacgazdaságban élünk és lehetősége van minden embernek, hogy acsarkodások és kártevések helyett kezdjenek valamit az életükkel és ne másoktól várják a problémáikra a megoldást.






Nagyon sokan elfelejtették, hogy ezt a hatalmas kommunista jólétet ezt nem megszüntették hanem csődbe ment úgy ahogy van a felvásárló piacaival együtt. 

Kártyavárként dőlt össze minden és óriási pusztítást hagyott maga után, mert ez is hazugságra és hitelre volt építve, éppen úgy mint az utódjuk Gy. F és bandája amit csinált ezzel az országgal 2010 előtt amikor a totális csőd szélére sodorták az országot, eladtak mindent amit csak lehetett és eladósítottak mindent és mindenkit.

A gyengébbek kedvéért a kommunizmust illegitim rendszerrel, diktatúrával, orosz segédlettel hozták létre, magyarul beszélő kártevők, akik lerohasztottak és szétvertek mindent, erkölcsi és anyagi szinten egyaránt.

Ahhoz hogy megértsük a mai hazaárulókat és kártevőket, ehhez vissza kell mennünk egészen RÁKOSI MÁTYÁS, GERŐ ERNŐ, FARKAS MIHÁLY, PÉTER GÁBOR elvtársakig akiknek semmi közük nem volt a magyar nemzethez, akik illegitim rendszerrel, diktatúrával orosz segédlettel varázsoltak hatalmat maguknak és élősködtek ezen a nemzeten, akik elképesztő pusztítást, gyilkolást végeztek a magyar nemzet ellen nem beszélve a törtélem hamisításokról és a nemzetgyalázásokról. Na és innen jutunk el az utódjaikhoz, a mai hazaárulókhoz és nemzetgyalázókhoz, mivel nem lettek elszámoltatva, akik szintén 2006- ban világosan megmutatták hogy kicsodák is ők valójában. SEMMI NEM VÁLTOZOTT.

Mekkora tudatlanságra utal az is, amikor nyugati színvonallal próbálják összehasonlítani a magyar gazdaságot vagy nyugati fizetésekkel. NEM EGYSZERRE INDULTUNK, MIVEL NÁLUNK A KOMMUNIZMUS URALKODOTT. Most az emberek jelentős része ebből a felállásból akar nyugati jövedelmeket követelni. EZ EGY TUDATLAN, AGYMOSOTT TÁRSADALOM. 

Kik mennek nyugatra dolgozni? Azok akik vagy kényszerhelyzetben vannak vagy többet szeretnének keresni. Egy biztos a tehetség nem fog elmenni mert nem másoktól várja a melót. Arról kevesen beszélnek, hogy akik elmennek nyugatra azok nem nyaralni mennek hanem a többségük rabszolga életet él.

Az emberek álomvilágban tengődnek és fogalmuk sincs a realitásokról, fogalmuk sincs MIBŐL VAN A FIZETÉSÜK, sőt azokat tolvajozzák akik éppen ma több 10ezer számban teremtenek munkahelyeket ebben az országban.

Miből is lesz a LOVÉ? Ez az acsarkodó, elégedetlen lebutított állatcsordát egyáltalán nem érdekli és halvány lila gőzük sincs arról, hogy ma egy munkaadónak többek között milyen konkurenciaharccal kell megbirkózni napiszinten egy többszörösen telített piacon, ahhoz hogy egyáltalán fizetéseket tudjanak adni. 

Az agymosott  ember képtelen felfogni, hogy ma nem elég termelni, gyártani és dolgozni reggeltől estig valahol, valakinek, mert ez még nagyon messze áll a bevételtől, amiből lesznek majd a fizetések. 

KI TEHET ARRÓL HOGY EGYRE TÖBBEN VAGYUNK? KI TEHET ARRÓL, HOGY NINCS HIÁNY SENKIBŐL ÉS SEMMIBŐL? KI TEHET ARRÓL, HOGY EGY ROBOTIZÁLT VILÁGBAN ÉLÜNK, AHOL EGYRE KEVESEBB EMBERI MUNKAERŐRE VAN SZÜKSÉG? Ez lenne a helyes meglátás, hozzáállás a munkaadók és a munkahelyek megbecsüléséhez de ettől még nagyon de nagyon messze áll az állatcsorda.


Ez valahogy nem megy nekik, acsarkodni, követelőzni és elégedetlenkedni azt már tudnak, de az hogy elmenjenek és kiváltsanak egy vállalkozási engedélyt és megmutassák legalább saját maguknak, hogy mire képesek önállóan az már nem megy nekik de elvárják azt, hogy mások beruházzanak és kockáztassanak helyettük és melót adjanak nekik. MIÉRT IS?

Lehet acsarkodni, elégedetlenkedni, követelőzni a kérdés csak az, hogy ki fogja finanszírozni azokat az embereket, akik a saját maguk által teremtett nyomorért másokat hibáztatnak és képtelenek semmilyen lehetőséggel élni? SENKI!

Ki fogja megtanítani azokat az embereket, hogy kezdjenek valamit az életükkel, akik másoktól várják a melót, az ellátást és minden mást, mint a kommunista rendszerben, mert képtelenek kihasználni a piacgazdaság előnyeit és önálló életet élni? SENKI!

Akkor mit lehet ezekkel kezdeni? Hát semmit! Ezeknek az embereknek tökmindegy milyenek a gazdasági mutatók, mert ebből ők nem fognak érzékelni semmit, mert nem mindenkinek javul automatikusan az életszínvonala, hiszen ezért TENNI IS KELL VALAMIT, ÉS NEM MINDEGY HOGY MIT.

Az állati szintre süllyesztett csorda nem tud különbségeket tenni politikai teljesítmények között sem és nem is érdekli semmi, mert a nemzeti érdekek helyett a saját maga által teremtett nyomort veszi alapul, ebből indul ki, ez alapján ítél és szavaz.

Azt várják el, hogy mások oldják meg a tudatlanságukból fakadó problémákat. Már nem emlékeznek a BOKROS, GYURCSÁNY, BAJNAI MEGSZORÍTÓ CSOMAGOKRA valamint az IMF 6000 MILLIÁRDOS kölcsönre amit nyomtalanul eltüntettek a ballibek, amit ki fizetett vissza? Hát a egyedül a FIDESZ. És ki küldte haza az IMF kifosztó bandát hogy ne szívják az emberek vérét, hát egyedül a FIDESZ. A munkahelyteremtésekről nem is beszélve, mert ma cáfolhatatlanul munkaerő hiány van. És kit támad a csorda hát a FIDESZT! NA EZ A TUDATLAN BIRKA CSORDA A LEGNAGYOBB KÁRTEVŐ EBBEN AZ ORSZÁGBAN!

Ezekkel kellene megfizettetni az összes létező kárt ami érte ezt a nemzetet 2010 előtt, mert nekik köszönhető minden pusztítás, hogy ne mindig a jobboldalnak keljen , kifizetni, helyrehozni és eltakarítani utánuk a szemetet. A nyakunkra hozzák újra és újra ezeket a nyilvánvaló hazug, nemzetpusztító, idegen érdekeket szolgáló hazaárulókat, akiknek egyetlen céljuk van, felszámolni a nemzeti identitásunkat, a kultúránkat és mindent mást ami emberi és Isteni.

A hazaáruló bandájuk éppen most lopja szét ismét a feltöltött kasszát ahová betették a lábukat, hála ugyanennek a csordának, akik nem tanulnak semmiből semmit.

Hallott valaki az elmúlt 9 évben megszorító csomagokról? NEM! NA EZEK A TÉNYEK, a többi mind hazugság amivel napi szinten etetik és átverik az embereket! 

Jelentkezzen az aki tud közületek 1 olyan intézkedést amit a ballibek tettek volna a nemzet érdekében és nem önös vagy nem idegenérdekeket szolgát volna. Ismét pusztítani szeretnétek?

A bal-lib bandának nincs más eszköze és SOHA NEM IS VOLT, mint gyártani az ocsmány, piti, hazugságokat, kiforgatni a tényeket és lejáratni célszemélyeket, így szereznek támogatókat és pozíciókat, ez az egyetlen fegyverük. Ők nem tudnak felmutatni semmilyen eredményt amit a nemzet érdekében tettek volna, így nem marad más mint ÁTVERNI AZ EMBEREKET és hazudni nekik éjjel nappal.

Az a globális háttérszervezet akik ezek mögött a hazaáruló politikusaink mögött állnak, ernyőszervezetként működnek és több kvalitatív mozgalmat uralnak, ilyen a klíma, a környezetvédelem, a tehetséggondozás, a CEU Sor.. hálózat stb..,stb... ISMERŐS?


Azt a látszatot keltik a hazaáruló politikusaikkal karöltve, hogy ők aggódnak az országért, az emberekért. Tüntetéseket szerveznek, adományokat gyűjtenek stb...,stb..., BÁRMIT AMIRE A CSORDA KAPHATÓ. Valójában mindez csak álca, céljuk a feltöltött kassza kiürítése, majd az IMF bandájukat a nyakunkra hozni és a hiteleket a lakossággal megfizettetni. EZ VOLT MINDIG ÉS EZ LESZ EZUTÁN IS, HA ENGEDJÜK, ja meg egy kis migráns pusztítással megtoldva. 





BŐVEN VAN UTÁNPÓTLÁS IS!





Nézzük kiket nevez tolvajoknak a lebutított állatcsorda és ez a TUDATLANSÁG mekkora kárt jelent az egész országra nézve! https://napitema.blogspot.com/2019/12/kiket-nevez-tolvajoknak-lebutitott.html